Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu-s Nicknevek


Antail

Érdekes a téma?  

77 szavazat

  1. 1. �rdekes a téma?Recommended Posts

Ahojjarejja!

Jó a téma! :)

Hmm. Az a baj, hogy ezt már Te mondtad nekem tisztelt Zoltán (Antail)! :D 8) De nem jut az eszembe. :roll:

:arrow: ha az első 5 betűt kutyuljuk, kijön, hogy anita. :) az "l" mint olyan meg lehet pl. hasracsapásszerűen a ludvig. :D

:arrow: visszafelé olvasva Liatna. ugyis jelenthet vmit.

:arrow: Vagy lehet, hogy az 'An' 'Ta' 'Il' külön kezdődési vminek. :roll:

(na vmelyik hülyeségből közel jár már vmelyik?! :P:)

ui.: a Riyena Quarrath-ra nem kérdezek rá, mert sámli extra, ráadásul mki tudja a "történetét" szinte. Aki megkérdezte elmondtam. :) (Persze az sokkal bonyibb szitu volt ált., mert azaz "RQ"-ból lett levezetve :lol: )

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Nekem csak két tippem lehet Antail nevére, de jobban belegondolva nem tűnik túl logikusnak.

Antail, mint Ant Tail, azaz Hangyafarok. :roll:

Én biztosan nem nevezném magam hangyafaroknak... Vagy ha mégis, akkor az egyértelműség kedvéért inkább az Antcock nevet vettem volna fel. :wink:

Az Antail név lehet akár az Antal latin eredetű, herceg jelentésű közkedvelt magyar férfinév i magánhangzóval történű feldúsítása is, ám e névválasztás Antailra cseppet sem jellemző fantáziátlanságról tesz tanúbizonyságot, továbbá egy ilyen egyszerű feladványra a magam részéről nem tettem volna fel az ET-met, egyúttal le kell szögeznem, hogy nagyon kedvelem a barokk körmondatokat. :)

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Ha ez a téma arról szól h mindenki mondja el a nickje eredetjét akkor az enyém úgy keletkezett h miután elolvastam a Fekete Prófata című könyvet Auir al Marem neve megmaradt a fejembe és tetszett így elkezdtem kombinálni h visszafele legyen és akkor jött a Meran, persze csak később jöttem rá h elrontottam mert nem Meran hanem Meram fordítva.Amugy utána néztem gogglen a nevemnek és kiderült egy olasz várost is így hívnak :D

Link a hozzászóláshoz

Életem első M.A.G.U.S.-könyve a Ryeki tűz volt, amikor még azt sem tudtam mi az a MAGUS. Ebben a könyvben szerepel egy Suyenas nevezetű félelf, és nekem megtetszett ez a név, és azóta ezt használom mindenhol.

Nem tudom, hogy ide miért nem ezt a nevet regisztráltam :)

Többek között kalandozok-cseten is ezt használom :)

Az itteni nicknevemet meg egy másik név betűinek összekeveréséből alkottam :) Hiába, a kreativitás... :)

Link a hozzászóláshoz

Hűha, az én nevemre is iszonytató nehéz rájönni :D

Mivel a valóságban is Tibor vagy (Tibi becézéssel) és imádom is a Tibi csokit így a barátaim elneveztek Tibicsokinak, de mivel az a név már foglalt, így a leírásán megváltoztattam. Ennyi. AMúgy ez teljesen egyedi név, senki nem használja rajtam kívűl, viszont ha ketté szedjük akkor már rengetegen használják mindkettőt :D Pl van egy Csoky nevű pornószínész 8)

Link a hozzászóláshoz

Nos hát az én nicken, csakis rendkívüli fantáziámra utal. Mivel az igazi nevem Ódor, ebből következően szoktak úgyis hívni, hogy Ódi, ezért ennek a betüit kevertem meg. Ebből lett a Dio. de mivel (freemailen) ahova életemben először regeltem, ez a név már foglalt volt, ezért a végére biggyesztettem a 27-et, ami a születési napom. ebből a dio27. Fórumokon általában ezt használom, de használatos még a Dio, Dijo is.

Link a hozzászóláshoz

Az én teljes nevem amit nem használok úgy Nefadar Luinalata. Ez úgy keletkezett, hogy régen még másik fórumon Szandy néven futottam és kaptam egy tolkien névgenerátort és beírtam a Szandy-t, tünde névre kidobta a Nefadar-t és azóta is ezt használom, Nefinek meg már Ti neveztetek el. Luinalata = Laub Szandrát jelent, amúgy lefordítva "kékragyogás", ez a név meg illik a szemem szinéhez, ez volt röviden a neve(i)m eredete :wink:

pussz

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nekem teljesen megérzésből jött a nickem. Kellett egy jó név az elf varázslómnak, az akinek az (ál)neve alatt publikálgatok (2 nyamvadt kis cikkecske, de lesz majd több). Kifejezetten azért, hogy egy elképzelt ynevi varázsló szubjektív véleményét tükrözze, nem pedig játéktechnikai "törvényeket".

Mivel elképzelésemhez illő nagyon beszédes nevet akartam lett a Sylvanus, így egészben szerintem lefedi mindazt, amit a karakterbe beleképzelek.

Időközben véletlenül felfedeztem egy hasonló (Silvanus) nevű elf istent is valamilyen D&D világon, de semmiféle kapcsolat nincs a két elképzelt személy, illetve név között.

Link a hozzászóláshoz

hella,

orulok hogy a nepek tobbsege nem erti felre a topicot es nem az Antail eredetere probal rajonni :lol:

Nefi: a tolkienes nevgenerator tenyleg rulz 8)

MG: a vilagot nem lehet megvaltani (a nickektol) :D A nickek hordoznak nemi fantaziat is magukban, ahogy a mellekelt abrak mutatjak.

a Kamykaze egyszeruen a nevembol ered, Kaman Gabor>Kamy>Kamykaze. Moro bacsinak, os-szerepjatekos tarsamnak koszonhetoen.

a nev jellemzo a pc-s jatekstilusomra is: fejjel a falnak, fejjel a fejlovesnek, roham, capture the building, destroy the radio, puskatussal utes stb :D :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

a nevem eredete érdekes, ugyanis mindenki, aki először látta és nem ismer régebbről, de legalább egy kicsit ismer, az azt hitte, hogy a távolkeleti harcművészetek és kultúrák iránti érdeklődésem miatt választottam ezt.

Pedig valójában ez csak egy szerencsés véletlen, hogy pont TAO lett belőle. Azért csupa nagybetű, mert rövidítés, eredetileg a nickem The Angry One volt.

Ennek az eredete viszont régebbi dolgokra nyúlik vissza, s ezt már nem fejtem ki. ;)

TAO

Link a hozzászóláshoz

Hali! (De jó újra itt...)

Az én nevem eredetileg első életútkarakteremtől, egy Gorviki fejvadásztól van. Viszont azt a nevet pedig egy Római hadvezértől csentem, aki a Teutoburgi erdőnél nagyon nagyon nagy vereséget szenvedett...

Aquenor: Én is utánanéztem ennek a névgenerálónak, és én valami "Talented Took" vagyok... Furi...

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Egy hsz erejéig ismét manifesztálódok. A nickem egy M regény ill. egy Rúnás novella "fő"szereplője. Meglepő módon kb. három ember volt eddíg, aki tudta, hogy ki is ő. Hogy miért választottam? Mert ő -bár fejvadász- nem tápos félisten, csak egy egyszerű halandó, semmi több. És még csak nem is különösebben jó. Olyan középszerű. És mert én is keresem Reithámat. Bár sajnos már érik nálam is a nickváltás. Nem ez volt az első, és nem is ez az utolsó. Csak a neten használom.

MG: szerintem nem felesleges. Táborban pl tök vicces, mikor mindenkinek legfeljebb a nickjét tudod. Én is sokáig szerettem a sajátomat. De ma már nem igazán fejez ki. És szerintem könnyebb ezt megjegyezni, mint a valódi nevet. Az avatarnak se saját képünket rakjuk be, akkor miért az "igazi" nevünket használnánk nicknek? És egyébként is mókás dolog, mert frankón félre lehet érteni. Azt meg, hogy nekem a kereső mit szokott kidobni a nevemre... nos, aki nagyon kíváncsi, próbálja ki, bár szerintem sejthető. További szép estét!

Darun

Link a hozzászóláshoz

Hát helló mindnekinek!

Itt ugye az a nagy kérdés, hogy kinek honnan ered a nickneve....

Habár én már több embernek is el-el magyarázgattam, hogy honnan ered a nicknevem, ugyanakkor most mégis úgy gondolom, h nem tudja senki...nem mindtha bárkit is érdeklene :D

nah a lényeg a lényeg, hogy a Csillagkapu sorozatból lett lopva Jack O'niell-től aki Aphofist @huszárzta le...:D

aki érti az érti, és annak jó, aki nem érti az kezdjen el sűrgősen Csillagkaput nézni!! :D:P

Nahh byezz - a szórasemérdemes, az örök alkalmatlankodó...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...