Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Alternatív szerepjáték táborprogram

Recommended Posts

Közzétéve:

Udv!

Kerek minden kalandmestert, hogy a Alternatív szerepjáték táborprogram partik temaban nyisson egy temat a jatekanak. A tema cime tartalmazza a meselot es a jatekrendszert. Amennyi infot meg tudsz osztani az elso hozzaszolasban a jatekrol, azt erdemes. Az elso hozzaszolasban vezesd a jelentkezetteket. Mindenki tudja szerkeszteni a sajat hozzaszolasat.

A jatekosok pedig a temakban kerdezhetnek, vagy jelentkezhetnek.

Udv. Z

Közzétéve:
Kapi, ha erre van szükséged, én fogom a kezed CoC közben.. :D sőt, ha szeretnél vihetek plüssmacit is szorongatni.. öhm.. plüss tigrincset, mert macim nincs :D

.

Ennyire durván mégse használnálak ki. :pajti:Viszont milyen háztartás az, ahol nincsen plüss maci:?::?:

Rablók' date=' pandúrok, csikósok, bírák, földesurak, pásztor legények, csárdások. Mindez az 18-19. századi Magyarország korhű világába helyezve.

A szabályrendszer a saját százalékos rendszerű western szerepjáték minimálisan módosított változata. A jelentkezőknek szívesen átküldöm már a tábor előtt.[/quote']

Engem még ez is érdekelne, biztos korral jár. :) Ugyanakkor a 18-19. századi Mo-t eléggé nem ismerem. :oops: A szabályrendszer meg nagyjából tök mindegy...

Kapi voltam

Közzétéve:

Sziasztok,

kérnénk, hogy azok a mesélők, akik maguk nem tudnak témát nyitni, keressék meg Antailt vagy engem, és megtesszük nekik a megfelelő helyen. A játékosok pedig jelentkezzenek az alternatív játék fórumában is.

Szép napot!

Közzétéve:

Helló

Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem láttam sehol, hogy pontosan mikor lesz ez az alternatív program. Ez azért is fontos például számomra, mert úgy néz ki szerdán én csak este, munka után fogok leérni.

Üdv, Silver

Közzétéve:

Amig az irnokaim osszeallitjak a reszletes programot, addig eloljaroban annyit, hogy az alternativ szerepjatek program szombat delutan lesz, igy azoknak is lesz lehetoseguk bekapcsolodni ezekbe a jatekokba, akik nem kaptak szabadsagot es csak hetvegere tudnak lejonni a taborba. (Az, hogy ez a program szombat delutan lesz, nem jelent csorbat a versenymodulra szant idore nezve, reszletek majdan a tabortajekoztatoban.)

Közzétéve:

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Arról szeretnék érdeklődni (talán itt jó helyen), hogy azoknak, akik ilyen vagy olyan okból csak lelátogatnak idén egy napra a táborba, de szeretnék egy kicsit azért "megmártózni" a dologban, lehet-e, illik-e jelentkezniük valamelyik alternatív játéklehetőségre. Mert hát az nyilvánvaló, hogy a tábor a táborozóké... de ezt jó lenne azért mégis tudni. Hogy mire számítsanak azok, akik hasonló cipőben járnak. :)

Előre is köszönöm a tájékoztatást!

Közzétéve:

Jó estét!

Üdv,

természetesen játszhattok ti is!

CS;

köszönettel vesszük a kedvező fogadtatást! :)

Két ember nevében BIZTOSAN nyilatkozok (Coryss, én), amikor azt írom, hogy bennünket elsősorban MAGUS-játék érdekelne - ez lehet, hogy az alternatívára vágyó játékosoknak még kedvez is. Nem tudom. Mindenesetre az érdekelne, hogy a KM-ek közül ki volna hajlandó "fogadni" bennünket, potyautasokat...

Közzétéve:

Hello!

Dolgozok a taborprogramon. Szamolhattok a szombat delutani alternativ jatekkal. Szerintem a KM-ek szivesen latnak mindenkit, jelentkezzetek be valahova, ahogy a taborlakok teszik, hogy fix legyen a helyetek. :)

Udv,

Z

Közzétéve:

Sziasztok!

Antail, CS;

hálásak vagyunk a kedvező fogadtatásért! Mint azt már pedzegettem, MAGUS-hoz volna kedve mindkettőnknek (ha jól értettem Coryss sorait); ha még klasszikus is, az csak hab a tortán. Szívesen megvárnánk MG koncepcióját... de persze nem szeretnénk lemaradni sem semmiről. :)

Ha mód van rá, ugyanabban a partiban próbálnánk szerencsét.

Még egyszer köszönöm, köszönjük! :)

Közzétéve:

Sziasztok!

Ha jól alakulnak a dolgaim, akkor legalább 1 estét eltöltenék a táborban. Tekintve, hogy alternatív játékokról van szó, ez alkalommal egy kicsit komolyabb vizekre is evezhetünk. A vizet tegyük erős zárójelbe, mert Eclipse Phase játékban gondolkodom.

ha lesz rá majd jelentkező...

Közzétéve:

Eclipse Phase???? jöhet, én benne vagyok!

Your mind is software.........program it.

Your body is a shell...........change it.

Death is a disease.............cure it.

Extinction is approaching....fight it.

Közzétéve:

Megnéztem a naptárat. Esténként sztem ráérhetek (bár néha aludnom is kéne majd). Este kocsi és irány a tábor, így kb 20-24h közt mehet a játék, ha valaki szeretne csatlakozni. Ezzel a metódussal akár minden nap ott lehetek veletek egy kicsit... :)

Péntek és szombat este már nem kell félni a munkától, tehát ott már lazább a helyzet, mehet kifulladásig.

Melyik nap van az elternatív, amire már a jegyek nagy része elkelt? ;-)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...