Pred Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 Üdv!Najó, EZ övön aluli volt!Hogy mered így felverni az árat? Utolsó rezeimet is összekuporgatva felajánlok kereken 162 Ft-ot, csak hogy lássátok, milyen kegyes vagyok! Link a hozzászóláshoz
Oshram Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 Dragon de szenya vagy felvered itt az árakat csak mert te megteheted :wink: Najó egye kefe felajánlok 200 egész magyar forintot. Ezt licitálja túl valaki :!: :!: :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 hahaha :twisted: most hívott fel az amerikában élő dúsgazdag nagybácsikám, h öröklöm minden vagyonát, h a konkurensei ne szedhesség különböző jugi utakon szanaszéllyel, igy most mérhetetlen vagyoniöom nagyonbbik részét a nemes cél érdekébn feláldozom, legyen az ár....leegggyeen:250 FT!!!!!!!na :twisted: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 Üdv!Én is beszállok a félelmetes licitbe, ha már enoszukéról van szó, Alkyonéval ketten összedobtunk minden vagyonunkat, és így sikerült megduplázni az eddigi 250ft-ot, azaz 500 FT-ot adunk érte! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 hmmm...érdekes..sebaj........................................................................az ár legyen 350 FT.......................................................................tudomn ez veszettül nem illik ide, de vhogy minhta kissé elrontódott volna a hozzászólásom, és ennek következtében az idézetem jelent meg...legutóbbig :wink: :roll: :evil: Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2004 Hááttt gondolkodtam, hogy kiszállok a versenyből, mert ilyen vaskos emberekkel nem tudok mit tenni, de aztán elhatároztam magam, és két hétig koplalni fogok. Legyen 501 Ft, de most aztán. Link a hozzászóláshoz
Oshram Közzétéve: Október 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2004 Najó ha ti is akkor én is... eladtam a házat a család feje fölül, a kutyámat, meg a Hugimat így legyen 700 kemény Ft.Ui.:Valaki nem fogadna be egy kedves, rendszerető, szerepjátékos hajléktalant. Naaa lééécciii naaaaa.... Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2004 701karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, karakterlimit, Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2004 Üdvözlet!Keleti Aluljáróban pénztáraktól nemmesze kis beállós antikváriumbanHarmadik kiadású '94-es jó állapotban lévő M.A.G.U.S. alapkönyv 3500Ft-ért eladó!A licitbe beszállnék, kiraboltam egy pyarroni bankot, felszabadítottam a lekötött tőkémet, megöltem 37 kalandozót és elvettem a pénzüket, eladtam a hozzátartozóim -mostmár halott, vagyis lehet, hogy már újra "élő"- testét egy boszorkánymesternek, mindezekből sikerült összekuporgatnom 750 Ft-t és egy levágott fület, ezt kínálnám.üdv: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2004 Üdv!Mi ketten Alkyonéval táposak vagyunk, mert ha most fejenként 500 ft-ot fizetünk, akkor is kijövünk ketten egy ezresből. És ennyit hajlandóak vagyunk.Szóval ezer píz. Erre varrjatok gombot! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2004 ezzzer?????? :x :x :x :x :evil: :?: :shock: :evil: :x 1000????jajj nekem...hmmm...ahha eladtam a növéreimet rabszolgának egy arab ismerősnek, apám házá, éls autóját is eladtam, mindezekből sikerült szertennem 1250, azaz ezerkéstszázötven Forintra és ezt most felteném a licit következő lépcsőfokjára Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 21, 2004 Hát egye fenyő beszéltem Járai úrral, és gondolkodtunk ez alapján megadnánk érte akár 1400 Ft is. De ennél tovább igazán nem tudunk menni mert már így is kiloptuk a fél államkasszát, és már nem tudjuk betömni a jukakat adókkal..... Link a hozzászóláshoz
Arkangyal Közzétéve: Január 28, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2005 Sziasztok:DEngem régi M.A.G.U.S. kalandregények érdekelnének, különös tekintettel a Sötét Próféta.Sajna csak 18 vagyok és 2005-ben már boltban megszerezhetetlenek a régi könyvek:( Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 28, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2005 Nem kell valakinek alighasznált Papok, paplovagok I-II? Link a hozzászóláshoz
Alysium Közzétéve: Január 28, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2005 Gangler!Bár van de azért érdekelne. ---azért jegyzem meg mert ha vknek nincs , de szeretne akkor inkább vegye meg ő. Mennyit kérnél érte? Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Január 29, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2005 Üdv!Valaki segítsen plz!A Sötét próféta már megjelent? Nekem azt mondták a Silverland-ben, hogy évek óta várat magára, hogy kiadját. Link a hozzászóláshoz
Arkangyal Közzétéve: Január 29, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2005 Tudomásom szerint a Sötét prófétának van egy nagyon régi része amit már nem lehet kapni.Az új részeket meg még nem adták ki. :x Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Január 29, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2005 Üdv!Mint említettem, a trilógia 3. részére gobndolok. Link a hozzászóláshoz
Arkangyal Közzétéve: Január 30, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2005 Igen tudom.Azt nem adták ki még. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Február 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2005 Líthas!Ha minden igaz, akkor a harmadik rész megírodott, de nem Ray O.S álltal. Ezen persze felháborodott, és elkezdte, hogy ez az ő regénye, és hogy igen is írja a folytatást... amit azóta sem láttunk, és gyanítom nem is fogunk. Béke poraira!Darun Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2005 Nem akarok spoiler lenni és lerombolni az esetleg másokban élő Sullivan mítoszt, de a srác a II. kötet megjelenése után előre felvett kerek egymillió combos magyar forintot a következő részért és szó nélkül lelépett (ez mostmár több mint öt éve volt). Azóta valahogy nem jönnek ki újabb Sullivan regények... :? Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Február 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2005 Hello mindenkinek!Nekem egy SUMMARIUM kellene, ha valaki tud Baranyában vagy a közelben eladót azt megköszönném.Nagyon kell!Minden infot várok. :cry: Link a hozzászóláshoz
Sceurpien Közzétéve: Február 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2005 Hy! Gorduin könyveket vennék. Ezek mellett érdekel a Papok Paplovagok. Ja és egy kérdés: Van a szerencsevadászokról is külön? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2005 Ahoi!Szerencsevadászokról nincs, csak papok-paplovagok és harcosok-barbárok-gladiátorok jött ki, mint alapvető kasztlajtsromkiegészítő. PPLt tudok neked adni, írj egy mailt. (consalamander@kalandozok.hu), Gorduin könyveket szintén tudok, bár azok elég drágák.Ciao Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés