TheElf Közzétéve: Április 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2004 Darrick: nem minden esetben játszanak jó zenét, lehet, hogy az fülbemászó és azért játszák, hogy mindenki megkedvenlje :?Igen ez is benne van, vagy pénzért, vagy egyéb okokból. Lehetne sorolni még jópárat (tanácsok managertől, ettől attól, kiégtek, megtetszik nekik valami és átveszik, stb. sokminden lehet. Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Április 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2004 Darrick: nem minden esetben játszanak jó zenét, lehet, hogy az fülbemászó és azért játszák, hogy mindenki megkedvenlje Ezt nem értem fejsd ki bővebben. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2004 Jaj, megpróbálom. Mondjuk van egy pocsék zenekar akik vadi újjak és nem túl jó a bemutatkozó számuk viszont könnyen meg lehet jegyezni és a fejedbe rágja magát (jobb szót nem tok) és csak azt dúdolod. Ezt tudják a tvknél is és ők ezen okból játszák addig, hogy Te megveszed az albumot, mert "megszeretted", és mert a reklámok szerint mekkora lúzer vagy ha nem teszed meg Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Április 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2004 A jó zenéneek tartalma, mondanivalója van nem csak fülbemászó, egy udás nélkül összeszerkesztett dallam is lehet fülbemászó ha jó forrásokból dobod össze de ettől nem lesz jó zene... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2004 Én sem azt mondtam, hogy ezek jó zenék. Szvsz a jó zene úgy adja magát, hogy ő most jó. Bár nekem a Nigtwish csak sokadik meghalgatásra tetszett meg, mert előtt nem szerettem, hogy egy ilyen hangú csaj énekel metált Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2004 Darrick: tudom, hogy nagyon ez, ezt próbáltam magyarázni, már nagyon régen Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Április 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2004 Én sem azt mondtam, hogy ezek jó zenék. Szvsz a jó zene úgy adja magát, hogy ő most jó. Bár nekem a Nigtwish csak sokadik meghalgatásra tetszett meg, mert előtt nem szerettem, hogy egy ilyen hangú csaj énekel metált Nem is neked szólt a válasz hanem annak aki rákérdezett arra, hogy ugye a fülbemászó és a jó nem ugyanaz, pont ezért ment el a válasz, kicsit máskép magyarázva mint nálad, kicsit több helyzetet sorolva, de lényegében ugyanannak válaszolunk ugyanabban a témában és aa két válasz hasonló Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2004 Ha tehetitek hallgassatok Sonata Artica-t (finn) és Dark Moort(spanyol) nagyon jó mind a két együttes Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Április 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2004 Sonata Artica-rol már hallotam de meghallgatni a zenéjüket még nem hallotam. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2004 Sonata Artica-rol már hallotam de meghallgatni a zenéjüket még nem hallotam.Majd ha leszel fent leszel chaten vagy megadsz emil címet akkor küldök neked pár számot :wink: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Április 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2004 CSá!Lehet hogy nem kapcsolódik a témához de szerintem atól hogy valami divatzene nem kell leszólni.Valószínűleg azér az mer jó.Én inkább azokat az embereket szólom le akik ezt azért hallgatják mert divat és em azért mert teccik nekik.Az ilyenketől hányingerem van pl.:gondolom ismeritk azt a fajtát amelyik FUBU 05-ös pulóver 3-szor akkora farmer mint az egész gyerek stb....Az ilyen emberek undorítóak...Ha nem kapcsolódik a témához bocsesz... :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2004 De szerintem kapcsolódik. Egyetértek, hogy tényleg szörnyű, hogy csak azért hallgatja, mert divat :? Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Április 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2004 Nemn a a baj, hogy van ilyen, hanem az a baj, hogy általános... És nagyon. Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Április 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2004 Például az én osztály társamat nagyon utálom mert soad-ot hallgat de közben elmegy bulizni a diszkos klubba és olyan cuccokba jár mint egy diszkos. ezt más zenékkel is megcsinálják pl:éneklik óra közben a PICS Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2004 Darrick: ezzek teljesen egyetértek. Diszkós hely tényleg annyi van, hogy szinte minden sarkon bele lehet futni egybe, de rockpub vagy ilyen hely annyira ritka sajnos :? Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Április 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2004 De az a legrosszab hogy az egyetlen ilyen helyet is elakarják venni jó ezen kívül még mindig ottvan a kocsma (Rockkorso) de akkor is az nem olyan hely mint a Zrinyi klubb. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 18, 2004 Igen, de ezekbő jóval kevesebb van sajnos. Na majd lehet kijárni a ZPbe Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Április 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 18, 2004 Sziasztok! Nem tudom mi van velem, de mostanában Nickelback-et hallgatok... Lehet, hogy lázam van?! :) Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Április 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 18, 2004 A jó rocker kocsmában aa helyi banda zenéje szól a gitárba pedig nehéz új számot csak úgy belerakni... Ahol van helyi banda és tényleg a rockról van szó ott ez gyakoribb mint a CD... És mennyivel jobb is így a hangulat. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 18, 2004 Nefi szoktál járni ZP-be? néha én is (ritkán). most fog megnyílni. kéne szervezni egy nem hivatalos kalandozok.hu talit és lemenni páran! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2004 Nefi szoktál járni ZP-be? néha én is (ritkán). most fog megnyílni. kéne szervezni egy nem hivatalos kalandozok.hu talit és lemenni páran! Igen néha leszoktam menni amikor rockkoncert van, bár szerintem, hogy most Gegével vagyok, többször is el fogok menni... Én tavaly Palával voltam kint a Junkiesen Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Április 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2004 Gondolom mindenki ismeri a Foo Fighters-t (ha meg nem tessék megismerni :twisted: !) Hát csak azér, mert itthon állandóan az szól, és egyre jobb! (És még csak fél hét van ) Én nem vagyok egy olyan nemtomilyen helyekre járó csávó. Úgyhogy, ha mekérdem mi az a ZP, nem néztek hülyének? :oops: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Április 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2004 A ZP a Zöld Pardon (nem tom, hogy így irják e) A pet?fi híd budai oldalának a lábánál lév? szabadtéri hely ahol minden este vannak koncertek, kedden és csütörtökön van a rock nap, a többit nem tudom, azokat nem jegyeztem meg :roll: Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Április 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2004 Hallotátok lesz KORN koncert Bécsben,elakarokrá menni.Még egy kérdés nem tudja valaki megmondani hogy hol és mikor lesz a Slipknotkoncert? :wink: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés