TAO Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 A program időpontja: július 8. csütörtök 07:15 időtartama: 20-30 perc helyszíne: még meghatározandó, lehetséges, hogy szabadtéren maximum létszáma: nincs korlát nem igényel tőled semmilyen felszerelést, de ha akarsz, hozhatsz fekvő- vagy ülőalkalmatosságot csak egy dolgot vár el: csendben legyél, ne zavard a többieket visszatérőknek: hasonló lesz ahhoz, ami 2 éve volt Tokajban - hang drum teljesen opcionális. Helyben is lehet csatlakozni előzetes jelentkezés nélkül, de segíti a szervezést (létszám, helyszín, értesítések miatt), ha jelzitek itt a tervezett részvételt. Daelon, Shordanus, Niobe és 4 további kalandozó kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 Tokajban szuper volt, úgyhogy számolj velem nyugodtan! TAO kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 Üdv, Én is tervezek csatlakozni. TAO kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 Kevés lesz az alvás ehhez, pedig szívesen mennék... Lehet majd esti, mesélés előtti lecsendesítést is kérni? Az tavalyelőtt is pöpec volt, életet mentett... Lozartan és TAO kedveli ezt
TAO Közzétéve: Június 14, 2021 Szerző Közzétéve: Június 14, 2021 3 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Kevés lesz az alvás ehhez, pedig szívesen mennék... Lehet majd esti, mesélés előtti lecsendesítést is kérni? Az tavalyelőtt is pöpec volt, életet mentett... Majd beszéljünk, megoldjuk. Sir Thomas kedveli ezt
Felon Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 Én is jövök csütörtökön még lesz koránkelős muníció TAO kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 A hang drum jól hangzik, feltettem a kezem. TAO kedveli ezt
Bitschak Közzétéve: Június 14, 2021 Közzétéve: Június 14, 2021 Ha feltudok kelni korán, akkor én is örömmel részt veszek az eseményen TAO kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Június 21, 2021 Közzétéve: Június 21, 2021 Velem is számolhatsz, ezzel a programmal már jól kezdődik a nap! TAO kedveli ezt
Catsmile Közzétéve: Június 22, 2021 Közzétéve: Június 22, 2021 Lesz torna előtte vagy utána, Ábrahámmal? Antail és tetra kedveli ezt
TAO Közzétéve: Június 22, 2021 Szerző Közzétéve: Június 22, 2021 5 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Lesz torna előtte vagy utána, Ábrahámmal? Ha tartotok, akkor lesz. De az megér magában egy külön programot! Antail kedveli ezt
TAO Közzétéve: Július 7, 2021 Szerző Közzétéve: Július 7, 2021 Ha valaki olvassa: Találkozó csütörtök (holnap) reggel 7.15kor az ebédlő előtt, kint az udvaron. nekdolan, tetra és Daelon kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés