Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu MAGUS film - Avagy MI is megcsináljuk!!!!!!!!!


Recommended Posts

ÜDV EMBEREK!

Na akkor egy szummázás az eddigiekről :

AMI VAN :

- Leviathan felajánlott egy magánterületet forgatásra. Rövid jellemzése : Egy tó, közepén egy nagy faház. Mellette nagy erdő. Barlang, barlangba épített borozó.

- Gem Kapocs, Leviathan és mások is ajánlottak fel lehetőségeket fegyverek, páncélok és jelmezek készítésére, kölcsönzésére, megvételére.

- Antail és én lennénk a rendezők, de ezt nem kell szigorúan venni, csak kell valaki, aki ezt a szerepet is elvállalja. Természetesen a forgatás előtt, alatt mindenki hozzáteheti majd a saját ötleteit, véleményét. A kreatív embereknek csak örülni tudunk.

- Antail és én írnánk a film sztoriját, s ha az megvan, akkor a részletes forgatókönyvet is. Ezt is természetesen úgy kell venni, hogy a sztorit KÖZÖSEN, MINDANNYIAN beszéljük, alkotjuk meg, mi ennek a munkának a nehezét, az írást vesszük le a hátatokról. Akinek van kedve / ideje segíteni nekünk, szívesen fogadjuk.

- fényképész, filmvágó, operatőr

- animációkészítő, speciális effektekkel foglalkozó ember (Antail ismerősei)

- harci koreográfus (Gemi, én és a többiek :lol: )

AMI M

Link a hozzászóláshoz

Egyenlőre még csak az erőket, erőforrásainkat mérnénk fel.

Szóval most jelentkezzen mindenki, aki bármilyen kicsi vagy nagy részt szeretne vállalni a film készítésében!

Mindenki aki jelentkezik, írja oda természetesen, hogy miben tudna segíteni és milyen mértékben. Aki szereplőnek jelentkezik, azok az alábbi dolgokat írják meg :

- Milyen szerepet játszana? (főszerep, nagyobb mellékszerep, kisebb mellékszerep, statiszta)

- Milyen karaktert formálna meg szívesen? Ha több van, írja le mindet prioritási sorrend szerint.

- Találkozott-e már a színészettel, játszott-e már valamilyen színdarabban? (kezdők nem lesznek hátrányban megígérem, én is kezdő vagyok :D )

Egyenlőre ennyi, várjuk a hozzászólásokat!

Üdv,

TAO

ps : mivel újra indítottuk a témát, mindenki írjon, aki részt akar venni, az is jelentkezzen, aki már egyszer megtette a régi fórumon, és megkérem őket, hogy legyenek olyan szívesek és írják le még egyszer mit tudnának csinálni. köszönöm.

Link a hozzászóláshoz

nos akkor én is hozzászólnék, hisz azon kívül, h már jó ideje figyelemmel követem az események alakulását, ami igencsak biztatóan hangzik, azon kivül megeshet, h tudok szerezni kamerát...no de ahhoz előre kéne tudni forgatási napokat, mivel ha szerzek, akkor csak 1-1 napra, délutánra.tudom-tudom, h annyi nem elég, de ha(!) és itt sok ha van, akkor viszont ez egy professzinális, vagyis olyan kamera, amivel ma mozi filmeket csinálnak, ergó nem kis érték, stbstbstb...vagyis ezzel már lehetne rendesen dolgozni is, h ne legyen rossz minűségű a több heti, havi meló, gyakorlás stb..

avagy a többit még melátom(suk)...

ami aztat illeti, szereplőnek, statisztának vminek csak jó lennék, de ha szereplő, akkor nem éppen kard forgatónak, hisz nincs meg hozzá sem az ambicióm (vagy hogy hivják), sem az alkatom, sem a tehetségem.vagyis vmi alantasabbra mint mindig jó vagyok, vagy vmi nem komoly vajákosra, varázshasználóban csak reménykedem.

Link a hozzászóláshoz

Jó példát mutatva, én már jelentkezem is szereplőnek :D :

- szívesen megformálnék egy nagyobb vagy egy kisebb mellékszerepet. Ha jó színésznek bizonyulok, akkor akár az egyik főszerepet is szívesen vállalnám, ha viszont rossz színész vagyok, akkor statiszta lennék.

- Ezekbe a kasztokba tartozó karaktereket formálnék meg szívesen (elől van ugye amit a legszívesebben, utána amit a 2. legszívesebben, utána stb... és a végén amit a legkevésbé, de még szívesen játszanék) :

harcművész, fejvadász, harcos, és bármi más :)

- eddig színészi pályafutásom : hát ilyen nem létezik. :lol:

TAO

Link a hozzászóláshoz

Na TAO..csak gratulálni tudok...lelkesen szervezed a dolgokat...és látom energiát is fektetsz bele.. :wink: :D :!:

Nos én egyenlőre csak mellékszerepet vállalnék...(de később lehet hogy bármire nyitott leszek..)de kardforgatót nem igazán szeretnék mert nincs meg hozzá a megfelelő képzettségem...

Szívesen megformálnék 1 Wier BM-et esetleg...vagy 1 törpét de utóbbi nehézkes lesz mert átlagos termetű vagyok..(178cm)

Link a hozzászóláshoz

Cak azért,nehogy lemaradjak :D

-nos, szívesen megformálnék bármilyen mellékszerepet,másra nem nagyon lenne mód a kb210km-es távolság miatt(amit persze TAO állna :wink: )

-amit szívesen játszanék...le kell egyáltalán írnom?Úgyis tudjátok!Ja és szívesen vállalok erotikus jeleneteket is,feltéve ha nô a partnerem. :mrgreen:

-eddigi színészi tapasztalataim:

-több házividejó

-Kiszállás/mellékszerep - dublôr nélkül forgattuk le a gyilkosságomat :twisted:

Link a hozzászóláshoz

tetszik az ötlet. sok sikert kívánok hozzá mindannyiótoknak. 1 mellékszerepet szívesen elvállalnék a filmben. nem mondom milyet sztem fölös. amilyen kell, azt ugyis meg kell beszélni. de ha választanom kéne akkor félig elf, félig aqvírt játszanék aki mellesleg wier, a foglalkozását tekintve boszorkányvadász. na félre a tréfát. a lényeg csak magamat tudnám vinni nincs színészi tapasztalatom. sem filmes. de talán menne. de ha nem akkor max nem kerülök be a filmbe.

Link a hozzászóláshoz

Venes : egyenlőre a film még nem tart sehol, mivel még csak gyűjtjük a lehetőségeket, az ötleteket és az embereket. Ezenkívűl csak ismételni tudnám önmagam, az van egyenlőre, amik az első hozzászólásaim alapján vannak. Igaz most már több lehetőséggel és szereplővel rendelkezünk :) .

TAO

Link a hozzászóláshoz

Fürge Disno, Leviathan : Smink stb-vel meglehet oldani a dolgokat, és ha már kardművészt játszik, akkor sem muszáj tiadlaninak vagy vágott szeműnek lennie. Származhat máshonnan is... engem inkább az érdekelne Leviathan, hogy mit értesz az alatt, hogy a kardforgatási technikád túllépi a harcosét? Ez merész állítás, gondolom én. Foglalkoztál már iaido-val, kendo-val vagy hasonló kardközpontú harcművészettel? Én igen... de nem merem állítani hogy elvállalnám egy kardművész szerepét.

A másik probléma a kardművésszel az, hogy nem valószínű, hogy lesz a történetben. Ugyanis véleményem szerint kimagaslóan nehéz eljátszani az ő harckoreográfiáját hitelesen, és ráadásul a felszerelését igen nehéz beszerezni... ruha még okés, pl hakama és házi cuccokból, de például te honnan szerzel egy rendes katanát? Nekem nem telik rá, a mesteremét pedig csak nem kérhetem el :lol: .

TAO

Link a hozzászóláshoz

Üdv Mindenkinek!

Nah, belekerültem énis a körforgásba. Ami nem baj.

Szóval, egy női szerepre már van jelentkezőnk, szeretnénk szvsz, ha lenne több hölgy is a filmben, ezért kérek minden kedves nőt, hogy jelezze eziránti szándékát! Köszi! Lehet tehetséges barátnőket is hozni!!!

A másik, színészi tehetségem minimális, de majd valami mellékszerepre azért beszállnék én is szívesen, mondjuk kamera mögött többet tudok. (5-év foto fakt ;) )

Szerintem rövidesen megírjuk majd a történet gerincét, mert már van kellő számú szereplő az alapokhoz. De még jelentkezzetek ezerrel!

üdv:

Link a hozzászóláshoz

Ha már így felmerült a téma, ide írnám a kasztokat, és leírnám egyenlőre az én véleményem (és Antailét), hogy mi az ami szóba jöhet a filmszerepek között :

ezek a kasztok szóba jönnek, mert viszonylag könnyen megvalósíthatóak a színjáték és a kellékek alapján :

- harcos

- gladiátor

- fejvadász

- bajvívó

- barbár

- tolvaj

- pap

- sámán

- harcművész

- boszorkánymester

- varázsló

ezek a kasztok még szóba jöhetnek, de valamiért mindegyikük már nehezebben megvalósítható :

- lovag (elég nehéz, mert a felszereléséhez hozzátartozik a nagy vért, nagy fegyver és akár egy ló is... és általában szép szál legényt igényel)

- amazon (nehéz, mert egy csinos, de harcias női szereplő kellene hozzá)

- bárd (olyasmi, mint a bajvívó, de neki nem árt, ha tud énekelni és/vagy zenélni vmit, és neki már a mágiáját is meg kell jeleníteni... illúzókat nem olyan egyszerű szvsz)

- paplovag (lásd : lovag)

- boszorkány (jó női szereplő kellene hozzá)

- tűzvarázsló (nem túl könnyen megoldható felszerelés pl :tűzvörös pikkelyvért, lángkard?, és nem túl könnyen megjeleníthető varázslatok)

ezek a kasztok pedig szinte biztos, hogy nem lesznek, mert értelmetlenek, vagy olyan dolgokat kívánnak meg, amik számunkra beszerezhetetlenek :

- szerzetes (ez a kaszt valószínűleg használhatatlan a film szempontjából)

- kardművész (lásd : előző hozzászólásom)

TAO

Link a hozzászóláshoz

És most hasonló rendszerezés fajokra (bár ez nyilvánvalóbb :) ) :

ezek a fajokat tudjuk könnyen megvalósítani :

- ember

- wier

ezeket csak nehezen, de nem is biztos, hogy megtudjuk :

- elf

- félelf

s marad az összes többi, ezeket nem tudjuk megvalósítani :

- törpe

- udvari ork, ork

- khál

- amund

- dzsenn

- erdőpille :D

és még valami : ha valaki nem ért egyet az előző vagy ezzel a hozzászólásommal, jelezze. Például ha valaki el tud játszani egy barbárt...

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

Ok Gem, vettem a dolgot... a barbárt átírtam a megvalósítható kasztok közé... sőt eszünkbe jutott, hogy Shadlex van vagy száznegyvenizé.. :wink: :D szóval sok kiló, és bőr vagy posztómellényben jó kis változtatásokkal akár barbárt is játszhatna... de ez egyenlőre csak 1 kósza ötlet. Az sem biztos még, hogy lesz barbár szerep a filmben, és az sem biztos, hogy Shadlexel mi van, egyáltalán van-e kedve vmit csinálni a filmben.

A sámán pedig ugyanígy áll... megvalósítható, de hogy szükség lesz-e rá, az csak a történettől függ.

TAO

Link a hozzászóláshoz

KÉRDÉS : ki az, aki szeretne (és akkor tudna) részt venni a film sztorijának kitalálásában? (részletes forgatókönyv csak később, egyenlőre most akarjuk elkezdeni a sztorit összerakni.) Ha senki sem jelentkezik, azt úgy vesszük, hogy ránk hagyjátok, és akkor Antail és én fogjuk együtt megírni. Ha megírtuk, közkinccsé tesszük, megbeszéljük veletek. Aztán változtatások, javítások a ti véleményetek alapján, ha szükséges akkor teljes újraírás.

Ha kész a fix sztori, akkor mehet a szereposztás és a forgatókönyv-írás.

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...