Fürge Disno Közzétéve: Február 3, 2004 Közzétéve: Február 3, 2004 *Hatalmas hangorkán tölti be a termet,a hatalmas márványoszlopok megremegnek, amint a Kobzok szóra nyitja száját*HITETLEN! Mit gondolsz kivel beszélsz!? Mi vagyunk a kezdet és mi vagyunk a vég! Nincs trón, nincs versengés, csak behódolás. Ha mi azt akarjuk, a sárban fetrengve esedezel bocsánatért elôttük csökevényes agyad szánalmas vágyai miatt. Most vonulj az oltárunk elé és tedd azt amit a többi halandó.Imádkozz hozzánk, hogy megkegyelmezzünk Neked! ezámazarcos:) HAHAHA!!! Cz ezzel csak 1 a gond én nem vagyok hívő ergó nem imádkozok..és nem hátrálok meg....mivel törpe vagyok...inkább meghalok a becsületemért..(de szvsz nem fog senki meghalni..csak ti lesztek letaszítva a trónról!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ( 8) 8)
Cz Közzétéve: Február 3, 2004 Közzétéve: Február 3, 2004 TAO,ne ringasd magad tévhitekben.Két város van mely a MAGUS fellegvára lehet, az egyik EGER(ez puncs Necronak:) no és Zala.Minden más próbálkozás reménytelen!Nem akarok senkit megbántani,de...nem is teszem:)Disno,én okosabbnak ismertem a törpöket ennél, de úgy látszik tévedtem.VAnnak dolgok melyeket a ti kiváló fegyvereitekkel sem lehet pótolni és ilyen például az ész, no meg az élettapasztalat.Trónfosztásról beszélsz?MIlyen trón?Nincs trón, nincs kanál, csak a MAGUS van.A szerepjáték és semmi más.És ebben Dark Zala a legjobb,igaz emberek?(olyan jó kekeckedni:)
Con Salamander Közzétéve: Február 3, 2004 Közzétéve: Február 3, 2004 Khmmm... Miért nem jöttök el a tavaszi talira és bizonyítjátok be?Ott meglátná mindenki, hogy ki az ász és ki az, aki kevésbé jó.Cz te nagyon úgy gondolod, hogy ott vagy a szeren. Hát próbáld ki magad a mi kalandunkban. a tavaszi talira amit írunk, abban. Nem úgy van ám a dolog, hogy ég és föld között olyan hatalmas a különbség.Mert az ég ott kezdödik, ahol a föld véget ér. És van olyan, hogy az ég mélyebben van, mint a föld. Ezen azért gondolkozz el...
Cz Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 Khmmm... Miért nem jöttök el a tavaszi talira és bizonyítjátok be?Ott meglátná mindenki, hogy ki az ász és ki az, aki kevésbé jó.Cz te nagyon úgy gondolod, hogy ott vagy a szeren. Hát próbáld ki magad a mi kalandunkban. a tavaszi talira amit írunk, abban. Nem úgy van ám a dolog, hogy ég és föld között olyan hatalmas a különbség.Mert az ég ott kezdödik, ahol a föld véget ér. És van olyan, hogy az ég mélyebben van, mint a föld. Ezen azért gondolkozz el...MIért nem?Talán azért,mert van aki már nem iskolás gyermek, akinek ott van a tavaszi szünet.Vedd fogyelembe, hogy aki dolgozik, annak kissé nehezebb össszehoznia egy ilyen kiruccanást.Ettôl függetlenül ha lesz rá mód ott leszünk.Nem, ne gondolom, hogy ott vagyOK a szeren, hanem ott vagyUNK a szeren az egész DZ csapattal és ezt senkinek nem kell bizonygatnunk.Kaptunk már elég dícséretet olyan emberektôl akiknek adunk a szavára.Nincs föld,nincs ég,nincs kalnál, csak a MAGUS mint mondottam már. :twisted:
TAO Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 Mint Cézike írta, "there is no spoon". Ha nincsen kanál, nincsen MAGUS se Cézi! Nota bene : "Kanál az alapja mindennek." Még a jó öreg ük-ük nagyapám szokta mondani ezt az ezernyócszázas évek elején, aki a Neo néven partizánkodott a rájuk rontó afrikai bushmanok ellen. Szegény akkor vesztette életét, amikor beleesettt a szennyvíz-elvezető csatornába, káromkodott is rendesen, hogy "f***é van itt ez a kanál-is!" Mert ugye a víziló is naaaagy és büdös a száááája, mégsem mondja mindig azt, hogy "jó napot kívánok, jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni!" TAO ps : Cz ebben csak megpróbáltam összefoglalni az összes értelmes (?) mondanivalódat, amit az utóbbi 4-5 hozzászólásodban megosztottál velünk. :wink:
Cz Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 NA végre valaki felismerte mondandóm értelmét!!! Köszi TAO, hogy felvilágosítottad szürke ködben tévelygô sorstársaidat arról, hogy az elmúlt pár hozzászólásom mennyire számított komolynak! Kivéve persze, hogy Dark Zala a legjobb 8)
Fürge Disno Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 CZ én sem véresen komolyan mondtam mondandóimat...és azt is észervettem hogy te sem...csak nem fejtettem ki a nagyközönség előt... 8) De ha már itt tartunk...akkor aszondom....hogy ugrálhacc itt.....TE AKKOR IS CSAK EMBER MARADSZ...ÖN CSAK EMBER MR.ANDERSON.... :twisted:
Cz Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 Hát nem is rád gondoltam Disno :wink: "csak" ember?Ezt majd a talin megvitatjuk kisnövésű barátom
Con Salamander Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 Cézé... vicces fiú vagy te, én tudom... bár nem tudod, hogy mit jelent a con szócska, de azért okos is... Szóval én, mint Km örülnék, ha ott lennétek a tavaszi találkozón, egy kész, profi csapattal. És ott megmutathatnátok, amire oly nagyon büszke is vagy. Elhiszem és tudom, hogy nagyon jók vagytok. De majd ott megtörjük a jeget egy kicsit. (Meg a karaktereket is )
TAO Közzétéve: Február 4, 2004 Közzétéve: Február 4, 2004 CS (és nem Con...) ötletét támogatom! Követeljük, hogy a Dark Zalaiak is képviseltessék magukat a TT2-n! Továbbá követeljük, hogy az oroszok vonuljanak ki Magyarországról. Követeljük, h a vodkát hagyját itt. Követeljük, hogy a Tanja-t, Sonja-t és az Olga-t is . Unió! TAO
Cz Közzétéve: Február 5, 2004 Közzétéve: Február 5, 2004 Con...Con...Con. Honnan ismerôs nekem ez?Hmmm,nem tudom,de tudom mit kell tennem,meg kell kérdezni a mindentudó CS-t! Ô bizonyára tud majd segíteni nekem! Mint mondottam, a TT-re ha tudunkmegzünk.Sajna nem rajtunk múlik a dolog, hanem a cégen.Viszont a tény, hogy nem vagyunk jelen, csak azt bizonyítja, hogy nekünk meg sem kell jelennünk a versenyen ahhoz, hogy megnyerjük 8) HAHAHAHAHAHA (repedezik a plafon,menekülök...)
Mazsinó Közzétéve: Február 8, 2004 Közzétéve: Február 8, 2004 Üdv! Én nem szeretnék senkit se támogatni a dicséreteimmel, de vázolom a helyzetet. A versenyeken elért eredmények azt tükrözik, hogy a 20 évnél idősebb játékosok sokkal jobb eredményekre képesek, egy műveltséget és tapasztalatot igénylő modul végigjátszásakor. Most dolgozok egy táblázaton, amely egyensúlyba helyezi a kor adta előnyöket. Sajnos még csak 2 verseny eredményeit tudom számításba venni, mert a többiben nem vezetői pózicióban leledztem. A világi sportokban is korosztályokra bontják a versenyzést, mert a teljesítmény értékek nagy eltéréseket mutatnak. Eme adatokból kifolyólag, a Zalai csapat nem engedheti meg magának a vereséget, ellenben a Con féle csapatnak még van jópár éve a felzárkózáshoz. A "ki a jobb" kérdést ezennel lezártnak tekintem, a születések nagymértékű eltérése végett. :wink: Mazsinó
Fürge Disno Közzétéve: Február 8, 2004 Közzétéve: Február 8, 2004 Kösznöjuk a bírói itéletet nagytudású mesterünk... :wink: Mi tenni is fogunk róla hogy rohamos ütemben fejlődjön a szerepjátékünk...és én személy szerint TT-n inkább megpróbálok a szerepjátékra öszpontosítani..mert abban szvsz még lehetek jó..elnnetétben a modulmegoldással...de kiíváncsi vagyok mi lesz itt..mondjuk kb 4-5 év múlva mikor már mi is benne leszünk a korban... :twisted:
Shalafi del Necro Közzétéve: Március 5, 2004 Közzétéve: Március 5, 2004 Én kb. 4-5 éve jőátszom asszem idén jubilállom az 5-diket, de meg lehet nézni meilyen eredményt értem el nyáron és milyet télen (aki nem tudná nyáron komoly teljesítménnyel és 1 karakter halála után, utolsó lettem, most pedig 3. minden esetben).Szal személyes tapasztalat szerint mnden csak elhatározás, a karakter ismeretén mullik. Kétségtelen komolyan nyom a latba az élettapasztalat! De én ennyire voltam képes 17 évvel a hátam mögött!
Gem Kapocs Közzétéve: Március 5, 2004 Szerző Közzétéve: Március 5, 2004 Jó volt az Shalfi Én akkor röhögtem nagyont mikor TT-n második lettem szerepjátékban... Nem kérdeztem meg, de több mint valószínű, hogy a 2-es szintű közösért kapam meg ezta helyet Azt nagyon poénos volt eljáccani is Hát még hallagtni(gondolom én)
Shalafi del Necro Közzétéve: Március 5, 2004 Közzétéve: Március 5, 2004 Mellékesen én mai napig emlegetem! Bocs akarom mondani én mond ma is izé mint teee...
Darun Közzétéve: Március 24, 2004 Közzétéve: Március 24, 2004 Lithas!Hejj! Mi történt a TT-s képekkel. Éppen el akarok dicsekedni, és akkor meg ERROR. Há mingyá hazamegyek. Hélo. Sz'al mi történt a képekkel???Darun
Antail Közzétéve: Március 24, 2004 Közzétéve: Március 24, 2004 Sajnos átalakítás miatt az sem elérhető.Megértéseteket köszönjük!
Darun Közzétéve: Március 27, 2004 Közzétéve: Március 27, 2004 Lithas!Antail: kérlek szólj, ha elérhetőek lesznek ismét a galériában a képek. Előre is köszi.Darun
Recommended Posts