Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Közzétéve:

Kedves Khorak: Ha ennyire mondogatod akkor utána nézek, nehogy másra gondoljak, de ahogy emlékszem, szerintem csak az az együttes lehet..... :roll:

Közzétéve:

Szerintem az újak is határozottan jók, de sajna, nekem csak 6 albumom van meg tőlük. Egy ismerősöm úgy fogalmaz, hogy ,,tipikus vasárnap délutáni zenét" játszanak.

Közzétéve:

Hé-hé-hé-hé, egy kicsit légyszi fogd vissza magad! :evil: Az RHCP és a csúnya beszéd miatt is! Több tiszteletet embertársaid felé. Persze lehet hogy csak én vagyok ilyen maradi.

Közzétéve:

(Elsösorban a lányokat kérdzném) Hallgattatok már Anathema-t? Mert félelmetesen jó zene! és ezt nem azért mondom, mert hatalmas Anathema fan vagyok (nekem kicsit lightos is a zenéjük :roll: ) de érzem rajta, hogy kib*szott jó...

Közzétéve:
Darrick:Szerintem ,a Rad Hot Chilli Pappers egy zsák fos! De ez az én véleményem! Én maradok a Fu-Fighters-nál maradok! A Khoraknak meg azt üzenem ,hogy kapja be mert még azóza se kezdtük el a MAGUS-t!

Ezt most csak azért mondja mert ismerjük egymást,ezért merészeli ezeket mondani!!! :evil:

Közzétéve:

Dead soul : sorry, az uccsó itteni hozzászólásod törölve lett, ha nem haragszol. Ha haragszol, akkor is. ;)

A témához szólva én is szeretem a Red Hot Chili Peppers-t, természetesen lágy zenét játszik, de épp ezért szeretem. :)

TAO

Közzétéve:
Valaki legyen oly kedves és mondja meg nekem hogy hogyan lehet képeket rakni a fejem mellé! Plíz! :shock:

A profilnál arra mész, hogy Avatar galéria megtekintése, ott kiválasztod és alul bejelölöd, majd le kell okézni :wink:

Az RHCP egyértelműen jó zene

Közzétéve:

Már tegnap elküldtem neki a választ priviben :wink:

Ki ismeri innen a Moonspellt és mi a véleménye róluk? Szvsz nagyon jó zenét játszanak, bár kissé néha furcsa a portugál szöveg :lol:

Közzétéve:
Köhöm-köhöm....Hol van az az emberke akit leszidtam? Most láttam, hogy hírtelen 2 hozzászólásom van egymás után!

Venes kicsodárol beszélsz,ha meg kérdezhetem?

Közzétéve:

Látod alul azt a két hozzászólásomat....na ott volt egy hozzászólás, ami nem az enyém volt, és csak úgy értelmes a 2. hozzászólásom....hozzászólás...hozzászólás....tök jó ez a szó :lol: ....hozzéászólás........hozzászólás.......... :lol:

Közzétéve:
Látod alul azt a két hozzászólásomat....na ott volt egy hozzászólás, ami nem az enyém volt, és csak úgy értelmes a 2.

A Dead Soul-ra gondolsz , mert az kivan törölve!

Közzétéve:

Nefadar: én hallgattam már öket, de nekem egy kicsit túl hörgős volt... valahogy nem az én világom. Úgy értem, hogy amikor csak annyit hallassz, hogy baaaaaaaaah... és ez már a szöveg második sora, hááát... :roll: :twisted: de amúgy ha a kétlábgépes, hörgős death-eknél tartunk, akkor kategórián belül tényleg jók... egy Slipknot pl. a közelükbe sem ér... már nem emlékszem mit is hallgattam tölük, de asszem fehér borítón két farkas tépi egymást... van ilyen albumuk? :roll:

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...