Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Keres, kínál... M.A.G.U.S. könyvek..

Zeno

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv!

Najó, EZ övön aluli volt!

Hogy mered így felverni az árat?

Utolsó rezeimet is összekuporgatva felajánlok kereken 162 Ft-ot, csak hogy lássátok, milyen kegyes vagyok!

Közzétéve:

Dragon de szenya vagy felvered itt az árakat csak mert te megteheted :wink:

Najó egye kefe felajánlok 200 egész magyar forintot. Ezt licitálja túl valaki :!: :!: :twisted:

Közzétéve:

hahaha :twisted:

most hívott fel az amerikában élő dúsgazdag nagybácsikám, h öröklöm minden vagyonát, h a konkurensei ne szedhesség különböző jugi utakon szanaszéllyel, igy most mérhetetlen vagyoniöom nagyonbbik részét a nemes cél érdekébn feláldozom, legyen az ár....leegggyeen:250 FT!!!!!!!

na :twisted:

Közzétéve:

hmmm...érdekes..sebaj

........................................................................

az ár legyen 350 FT

.......................................................................

tudomn ez veszettül nem illik ide, de vhogy minhta kissé elrontódott volna a hozzászólásom, és ennek következtében az idézetem jelent meg...legutóbbig :wink: :roll: :evil:

Közzétéve:

Hááttt gondolkodtam, hogy kiszállok a versenyből, mert ilyen vaskos emberekkel nem tudok mit tenni, de aztán elhatároztam magam, és két hétig koplalni fogok. Legyen 501 Ft, de most aztán.

Közzétéve:

Najó ha ti is akkor én is... eladtam a házat a család feje fölül, a kutyámat, meg a Hugimat így legyen 700 kemény Ft.

Ui.:Valaki nem fogadna be egy kedves, rendszerető, szerepjátékos hajléktalant. Naaa lééécciii naaaaa....

Közzétéve:

701

karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit,

Közzétéve:

Üdvözlet!

Keleti Aluljáróban pénztáraktól nemmesze kis beállós antikváriumban

Harmadik kiadású '94-es jó állapotban lévő M.A.G.U.S. alapkönyv 3500Ft-ért eladó!

A licitbe beszállnék, kiraboltam egy pyarroni bankot, felszabadítottam a lekötött tőkémet, megöltem 37 kalandozót és elvettem a pénzüket, eladtam a hozzátartozóim -mostmár halott, vagyis lehet, hogy már újra "élő"- testét egy boszorkánymesternek, mindezekből sikerült összekuporgatnom 750 Ft-t és egy levágott fület, ezt kínálnám.

üdv:

Közzétéve:

ezzzer?????? :x :x :x :x :evil: :?: :shock: :evil: :x

1000????

jajj nekem...hmmm...

ahha eladtam a növéreimet rabszolgának egy arab ismerősnek, apám házá, éls autóját is eladtam, mindezekből sikerült szertennem 1250, azaz ezerkéstszázötven Forintra és ezt most felteném a licit következő lépcsőfokjára

Közzétéve:

Hát egye fenyő beszéltem Járai úrral, és gondolkodtunk ez alapján megadnánk érte akár 1400 Ft is. De ennél tovább igazán nem tudunk menni mert már így is kiloptuk a fél államkasszát, és már nem tudjuk betömni a jukakat adókkal.....

Közzétéve:

Sziasztok:D

Engem régi M.A.G.U.S. kalandregények érdekelnének, különös tekintettel a Sötét Próféta.

Sajna csak 18 vagyok és 2005-ben már boltban megszerezhetetlenek a régi könyvek:(

Közzétéve:

Üdv!

Valaki segítsen plz!

A Sötét próféta már megjelent? Nekem azt mondták a Silverland-ben, hogy évek óta várat magára, hogy kiadját.

Közzétéve:

Líthas!

Ha minden igaz, akkor a harmadik rész megírodott, de nem Ray O.S álltal. Ezen persze felháborodott, és elkezdte, hogy ez az ő regénye, és hogy igen is írja a folytatást... amit azóta sem láttunk, és gyanítom nem is fogunk. Béke poraira!

Darun

Közzétéve:

Nem akarok spoiler lenni és lerombolni az esetleg másokban élő Sullivan mítoszt, de a srác a II. kötet megjelenése után előre felvett kerek egymillió combos magyar forintot a következő részért és szó nélkül lelépett (ez mostmár több mint öt éve volt). Azóta valahogy nem jönnek ki újabb Sullivan regények... :?

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...