Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Recommended Posts

Biztos nem sokakhoz jutott el az információ, de tavaly sikerült egy alternatív Harmadik Törvénykönyv témájú pályázaton bezsebelem az első helyet.  Akkoriban több Kalandozó is a segítségemre volt az anyag elkészítésében, akiknek megígértem, hogy az esetleges győzelmem esetén komplett szabálykönyvet készítek a koncepcióból. Velük és az azóta csatlakozókkal máig ezen dolgozunk.

Most a munka fontos pontjához érkeztünk el, mert olyan állapotba került az anyag, hogy van bátorságom nektek is megmutatni, illetve a segítségeteket szeretném kérni a rendszer tökéletesítésében. Minél több tesztelésre vállalkozni tudó csapatra lenne szükségem, akik néhány játékalkalom után korlátlan ideig savazhatnak ezerrel. Szerintem ezen nincs veszítenivalótok! :)

Az anyagot ilyen-olyan okból nem töltöm fel sehová, csupán azt kérem a részvételi szándékkal kacérkodóktól, hogy dobjanak egy pszi üzit - benne email címmel - és küldöm a csekély 225 oldalas, legújabb és teljes értékűnek mondható M* szabálykönyvet! 

Üdv,
Hulla
 

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

Mivel nem szeretnék abba a hibába esni, hogy nem kommunikálok a köz felé, ezért egy rövid helyzetjelentést a Nyílt Teszt aktuális állásáról.

 

Összesen 5 szóló és 12 csapat jelentkezett a tesztelésre. Eddig 3 szóló küldött hosszabb-rövidebb véleményt az anyagról. A csapatok terén - kik közül még senki nem végzett a feladattal - nagyobb a bizonytalanság. Ennek fő okozója a nyári uborkaszezon. Ez valahol az én hibám is, hisz nem a legszerencsésebb időszakot jelöltem ki a feladatra. Ezt kompenzálandó, egy hónappal (szept. 30-ig) kitolom a tesztidőszak záró dátumát. Nem hajt a kiadó és nem ostromolnak rajongók százai, inkább csináljuk végig rendesen a dolgot. 

 

 

U.i.: Ha bárki szeretne még csatlakozni és úgy érzi elegendő számára a hátralévő másfél hónap, keressen bátran.

 

Üdv,

H.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

A legutóbbi jelentkezésem óta az első nyílt teszt eredményeként 6 szóló és 3 csapat értékelés futott be. Az elmúlt hónap során sikeresen összesítésre kerültek ezek a visszajelzések. Az eredeti koncepcióval összeegyeztethető javaslatok és felvetések közül egy százas nagyságrendű lista állt össze. Persze ezek túlnyomó többségében kisebb volumenű pontosítások, kiegészítések, ám van köztük néhány jelentősebb módosítás is. Az egyes pontoknak közel 90%-a mostanra már bedolgozásra is került a szabálykönyvbe.

Terveim szerint a novemberi hónap során ez a munkafázis befejeződik majd. Az ezt követő lépésben a módosítások jegyzékét véleményezésre megküldöm majd a fejlesztésben eddig résztvevő személyek részére. Ők egy hetes időkeretben reagálhatnak rá. Ezt követően - ha minden jól sikerült - a közösség számára elérhetővé válik a szabálykönyv következő verziója. 

 

Üdv,

H.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

A Tiltott Törvénykönyv honlapján - tetra mester áldozatos munkájának hála - újabb fejlesztés vált elérhetővé. Egy online Varázslat kalkulátor, amely sokat segíthet a tapasztalati varázstudók varázslatainak szabályszerű újragondolásában, illetve a varázslók mozaikmágia alapú varázslatainak megalkotásában.

 

Üdv,

H.

tetra és Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

A legújabb ünnepi fejlesztéssel elsősorban a mindenkori játékosoknak szeretnénk kedveskedni. Elkészült ugyanis a Tiltott Törvénykönyv online Karakteralkotó. Amellyel bárki, percek alatt "papírra" vetheti megálmodott karakterét. Hisszük, hogy ez az alkalmazás - a Varázsműhellyel kiegészülve - minden játékos számára nagy segítség lesz a közös kalandozások során. Ha van egy kis időd, próbáld ki. A magunk részéről nagyon kíváncsiak vagyunk, miképp néz ki a Te kedvenc kalandozód a TTK rendszerében!

U.i.: Örömmel fogadunk minden visszajelzést, illetve elkészült karaktert.


Üdv,
H.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!


Elérkezett az év vége. A háttérben a Tiltott Törvénykönyv munkálatai gőzerővel folynak. Reményeink szerint záros határidőn belül publikálásra kerül a szabályrendszer újabb verziója. Ennek előfutáraként - mintegy karácsonyi ajándék gyanánt - a Segédanyagok közt elérhetővé vált az új könyvvel érkező négy új faj (amund, dzsenn, khál és wier) többek által hiányolt TTK-s átirata. A kíváncsiak akár az aktuális verzióval is bátran kipróbálhatják, élményekben gazdag játékperceket nyerve ezzel önmaguk számára..

Boldog Ünnepeket és szebb Új Esztendőt kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel,
Hulla

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Az Új Év kapcsán mi lehetne stílszerűbb fordulat, mint egy új fejlesztés felbukkanása a Tiltott Törvénykönyv háza táján. Ennek az esztendőnek az első felére ígértük, és hála tetra mester állhatatos munkájának most, az év legelső napján örömmel jelenthetem be az Alkotóműhely elkészültét. Ráadásul bátran állíthatjuk, hogy ez egy "három az egyben" eszköz, hiszen a rajongók számára mindhárom modulja azonnal használhatóvá is válik. Tehát Alkímista szerek, alattomos Mérgek és a legkülönfélébb Varázstárgyak életrehívására is lesz módja annak, aki "bemerészkedik" a műhely falai közé. Az utóbbi modul kiegészítéseképpen pedig még a Drágakőmágia szerelmesei is megtalálhatják számításukat. Ezzel az eszközzel sikerült gyakorlatilag a játék minden területén biztosítani azt az online támogatást, amely önfeledt kalandozást kínál minden rajongó számára. Bízunk benne, hogy kedvcsinálónak elég is ennyi. 

Most már csupán rajtatok a sor, hogy meghódítsátok a kihívások kontinensét!

Üdvözlettel,
Hulla

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

Négy hónapnyi munka után végre elkészült a Tiltott Törvénykönyv soronkövetkező verziója. Az anyag közel félszáz oldallal bővült. A változtatások egy meghatározó része most már a használhatóságot hivatott szolgálni. Így kerültek bele például a karakteralkotást, a próbadobást, a varázslaterősítést vagy épp az NJK használatot segítő részek. Másfelől a szabályrendszer is egy nagyobb felülvizsgálaton esett át. Ennek szellemében, a mágiarendszer letisztázása okán, a félezer varázslat újrahangolása is megtörtént. Szintén egy új - főképp a harcban használatos - cselekvési rendszert kapott az játék. Továbbá van még itt néhány új faj, újragondolt paplovagok, idősebb játszható karakterek, illetve opcionális (kísérleti!) szabály a narratív játékmód iránt érdeklődőknek. Természetesen az aktuális Javítási jegyzék most is felkerült a honlapra és persze minden változtatás átvezetésre került a játékosoknak fejlesztett online eszközeinkre is.

 

Az új alapkönyv kikerülésének apropóján új felület is nyílt a játék iránt érdeklődők számára. Azaz elkészült a TTK facebook oldala. Nem titkolt célunk, hogy lehetőleg minél több érdeklődőt bevonjunk az anyag tesztelésébe. Szóval ott várunk minden lelkes és lelketlen rajongót, aki kedvet érez ahhoz, hogy valamilyen formában részesévé váljon a mi közös kalandunknak.

 

Üdv,

H.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!


Kikerült a projekt első videója, amelyben néhány perc alatt bemutatjuk a Tiltott törvénykönyvhöz készült online Karakteralkotó használatát. Ennek segítségével szinte bármilyen elképzelt ynevi kalandozó gyorsan, pár kattintással életre hívható. Bíztatunk mindenkit, próbálja ki a dolgot és alább ossza meg velünk véleményét. Ha úgy érzitek, valami tényleg eredetit sikerült alkotni, bátran osszátok meg velünk a megálmodott hősötök karakterlapját. Jó szórakozást!

 

Üdv,
Hulla

 

tetra és Lopov kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Egy tőlünk teljesen független, rutinos szerepjátékosokból álló csapat önállóan feldolgozta és egy délután során kipróbálta a Tiltott Törvénykönyvet. Most pedig egy jó hangulatú beszélgetés keretében megosztotta a közösséggel az első benyomásait, tapasztalatait, élményeit. A magunk részéről - előjelektől függetlenül - örömmel vettük a kritikát és hálásak vagyunk a srácoknak, hogy időt és energiát áldoztak a dologra. És őszintén reméljük, hogy egyszer még lesz folytatása a történetnek.

https://www.youtube.com/watch?v=E_JVZyzFJq4

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Tizenöt hónappal a játék első nyilvános tesztidőszakának meghirdetése után, annak eredményeképp elkészült a Tiltott Törvénykönyv soronkövetkező, továbbfejlesztett verziója. Kimondott célunk volt, hogy minél több, különféle forrásokból kapott visszajelzést beépítsünk, de legalábbis lekezeljünk a most publikált szabálykönyvben. E módosítások - elképzeléseink szerint - elsősorban a játékélmény minőségének növelését hivatottak szolgálni. Természetesen a végső konklúziót majd Ti felhasználók mondjátok ki. Ennek apropóján hirdetjük most meg a TTK Második tesztidőszakának kezdetét.

Az ingyenes M* szabálykönyv letölthető: https://magustk.hu

 

Üdv,
H.

Jadis, tetra és Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...