Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

  • téma Antail által featured, kitűzve és lezárva

Kedves leendő táborozók!

A Mórahalmi helyszín a mai napon tájékoztatott bennünket, hogy a szállást csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek vehetik igénybe, továbbá a szállásadó döntése alapján csak védettségi igazolvánnyal lehet a tábor területén tartózkodni.

18 év alatt nagykorú kísérő (hozzátartozó) mellett látogatható a tábor.

Ez az előírás a szállodaszövetségtől érkezett, nekünk is kötelező betartanunk. Továbbra is próbálunk mielőbb tájékoztatni mindenkit, ha változás történne!

Üdv, Szervezők

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

A hétvége folyamán elértük a tábor limitjét a jelentkeztetési rendszerben, és a jelentkeztetési rendszert ezért egyelőre lezártuk.

Jelenleg 11 csapat jelentkezett.

  1. Elkezdtünk dolgozni, hogy minden jelentkezett csapatnak KM-et biztosítsunk. 
  2. Amint minden jelentkezett csapatnak biztosítottunk KM-et, a szálláshely korlátáig engedni fogunk további csapatokat (valószínűleg) hozott KM-mel.

Köszönjük mindenkinek az eddigi jelentkezéseket! 

Üdv a szervezők nevében,

Antail

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók,

A jelentkező csapatok száma nemhogy elérte, de meg is haladta előzetes terveinket, így egy tizenegyedik játékos csapatot is beengedünk még a héten, mivel egyikük bevállalta a KM-kedést. Ezzel egyidőben tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy a kiírás értelmében a mai nappal döntöttünk véglegesen: Lesz tábor. Köszönjük a bizalmat, a héten elindíthatjátok a befizetéseket, melyekkel frissítjük a jelentkezési rendszert, amint tudjuk, ehhez előre is türelmeteket kérjük.

Üdv,
Szervezők

Link a hozzászóláshoz

Kedves Csapatok!

A 2021-es MAGUS Versenymodul Csapat-KM párosításának meghatározásához, a 2021-es táborhoz nem fogunk KM-Csapat-Csapat-KM preferencialistát bekérni.

A döntés oka egyrészt, hogy az új csapatoknak és az új kalandmestereknek is egyenlő esélyt kívánunk biztosítani a párosítás és ezúton a verseny során, másrészt az elmúlt pár tábor preferencialeadásai során nyilvánvalóvá vált, hogy akadnak olyan csapatok és KM-ek, akik a leadás előtt megegyeztek egymás kölcsönös rangsorolásában, ami a természetes párosítás matematikai torzításával jár, így ez a rendszer értelmét veszti.

Az idei KM-Csapat párosításhoz a Kalandozok.hu Csillámpóni Párosító algoritmusát fogjuk alkalmazni, ami figyelembe veszi az elmúlt évek párosításait és a fórumban adott tábori visszajelzéseket is. A célfüggvénynek a tábori játékélmény maximalizálását jelöltük meg.

Előre is köszönjük minden játékos bizalmát a témában!

:gruppen:

A párosítás részleteivel és a csapatokról való visszajelzésekkel június folyamán jelentkezünk!

üdv. Antail

:kv:

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elérhető a NYT2021 Teljes TábortájékoztatójaÉ

Örömmel jelentjük be, hogy elérhető a 2021-es Kalandozok.hu Nyári Tábor  

Üdv a szervezők nevében,

Antail

TAO, Lopov, Niobe és 3 további kalandozó kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

Megszületett az idei Nyári Tábor KM-csapat összerendelése, azaz melyik csapatnak melyik Kalandmester fog mesélni.

A Kalandozok.hu Csillámpóni Párosító algoritmusa a következő megoldást dobta ki:

Chutzpah Alga
First Class TAO
Falka Réq
Helybenjárók SirTom
Hullajelöltek Crowstone
mizu Mosquito
La Familia BigMac
Rizikofaktor tetra
Demó Gorgók Cz
Fresh Meat Lozartan
Ifjú titánok Whooni

Ha a párosítással kapcsolatban van kérdésetek, írhattok a fórumba vagy közvetlenül pszit a szervezőknek.

A KM-ek már megkapták a beküldött karaktereket, így ezzel kapcsolatos teendőitek nincsenek. Ha szeretnétek, természetesen felvehetitek a leendő KM-etekkel a kapcsolatot, illetve ők is keresni fognak titeket kérdés esetén.

Üdv,

Kalandmesterek

Link a hozzászóláshoz

Kedves Táborozók, csapatok!

 

Jelezni szeretném itt is, hogy rendkívül feszített a szervezési menetrend már így is, a partnereink (szállás, étkezés, pólókészítés, nyomda, stb.) már végleges számokkal kell, hogy dolgozzanak, így ilyen változtatásokat sajnos már nem áll módunkban fogadni tőletek. 

Példák, és javaslatok:

- Ha új táborozó jönne még, neki az alternatív szerepjáték napot tudjuk ajánlani.  (Ha esetleg megszervezi magának a szállást a közelben, és bejárna minden nap, a KM-én múlik, hogy a játékra becsatlakozhat-e, de emléklapot, díjat, tábori ajándékot nem tudunk neki garantálni!)

- Ha mégis más pólóméretet szeretnétek innentől, akkor majd a táborban próbáljatok meg cserélni valakivel.

- Lemondás esetén sem tudunk már tábordíjat visszatéríteni. (A szerződésnek eleget kell tennünk a szállás, stb. felé)

- Nem tudunk új étkezési/speciális étkezési igényt fogadni. A helyszínen majd meg lehet próbálkozni az ételbeszállítóknál, hátha ott meg tudják oldani, de a szerződést és a költségeket véglegesítenünk kell, különben nem kapunk enni, és a sok éhes és ideges kalandozó nagyon veszélyes lehet. :roll:

 

Köszönjük a megértést!

Szervezők

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

@nekdolan készített egy megosztott naptárat az NYT programhoz igazítva, aki el szeretné érni a programot a naptárja részeként a tábor alatt az adja hozzá a saját naptárjához. (Hálacsokikkal Nekdolant halmozzátok el a táborban')

Naptár azonosító: 1j2ljghlvjg73f8nqdtaimv09k@group.calendar.google.com

Naptár link: https://calendar.google.com/calendar/embed?src=1j2ljghlvjg73f8nqdtaimv09k%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FBudapest

Beágyazott nézet:

Köszi, üdv.

Link a hozzászóláshoz

A szállást ma felhívva Cz azt a tájékoztatást kapta, hogy sajnos csütörtökön és pénteken napközben (8-16) áramszünet valószínűsíthető, karbantartás miatt, nem csak az erdei iskolában, de a környéken is.

Sajnos ezt mi nem láttuk előre, tájékoztatást nem kaptunk.

Kérünk titeket, próbáljatok e szerint készülni, hűtőtáskával, jégakkuval, autós töltővel, stb.

Tudjuk, hogy ez komoly érvágás, minden tőlünk telhetőt megteszünk a zavartalanság érdekében, de így, fél nappal a tábor előtt nem sok eszköz van a kezünkben.

 

Üdv, 

szervezők

Shordanus kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...