Eleinor Közzétéve: November 12, 2003 Megosztás Közzétéve: November 12, 2003 "Úgy hiszem, még nem leltem meg önmagam, nem ismerem még jellemem,nagyratörésemben mindíg azt hittem, hogy a boldogság ott van , ahol én nem vagyok..." ~Stendhal~ Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 `Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu!` -Udvozol Szauron a Gyuru es a Fold ura! Link a hozzászóláshoz
Random Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 A tanulás idő.Az idő pén.A pénz nem boldogít.Akkor minek tanulni?Ki kardal él kard által vész el."Gondolsz reám tehát vagyok" (Jean Rodolphe Anepigraphos) Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Advesus solem ne luquitur!Ne vitatkozz azzal mi világos mint a nap! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Az idő pénz.Az iskola idő.És nekem nincs pénzem ilyen hülyeségere...(ezt mindenki fejtse ki a saját o.főjének...) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: November 21, 2003 Megosztás Közzétéve: November 21, 2003 Lithas!Antail: igazán nem szeretnék közbeszólni, de az idézet nem így volt?"Ami van, az volt már, és újra lesz."Vagy ez a gorviki fordítása???Darun Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: November 22, 2003 Megosztás Közzétéve: November 22, 2003 Üdv!törpök mondása:"Ha bántanak, ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!" :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 harcmüvész: "Támadni fogok..." - határozza el a kezdő "Támadok!" - ismeri fel a lehetőséget a haladó "Támadtam." - konstantálja a mesterja, ezt is szeretem:'Ash nazg durbatulük, ash nazg gimbatul. Ash nazg thrakatulük, ash burzum-ishi krimpatul.' 'One ring to rule them all, one ring to find them. One ring to bring them all, and in the darkness, find them''Egy gyűrű mind fölött, egy gyűrű kegyetlen. Egy a sötétbe zár, mert bilincs az egyetlen'így szól a a teljes:"Three rings to the Elven-kings under the sky, Seven for the Dwarf lords in their halls of stone, Nine for the Mortal Men doomed to die, One for the Dark Lord on his dark throne. In the Land of Mordor, where the Sahadow lies One ring to rule them all, one ring to find them. One ring to bring them all, and in the darkness, find them. In the Land of Mordor, where the Sahadow lies." Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 'The men isn't alone anymore' Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 27, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Neldë Cormar Eldaron Aranen nu i vilya,Otso Heruin Naucoron ondeva mardentassen,Nertë Firimë Nérin yar i Nuron martyar,Minë i Morë Herun mormahalmaryassëMornórëo Nóressë yassë i Fuini coitarMinë Cormar turië të ilyë, Minë Corma hirië tëMinë Corma hostië të ilyë ar mordossë mutië tëMornórëo Nóressë yassë i Fuini coitarremélem felismeritek :wink: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 12, 2003 Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 Lithas!"Az élet: harc, szenvedés, halál"(amund)"Ki vihart vet, halált arat""Gondolj mindíg arra, hogy ennél már úgy is csak rosszabb lehet."(Darun)pesszimista: Ennél rosszabb már nem lehet!optimista: Dehogy nem!Darun, aki optimista Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 12, 2003 Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 "Mi a maszturbáció? Szex valakivel, akit szeretek!" -Woody Allen Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: December 12, 2003 Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 VetélytársakSokan úgy képzelik, hogy a judó vetélytársa az aikidónak, a kendó a karaténak, stb.Pedig-amennyiben harcművészetet gyakorolnak ezekben a dojókban-szövetségesekről, legalábbis útitársakról van szó.Gyakori kérdés ez is: Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 "Aki tudja férfi- hatalmát,mégis őrzi nő- lágyságáthegyi ér e világon...Aki tudja fehérséget,Mégis őrzi feketeséget,példa a világon...Aki tudja dicsőségét, mégis őrzi rejtettségét,völgy a világon..."Lao-ce: Az út és az erény könyve Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 "Ha nem emelik fel az okoskat,a nép közt rend és béke fakad,ha nem kell többé a ritka,. a drága,megszűnik a nép kirablása;ha nem a vágy uralkodik,a nép szíve megnyugodhatik.Ezért a bölcsa szívet kiüríti,a gyomrot teletölti,a sóvárgást gyengíti,a csontot erősíti,hogy az emberek ne tudjanak,ne vágyjanak,az okosak veszteg maradnak,a nem-sürgés ezés rend és békesség lesz"Lao-ce: Az út és az erény könyve Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 16, 2003 Megosztás Közzétéve: December 16, 2003 Mazohista: Kínozz meg! Kínozz meg!Szadista: NEM! Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 "Még hogy a majmoktól származnk! Ó Istenem add, hogy ne legyen igaz; s ha mégis, legalább ne tudjanak róla túl sokan!" (Worchester püspökének felesége)"Az ember az egyetlen olyan állat, amely képes elpirulni -és amelyiknek meg is van erre az oka" (Mark Twain)"Senkit nem tehetsz okosabbá, mint amilyen. A legjobban teszed, ah kiegyezel a butasággal, és ráveszed,hogy neked dolgozzon." (Frank Zappa) Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 "Örült minden füszál" (Petöfi Sándor)"Fodor Ákos: a kamasznincstelen tékozló"ez egy-egy vers. ennyi. Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 "Motorzom tehát vagyok"(mondja ezt egy motoros 8) ) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 "Megrázkódik a test,s talpra ugorván,szeme fehérével körülnéz mogorván"-Petőfi Sándor Link a hozzászóláshoz
Alkyone Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 "Legtöbbet az ér, aki meg van halva."- Ady"Bújócskát játszott a halál. keresett életre-halálra. És ha valakit megtalált, rácsapott a bunker falára."- Ratkó József Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Ami benső lénye szerint rokon, az keresi egymást.A víz oda folyik, ahol már nedves, a tűz a száraz felé fordul.A felhő (az ég lehelete) követi a sárkányt,a szél (a föld lehelete) követi a tigrist.(Konfuciusz)Indul a küszöbről az Út:ha nem vigyázok, elszelel;felkötöm én is a sarut,gyerünk utána, menni kell,utak találkozása vár,futok, a lábam bizsereg Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Hű tanítvány, pihenj a fehér csöndben,pihend ki léted fáradalmait Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 30, 2003 Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 aki már hallotta, az érti...: pszi roham, roham, csonkolás fej... avagy káosz kard, tűzaura rá, csata kiáltás, pszi roham.... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 1, 2004 "A Kapitányt azonban nem lehetett becsapni.Látta a villanást azokban a zöld szemekben.Hazugság, az egész csak hazugság és ezt mindenki tudja.Az emberek állandóan hazudoznak-egymásnak és ami még rosszabb, maguknak is.Az orkok sohasem hazudnak.Csak azt mondják, ami igaz-legalábbis az adott pillanatban. Ha a körülmények megváltoznak, új igazság jöhet létre, melynek fényében a régi igazság hazugságnak tűnhet, de az orkok tudják a különbséget. Nem az ő hibájuk, ha mások nem tudják."Margaret Weis, Tracy Hickman: A sötétség kútja I. kötet Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés