Antail Közzétéve: Február 3, 2010 Közzétéve: Február 3, 2010 Üdv! A téma adott. Kiírás: márciusban. Helyszín: Selyp. Z
Con Salamander Közzétéve: Február 3, 2010 Közzétéve: Február 3, 2010 Én nem jövök, mert utállak benneteket!
TAO Közzétéve: Február 4, 2010 Közzétéve: Február 4, 2010 Kik lesznek a KM-ek? Ki lesz a modulíró? Lehet jönni sötételffel?
MagyarGergely Közzétéve: Február 4, 2010 Közzétéve: Február 4, 2010 Üdv! Nem mindegy, hogy sötételf, vagy egy sötét elf... Nem lehetne tavaszra előrehozni? Ott leszek!
Felon Közzétéve: Február 5, 2010 Közzétéve: Február 5, 2010 Én jelenleg még nem akarlak titeket látni Talán elmúlik NyTig ez az érzés
BigMac Közzétéve: Február 5, 2010 Közzétéve: Február 5, 2010 OMFG NYT Aquir vérfoci? "Labda meg minek?"
Venes Közzétéve: Február 5, 2010 Közzétéve: Február 5, 2010 Én nem jövök, mert utállak benneteket! Pedig jönnöd kell, megbeszéltük. A szavad kötelez! Jah, én is megyek, elméletben, de csak mert sokan utálnak, és szeretem irritálni az embereket a jelenlétemmel.
Sneer Közzétéve: Február 5, 2010 Közzétéve: Február 5, 2010 Szerintem idén Szupercsapat lesz a nyári táborban! Játszom, így legalább meséléssel nem rontom el senki táborát!
Catsmile Közzétéve: Február 8, 2010 Közzétéve: Február 8, 2010 nem is értelek benneteket... :-PPP tavaszig várni, mikor már februárban is megejthetnénk... nah, de komolyra fordítva a szót... mi a nyári koncepció? jah, és hol is kell regisztálni? remélhetőleg megint lesz helyzetszitu... meg vérpisti verseny... a többiről meg nem is beszélve...
Antail Közzétéve: Február 12, 2010 Szerző Közzétéve: Február 12, 2010 Az időpont a kastély foglaltsága miatt az alábbira módosult:2010. július 28. - augusztus 1.
TAO Közzétéve: Február 12, 2010 Közzétéve: Február 12, 2010 Nem jó? Dolgozol? Sziget még bő 1 héttel később lesz.
@huszár Közzétéve: Február 13, 2010 Közzétéve: Február 13, 2010 omg omg omfg...ajvéé júl 28-aug 1 ehmm hát neccesebb de oksa... menni muszáj nah hakkor szervezzük kicsit át a dolgokat
Antail Közzétéve: Február 13, 2010 Szerző Közzétéve: Február 13, 2010 Sajnos a tervezett héten a Lőrinci önkormányzat stipistopizta a kastélyt még tavaly, egy benntlakásos esküvő miatt. Felajánlottam, hogy, ha mi ott leszünk mellettük akkor Ranagol szertartás szerint összeadjuk a párokat, de nem értékelték az ötletet. Nem értem miért... Természetesen a boszorkánymesteri mágia egy kisebb tárházával átkoztam el akik miatt egy héttel később mehetünk.
TAO Közzétéve: Február 13, 2010 Közzétéve: Február 13, 2010 "Sokáig éljen az ifjú pár" mellett 1-2 magzat megrontása is elhangzott gondolom.Sebaj, így is megyünk, remélem CS is.
Thya Közzétéve: Február 14, 2010 Közzétéve: Február 14, 2010 Nos...nos. Jól hangzk. Ha addig talalok melot meg lesz sporolt penzem meg szabim meg ez meg az akkor megprobalom hazatolni a kepem en is.
TAO Közzétéve: Március 9, 2010 Közzétéve: Március 9, 2010 A tábor a Hetedkori Prófécia legfrissebb megfejtése szerint rendkívüli buli lesz. Minden kalandozónak ott a helye!
Blasius Közzétéve: Március 13, 2010 Közzétéve: Március 13, 2010 Üdv. Na most ott leszek. Ezúttal semmi sem állíthat meg.
Dave en Arasak Közzétéve: Március 16, 2010 Közzétéve: Március 16, 2010 Egészen biztos a KmKillers résztvétele is - vagy KmLovers?
Lord Gwain Közzétéve: Március 16, 2010 Közzétéve: Március 16, 2010 Sziasztok!Igen a KMKilers/lovers részéről én is ott leszek, remélem megint sírva fetrengős röhögős buli lesz.
Catsmile Közzétéve: Március 18, 2010 Közzétéve: Március 18, 2010 Sziasztok! hogy teljesen legyen a létszám... viva for KMKiller/Lovers... már karakter koncepcióm is van... szóval... karakteralkotás? üdv, Sanyi
Daru Közzétéve: Március 18, 2010 Közzétéve: Március 18, 2010 Sajnos nem tudok menni. A meghirdetett időpontban más elfoglaltságom lesz, mely sokkal-sokkal fontosabb, és semmiképen sem hiányozhatok róla. Ráadásul a párom is ott lesz. Olyasmi ez ami minden évben csak egyszer van és nem lehet kihagyni, mert egész évben készül rá az ember lelkileg, testileg. Lényeg: Sajnos pont a meghirdetett időpontban lesz egy másik program: A Kalandozók NYT Selypen, és mi inkább ott leszünk. Remélem megértitek. Köszi! Jaj, ba***eg, ez nem az a fórum!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés