Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Általános beszélgető


Recommended Posts

5 órával ezelőtt-kor Daelon írta:

Szia,

1 napos rendezvény Jászfényszarun, szombat reggeltől estig. Nem ottalvós. A jelentkezési rendszert és a kiírást a napokban publikáljuk.

üdv,

Dae

Nekem úgy rémlik, hogy hagyományosan tényleg nem ott alvós, de elvben ott bulizós a rendezvény. Nem tudom, idén mit vállalnak be a szervezők?! ;)

Weilon kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
10 órával ezelőtt-kor Gabika írta:

Üdv az ott alvásról szeretnék érdemben informálódni. Pénteken is lehetséges és megoldható, ha igen az remek lenne, mert nem kéne hajnalok hajnalán indulnunk. Köszi.

Szia! Bár ez nem hivatalos állásfoglalás, de ebből általában nem szokott gond lenni. Pl én is pénteken fogok menni. Cserébe segíthetsz a rendezvény előtti pakolásban. :) 

Ha nem tudsz a Fb-on ráírni a Luminásokra, akár én is szívesen szólok nekik, hogy ott aludnál. (Szerk: bár most látom, hogy többen jönnétek... hány főről volna szó?)

Üdv: bűv

Link a hozzászóláshoz

Köszönöm szépen a  szervezést, a modult, a csapatomnak a játékot. Én - a nehezítő körülmények ellenére is - jól éreztem magam, szívesen megyek máskor is.

Szerzőként külön klassz élmény volt, hogy olyan sokan jöttetek dedikáltatni, és egészen szívmelengető élmény volt, amikor többen csillogó szemmel meséltétek az olvasmányélményeiteket, vagy hogy hogyan és mire inspirált titeket valamelyik írásom. (A KM-nek, aki egy full orwellánus partynak volt kénytelen mesélni, miután a csapat olvasta a Kígyószívet: bocs! :ordog:)

Link a hozzászóláshoz

Üdvözletem Mindenkinek!

Szeretném megköszönni a meghívást az eseményre és a rengeteg segítséget, amit a felkészüléshez kaptam. :)

KM-i részről szerintem ez egy remek modul volt, színes NJK-kal, szép helyszínekkel és kellő mozgástérrel ahhoz, hogy a játékosok örömüket leljék benne.
Az, hogy ebből a csapatom csak töredékkel találkozott egyedül az én hibám, bevallom a felvezetőt sikerült rettenesetesen elhúznom és onnan már szelektálnom kellett a jelenetek közül, hogy a végére tudjunk érni.

Az Árnyvadászok csapata az én szememben kiemelkedően jól teljesített. Érezhető volt, hogy régóta összeszokott játékosokról van szó, akik könnyen jutottak egyességre, így nem húzták el az időt egymás győzködésével. A debütáló játékosnak külön örültem, jól esett látni, ahogy magával ragadja az élmény, ahogy elveszti időérzékét az események hatására. Kívánom minden KM-nek, hogy egyszer legyen alkalma mesélni nekik! :)

Röviden elmesélném a történetüket, hogy egy napon legendává válhasson ;)

Az Árnyvadászok csapata 4 ordani karakterből (Fény ösvényét járó tűzvarázsló, Tűz táplálója sogron pap, főnix és lángőr) és egy helyi, ordani szimpatizáns gladiátorból állt.
Az ordaniak diplomáciai küldetésre érkeztek, hogy hazájuk befolyását növeljék északon.
A hosszú hajóúttól fáradtan a Bátor Tengerész fogadóban szálltak meg, ahol megtudták a gladiátortól és egy segítőkész szolgálólánytól, hogy a toroni Tharr kultusz megelőzte őket, így a csapat először Tharr befolyásának nagyságát kezdte el felmérni a városban.
Kb. másfél napi nyomozás és kérdezősködés után rájöttek, hogy a toroniak túlságosan védett helyzetben vannak, így nekik is szükséges nagy hatalmú szövetségeseket szerezni, amire megfelelő alkalomnak érkezett a Dassire klán által megrendezett gladiátor viadal.
Az arénában megmutatták Sogron hatalmát, a látványos tűzmágiák perceken belül véget vetettek a viadalnak. A végén kicsit ráépítettek a hangulat fokozására, így nem volt meglepő számukra, hogy a viadal után rögtön meghívást kaptak Arremis Cyat-tól.
Tekintetbe véve, hogy Arremis a Tharr egyházat támogató klánnal állt kapcsolatban, a találkozó nem volt teljesen felhőtlen, ám a végére mégis megegyeztek egy ködfarkas elfogásában, cserében Arremis anyagi és kapcsolati támogatásáért.
A Tengeri Rózsából visszatérve saját fogadójukba egy ünneplő tömeg fogadta őket, akik a bajnokok minden szaván csüngtek miközben patakokban folyt a sör és a bor. Az éjszaka alatt eljutott hozzájuk Delnor meghívása is, ami felkeltette érdeklődésüket ám a személyes találkozón az elf nem tudta elnyerni szimpátiájukat, de legalább elhintett némi információt a hegyekben esetleg hátramaradt kyr, vagy crantai eredetű régiségekről.
Ezután nem húzták az időt (bár indulás előtt még vettek a városban egy telket a majdani Sogron templomnak :P ), a megfelelő felszereléssel és egy hegyi vezetővel nekivágtak az útnak.
A hegyi terep nem okozott nekik különösebb kihívást, el is érték az ork törzsek területeit, ahol a megtalált csatamezőn a Sogron pap Eggyéválás varázslatot alkalmazott mindkét törzs egy-egy orkján. Ebből kerekedett egy kis vidámság, miközben próbáltuk elképzelni, hogyan fogadja a pap a különböző kulturális eltérésekből fakadó emlékeket, de a lényeg, hogy a csapat nagyjából tisztában lett az orkok szállásterületeivel, portyázó útvonalaikkal és azokkal a területekkel, amiket az orkok a ködfalka miatt kerülnek.
Ezen a ponton a lovak nem bírták már a strapát, így a hegyi vezetővel hátra maradtak, a csapat pedig kézi poggyásszal továbbindult.
Naplementekor vették észre, hogy három ork követi őket. Az egyiket megfélemlítéssel és meggyőzéssel sikerült maguk mellé állítani, aki így vállalta, hogy elviszi őket a ködfalka területére, méghozzá egyenesen megmászva a hegyet, hogy egyéb portyázó útvonalakat ne keresztezzenek.
A következő napjuk nagyjából rá is ment a hegymászásra, így ismét rájuk sötétedett mire elérték a farkasok barlangjait. A csapat úgy döntött szerencsét próbálnak, hátha a falka egy része alszik, ám miközben megközelítették a barlangokat leszállt a köd és vele együtt elszabadult a pokol.
A köd rejtekéből le-lecsapó farkasokkal a harcosabb karakterek könnyedén elbírtak, ám sajnos a tűzvarázsló és a Sogron pap nem volt ilyen szerencsés. Mágiájukat és egyéb készségeiket maximálisan kihasználták, (egy farkast sikerült is csapdába ejteniük) ám azt tapasztalták, hogy sem a tűz, sem a fizikális támadások nem okoznak akkora kárt a farkasokban, mint kellene. Legutoljára a lángőr maradt talpon, a farkasok pedig befejezték a támadást, illetve nyitottak egy ösvényt a barlangjuk felé.

A játékidőnk itt ért véget, (negyven perc ráhagyással) úgyhogy a barlangban történő gyógyulás, az ereklye felfedezése, a visszaút és a találkozó Arremis és Narnorall között már az Epilógusba lett besűrítve. A lényeg, hogy a csapat ha nem is egyben, de vissztért a városba és sikerült megszerezniük Ordan számára az első szövetségeseket. (Ui. Fel se merült bennük, hogy Delnorral ismét találkozzanak XD )

Összefoglalva számomra egy élménydús kaland született, rengeteg emlékezetes pillanattal, amiből egyet emelnék ki, mégpedig mikor a végső csatában a sogron pap elhurcolása ellenében tett erő próbát a gladiátor 18-as erő mellett négyszer zsinórban elrontotta. XD
Az ő megszemélyesítője volt a fiatal „újonc” játékos, aki azonnal átérezte a teljes MAGUS élményt. :P

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...