Arnulf con Jamerre Közzétéve: Május 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2014 sőt, ha szeretnél vihetek plüssmacit is szorongatni.. Szerintem inkább ilyet vigyél: http://www.toyvault.com/cthulhu/Cthulhu%20Medium%20-%20Large.jpg Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 13, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 13, 2014 Udv!Kerek minden kalandmestert, hogy a Alternatív szerepjáték táborprogram partik temaban nyisson egy temat a jatekanak. A tema cime tartalmazza a meselot es a jatekrendszert. Amennyi infot meg tudsz osztani az elso hozzaszolasban a jatekrol, azt erdemes. Az elso hozzaszolasban vezesd a jelentkezetteket. Mindenki tudja szerkeszteni a sajat hozzaszolasat. A jatekosok pedig a temakban kerdezhetnek, vagy jelentkezhetnek.Udv. Z Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Május 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2014 Kapi, ha erre van szükséged, én fogom a kezed CoC közben.. sőt, ha szeretnél vihetek plüssmacit is szorongatni.. öhm.. plüss tigrincset, mert macim nincs . Ennyire durván mégse használnálak ki. :pajti:Viszont milyen háztartás az, ahol nincsen plüss maci:?: Rablók' date=' pandúrok, csikósok, bírák, földesurak, pásztor legények, csárdások. Mindez az 18-19. századi Magyarország korhű világába helyezve.A szabályrendszer a saját százalékos rendszerű western szerepjáték minimálisan módosított változata. A jelentkezőknek szívesen átküldöm már a tábor előtt.[/quote'] Engem még ez is érdekelne, biztos korral jár. Ugyanakkor a 18-19. századi Mo-t eléggé nem ismerem. A szabályrendszer meg nagyjából tök mindegy... Kapi voltam Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2014 Sziasztok,kérnénk, hogy azok a mesélők, akik maguk nem tudnak témát nyitni, keressék meg Antailt vagy engem, és megtesszük nekik a megfelelő helyen. A játékosok pedig jelentkezzenek az alternatív játék fórumában is.Szép napot! Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Május 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2014 HellóLehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem láttam sehol, hogy pontosan mikor lesz ez az alternatív program. Ez azért is fontos például számomra, mert úgy néz ki szerdán én csak este, munka után fogok leérni.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 13, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2014 Üdv!Ez a teljes tábortájékoztatóban benne lesz majd. De nem szerdán lesz, hanem a versenymodul mesélése lesz úgy ütemezve, hogy egyik nap közéférjen. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 16, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 16, 2014 Amig az irnokaim osszeallitjak a reszletes programot, addig eloljaroban annyit, hogy az alternativ szerepjatek program szombat delutan lesz, igy azoknak is lesz lehetoseguk bekapcsolodni ezekbe a jatekokba, akik nem kaptak szabadsagot es csak hetvegere tudnak lejonni a taborba. (Az, hogy ez a program szombat delutan lesz, nem jelent csorbat a versenymodulra szant idore nezve, reszletek majdan a tabortajekoztatoban.) Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Május 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Sziasztok, szép napot mindenkinek! Arról szeretnék érdeklődni (talán itt jó helyen), hogy azoknak, akik ilyen vagy olyan okból csak lelátogatnak idén egy napra a táborba, de szeretnék egy kicsit azért "megmártózni" a dologban, lehet-e, illik-e jelentkezniük valamelyik alternatív játéklehetőségre. Mert hát az nyilvánvaló, hogy a tábor a táborozóké... de ezt jó lenne azért mégis tudni. Hogy mire számítsanak azok, akik hasonló cipőben járnak. Előre is köszönöm a tájékoztatást! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Üdv,természetesen játszhattok ti is! Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Május 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Jó estét! Üdv,természetesen játszhattok ti is! CS; köszönettel vesszük a kedvező fogadtatást! Két ember nevében BIZTOSAN nyilatkozok (Coryss, én), amikor azt írom, hogy bennünket elsősorban MAGUS-játék érdekelne - ez lehet, hogy az alternatívára vágyó játékosoknak még kedvez is. Nem tudom. Mindenesetre az érdekelne, hogy a KM-ek közül ki volna hajlandó "fogadni" bennünket, potyautasokat... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 18, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 18, 2014 Hello! Dolgozok a taborprogramon. Szamolhattok a szombat delutani alternativ jatekkal. Szerintem a KM-ek szivesen latnak mindenkit, jelentkezzetek be valahova, ahogy a taborlakok teszik, hogy fix legyen a helyetek. Udv, Z Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 19, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2014 Üdv!Bűvdudás, az én mesémben biztosan lesz hely nektek (MAGUS, de nem kalandozó-karakterekkel), de szerintem MG is szívesen lát benneteket (ha jól tudom, az klasszikus MAGUS, csak épp nem a versenymodul).CS Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Május 20, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 20, 2014 Sziasztok! Antail, CS; hálásak vagyunk a kedvező fogadtatásért! Mint azt már pedzegettem, MAGUS-hoz volna kedve mindkettőnknek (ha jól értettem Coryss sorait); ha még klasszikus is, az csak hab a tortán. Szívesen megvárnánk MG koncepcióját... de persze nem szeretnénk lemaradni sem semmiről. Ha mód van rá, ugyanabban a partiban próbálnánk szerencsét. Még egyszer köszönöm, köszönjük! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 6, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 6, 2014 Sziasztok!Ha jól alakulnak a dolgaim, akkor legalább 1 estét eltöltenék a táborban. Tekintve, hogy alternatív játékokról van szó, ez alkalommal egy kicsit komolyabb vizekre is evezhetünk. A vizet tegyük erős zárójelbe, mert Eclipse Phase játékban gondolkodom. ha lesz rá majd jelentkező... Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Június 6, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 6, 2014 Eclipse Phase???? jöhet, én benne vagyok!Your mind is software.........program it.Your body is a shell...........change it.Death is a disease.............cure it.Extinction is approaching....fight it. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 7, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2014 Tom, és ez melyik nap lenne? Mert ha szombaton, akkor ugyebár páran már le vannak kötve.. :/ Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 7, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2014 Hát ezt nem tudom előre megmondani sajnos. Ha kicsit közelebb leszünk a dátumhoz, akkor majd esetleg tudok tervezni...De értem a problémát, majd kiokumláljuk valahogyan. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Megnéztem a naptárat. Esténként sztem ráérhetek (bár néha aludnom is kéne majd). Este kocsi és irány a tábor, így kb 20-24h közt mehet a játék, ha valaki szeretne csatlakozni. Ezzel a metódussal akár minden nap ott lehetek veletek egy kicsit... Péntek és szombat este már nem kell félni a munkától, tehát ott már lazább a helyzet, mehet kifulladásig. Melyik nap van az elternatív, amire már a jegyek nagy része elkelt? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Szombaton lesz az alternatív délután, pénteken-szombaton meg tudjuk oldani a szállást is, ha az utazgatás helyett az alvást választanád. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 16, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2014 Köszi, de 20 perc alatt otthon vagyok kocsival, szóval az nem gond (feltéve, ha a jó lehajtón megyek le a 0-ásról, nem úgy, mint tavaly). Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Felszabadult 1 hely és eleve volt még 1 nyitott, így most várnék 2 playert a Marvel mesébe Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés