Coryss Közzétéve: Április 10, 2014 Közzétéve: Április 10, 2014 Üdv!Meg tudunk-e nevezni néhány "Sárkánygerinc" névre hallgató objektumot; s ha igen, melyek ezek? Dwyll uniós erődrendszer a toroni határon a Pidera hegységben.Egy csillagkép Ynev égboltján.Az alábbiakban nem vagyok biztos de ha hibás majd kijavítotok:)?A Niare és Gro-Ugon között elterülő megmászhatatlan Yian-Yiel hegység.?Syrta Draqvena(sárkánygerinc) észak déli irányú hátság a godoni időkben a holt-kromarra és Perdemion karéja között. Elméletileg egy sárkány alszik alatta amit a godoniak meg is találtak de nem merték felébreszteni.
bűvdudás Közzétéve: Április 10, 2014 Közzétéve: Április 10, 2014 Sziasztok! Coryss; ?A Niare és Gro-Ugon között elterülő megmászhatatlan Yian-Yiel hegység. Ezt inkább Világgyűrűnek nevezik (legalábbis a niarei oldalon), de nem kizárt, hogy bizonyos körökben hívják így is - végtére is Kaoraku birodalmának határait óvja... Az általad írtakat csak annyiban egészíteném ki, hogy Alidarban áll egy Sárkánygerinc nevű igencsak felkapott fogadó; itt szállt meg Rosanna is, amikor a vörös lobogóért a városba érkezett két embervadász kíséretében (Észak Lángjai). Várjuk a kérdésed!
Coryss Közzétéve: Április 10, 2014 Közzétéve: Április 10, 2014 Melyik szervezet a láncbarátok ősi ellensége?
beeksz Közzétéve: Április 10, 2014 Közzétéve: Április 10, 2014 Köszi! (Egyébként a "d20" Alapkönyv már tárgyalja ám a csatamágust, mint "belső kasztot"... ) Igazaból valami miatt feltételeztem, hogy az alap D100 rendszerben gondolkozunk, de jogos, hogy nem feltétlen. - Artu
bűvdudás Közzétéve: Április 10, 2014 Közzétéve: Április 10, 2014 Melyik szervezet a láncbarátok ősi ellensége? Az Ezüstököl Testvériség az Északi Hármak területéről. Beeksz! Igazaból valami miatt feltételeztem, hogy az alap D100 rendszerben gondolkozunk, de jogos, hogy nem feltétlen. A feltételezés jogos volt; én is csak érdekességképpen említettem meg a kaszt megjelenését a Nagyfehérben... A kérdésem: mi az a lyronais?
Sneer Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 A Hat Városban kevesek altal beszelt nyelv. Ugaynugy a kyrbol szarmazik mint a toroni.Hany percen at kepes maszni folyamatosan egy karakter?
Coryss Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Üdv!Annyi percig amennyi az állóképessége.Mekkora a tábortűz fényereje?
Sneer Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 12 lab sugaru kor (3E). Egy otodik szintu varazslo mennyi ideig tud uralni egy korcs tuzsarkanyt?
Sneer Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Mi a feltett kerdesemben a 3 csalafintasag.Ketto mar elegseges valasz.
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Üdv!Lássuk sorjában:1. Tűzsárkányt (egyfajta sárkány alakú, őstűzből gyúrt fantomot) nem varázsló, hanem tűzvarázsló képes létrehozni.2. Uralni, azaz egyben tartani és irányítani elvben korlátlan ideig tudja, csupán a varázslat időtartama függ a tapasztalati szintjétől, ennek lejártával a lény, továbbra is létrehozója irányítása alatt maradva apránként elenyészik.3. Minthogy a jelenségnek semmi köze a valódi sárkányokhoz, a "korcssárkány" kifejezésnek ez esetben nincs értelme; a varázslatnak egyetlen változata létezik.NB: amennyiben a valódi korcssárkányoknak van valamiféle fajtája, amelyet "tűzsárkány"-ként lehet jellemezni, nos egy ilyen lényt aligha tud egyáltalán uralni egy mégoly sokadik szintű emberi varázsló is...
Garmacor Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Sziasztok !! Ugyan új arc vagyok, de nagyon tetszik a játék! Ha lehet én is próbálkoznék! 1. Tűzsárkányt csak tűzvarázsló idézhet, uralhat! 2. A megidézett tűzsárkány mindig 'fajtiszta' nem pedig korcs! Remélem jó válaszok! Ha nem akkor bocsi....
Con Salamander Közzétéve: Április 11, 2014 Szerző Közzétéve: Április 11, 2014 Üdv! A válaszok majdnem egyidőben jöttek (és mindkettőben két turpisság legalább szerepel helyesen), úgyhogy azé a kérdezés joga, aki gyorsabban fog kérdezni! Jöhet a mehet!
Garmacor Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Akkor kérdezek!Shadon legnagyobb tolvajklánjának a szürkecsuklyásoknak mely' ynevi város a központja?
Sneer Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Shadon városa a központjuk. Garmacor Azert nem pörög olyan gyorsan a fórum mint egy chat! Egyebkent ügyesen vettétek észre a turpisságokat az tűzsárkányos kérdésemben. Nem tudok én se korcs tűzsárkányról Yneven.Igen a tűzvarázslói varázslat volt a kérdés középpontjában. Locsogas után egy vizes kérdés mi az ősvízhez tartozó paraelem?
Garmacor Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 Az elemi fagy vagy elemi jég nem tudom pontosan.
Sneer Közzétéve: Április 11, 2014 Közzétéve: Április 11, 2014 jó a valasz mehet a kérdés elemi fagy amúgy.Perzse az ETKból vagyok én is csak ilyen okos.
bűvdudás Közzétéve: Április 12, 2014 Közzétéve: Április 12, 2014 Sziasztok! Hát, bőven letelt 24 óra is. Ha Garmacor nem kérdez, megtenné valaki helyette? Csak hogy guruljon a szekér...
Garmacor Közzétéve: Április 13, 2014 Közzétéve: Április 13, 2014 Bocs! Nem voltam net közelben! Kérdés: Hogy hívják Domvik szent könyvét amelyben pl. a teremtésmítosza is szerepel?
Coryss Közzétéve: Április 13, 2014 Közzétéve: Április 13, 2014 Üdv!Hogy hívják Domvik szent könyvét amelyben pl. a teremtésmítosza is szerepel? SeptameronKérdés: mi a Hral-penge?
bűvdudás Közzétéve: Április 13, 2014 Közzétéve: Április 13, 2014 Sziasztok!Kérdés: mi a Hral-penge?Az Elátkozott Vidék Árnyjáróinak kettős pengéjű, többféle formában is készülő kézifegyvere. Közösre "halálos villám"-nak lehetne fordítani.Az én kérdésem:Mely városokban székelnek Tharr egyházának Vénjei?
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Április 13, 2014 Közzétéve: Április 13, 2014 Üdv!Az öt nagy vallási központban, Shulur, Theksel, Mykos, Ebedor és Thakkyn városában.A kérdés: melyik ynevi medvefaj öreg példányai hajlamosak "őrült medvévé" válni, és hogyan változik meg ilyenkor a viselkedésük?
Coryss Közzétéve: Április 13, 2014 Közzétéve: Április 13, 2014 Üdv!Az öreg hím jegesmedvék változnak időnként "őrült medvévé" ilyenkor egy település közelében vernek tanyát és elragadják az óvatlanokat éjjelente bemennek a faluba pusztítanak amit érnek. Lehetetlen megszelídíteni és a rémálom csak az állat elpusztításával érhet véget.Kérdés: a boszorkány fel tudja tölteni az elméjét manapontal ha éppen elfogyott a hatalom itala? (nincs hatalom amulettje)
Con Salamander Közzétéve: Április 13, 2014 Szerző Közzétéve: Április 13, 2014 Igen, mágikus öleléssel.A kérdésem:5000 tapasztalati pontnál melyik varázshasználó kasztnak van a legtöbb mana-pontja?
Coryss Közzétéve: Április 13, 2014 Közzétéve: Április 13, 2014 Ha a varázshasználó kaszt=olyan személlyel aki mágiát használ és a képességek dobásánál maximumot dobot akkor A dzsenn bárd 60 mp. Ha csak mint főkaszt akkor a sámán 57 mp(max akaraterő+kf). Ha nem erre gondoltál akkor boszorkány 56 mp(nem befolyásolja képességdobás a manapontjai számát).
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés