TAO Közzétéve: Március 9, 2010 Közzétéve: Március 9, 2010 A hivatalos eseményeken (tábornyitó/záró, modulverseny, Kalandozok.hu kvíz, stb) kívüli opcionális programok. Visszatérő dolgok, és új kitalációk. Pl.: egyéb szerepjátékok, vérfoci, kártya, catan, citadella, munchkin, foci, kosár, ping-pong, vérpistizés, szituációs verseny, ... Várjuk az ötleteket, valamint programot szervezőket, azokra jelentkezőket.
Venes Közzétéve: Március 13, 2010 Közzétéve: Március 13, 2010 BigMac-hez szólnék: Dominium. (Asszem sikerült jól leírnom. ) Most meg Hullához szólnék: Citadella. Szóval ezek, a favorit játékok , idén is jöhetnek, persze ha a tulajdonosok is jelen lesznek, hozzák.
Hulla Közzétéve: Március 13, 2010 Közzétéve: Március 13, 2010 Most meg Hullához szólnék: Citadella. Szóval ezek, a favorit játékok , idén is jöhetnek, persze ha a tulajdonosok is jelen lesznek, hozzák. Vettem a kérését hölgyem!
@huszár Közzétéve: Március 13, 2010 Közzétéve: Március 13, 2010 venesnek válaszolva - bigmek helyett dominion tuti lesz, mivel én viszek - sőt addigra lehet meg lesz a második kiegje is más: elvben lesz szitus verseny is, a tavalyihoz hasonló, akik votlak tudják, reményeink szerint tudunk majd bővíteni és fejleszteni is - a rendszer kialakulás alatt
MagyarGergely Közzétéve: Március 14, 2010 Közzétéve: Március 14, 2010 Üdv! Ej, már van első kiegje is? Én még nem vettem meg... Mostanra végeztem a Munchkin laminálással... De feltétlenül játszunk egyet. Majd megpróbálok ezúttal nem csalni. :)
Rayen Reval Közzétéve: Március 20, 2010 Közzétéve: Március 20, 2010 Hello!Olvastam a táborkiírásban, hogy valamiféle live játék is lesz. Ha volt az előző években, írnátok róla pár sort, hogy hogyan működött is ez? Milyen felszereléssel, milyen szabályok között, ilyesmi...Előre is köszönöm.
Felon Közzétéve: Március 20, 2010 Közzétéve: Március 20, 2010 más: elvben lesz szitus verseny is, a tavalyihoz hasonló, akik votlak tudják, reményeink szerint tudunk majd bővíteni és fejleszteni is - a rendszer kialakulás alatt Ha szeretnétek, szívesen segítek a szöveg stilizálásában, formailag, helyesírásilag, külalakilag Csak szóljatok
Antail Közzétéve: Március 20, 2010 Közzétéve: Március 20, 2010 Hello!Olvastam a táborkiírásban, hogy valamiféle live játék is lesz. Ha volt az előző években, írnátok róla pár sort, hogy hogyan működött is ez? Milyen felszereléssel, milyen szabályok között, ilyesmi... Előre is köszönöm. Live játék az viadalt szokott jelenteni az Ostromjáték szabályai szerint fedett, hozott fegyverekkel. Ha van elég érdeklődő akkor idén kicsit komolyabb helyet kap a táborprogramban.
Venes Közzétéve: Március 22, 2010 Közzétéve: Március 22, 2010 Remélem, hogy MG jössz, mert előre is igény tartok veled egy mogyoróscsók vásárlási versenyre. Ez azt jelenti, hogy legalább 5 zacskóval azért hagyj a polcon a kisboltban. (Már Pesten is leltem egy helyet ahol kapható, csak kicsit messze van. :S)
Rayen Reval Közzétéve: Március 22, 2010 Közzétéve: Március 22, 2010 Üdv! Live játék az viadalt szokott jelenteni az Ostromjáték szabályai szerint fedett, hozott fegyverekkel. Ha van elég érdeklődő akkor idén kicsit komolyabb helyet kap a táborprogramban. Elolvastam az Ostromjáték oldalon lévőket, és az lenne a kérdésem, hogy a szivacsozott kardot, vagy a fa felületűt preferáljátok?
@huszár Közzétéve: Március 22, 2010 Közzétéve: Március 22, 2010 más: elvben lesz szitus verseny is, a tavalyihoz hasonló, akik votlak tudják, reményeink szerint tudunk majd bővíteni és fejleszteni is - a rendszer kialakulás alatt Ha szeretnétek, szívesen segítek a szöveg stilizálásában, formailag, helyesírásilag, külalakilag Csak szóljatok köszi - még meglátós a dolog, amint lesz valami és nem bírjuk szólok
Hulla Közzétéve: Március 22, 2010 Közzétéve: Március 22, 2010 Üdv!Live játék az viadalt szokott jelenteni az Ostromjáték szabályai szerint fedett, hozott fegyverekkel. Ha van elég érdeklődő akkor idén kicsit komolyabb helyet kap a táborprogramban. Elolvastam az Ostromjáték oldalon lévőket, és az lenne a kérdésem, hogy a szivacsozott kardot, vagy a fa felületűt preferáljátok? A burkolt fegyverek sokkal kevésbé balesetveszélyesek. Általában azok fordulnak elő a táborban! (Most kezdesz hozzá a gyártásához?)
Rayen Reval Közzétéve: Március 23, 2010 Közzétéve: Március 23, 2010 A burkolt fegyverek sokkal kevésbé balesetveszélyesek. Általában azok fordulnak elő a táborban!(Most kezdesz hozzá a gyártásához?)Igazság szerint van egy készletnyi polifómmal bevont ütőfám, ami egy régebbi live-ról megmaradt. A hosszú kardok megfelelnek az Ostromjáték szabályainak, de a pallos 120 cm pengehosszal bír. Fa fegyverekből szintén van egy készletem, de azok nem hiszem, hogy kibírnák a komolyabb terhelést...
Dave en Arasak Közzétéve: Március 23, 2010 Közzétéve: Március 23, 2010 Szép napot...Most már jó előre szeretném kiírni, hogy lesz Krimi-Live a szervezésemben, ami sajnos télen elmaradt. Szóval ha valaki érdeklődne, azt a itt lehet, a szereposztás meg privátban történik. Néhány nap, és meglesz a kerettörténet, amit a gyönyörű helyszínhez igazítok, és a szerepkiírás, amikből lehet mazsolázni.A játék egy alternatív 1800-as években játszódik Vidocq és Pokolból filmek hatásával, illetve Agatha és Holmes féle történettel bírnak. A játékhoz tartozik egy kérdőív is, amivel kicsit konkrétabban tudunk krimi-hatást elérni, illetve megbecsülni a játékoshoz tartozó karaktereket.Köszönöm...
Rayen Reval Közzétéve: Április 1, 2010 Közzétéve: Április 1, 2010 Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy az "igény szerinti más szerepjáték"-ba befér-e egy rövidebb kaland ÚTK rendszerrel? Már jó ideje megvan a könyv, de még nem lett felavatva sajnos... Illetve nem tudom istenkáromlás-e, de ugyan ez a helyzet fennáll az új WoD, Werewolf kiegészítőjével is. (Ez utóbbit, még sosem próbáltam, de a fordítással úgy ahogy megvagyok.)
TAO Közzétéve: Április 1, 2010 Szerző Közzétéve: Április 1, 2010 Üdv!Szeretném megkérdezni, hogy az "igény szerinti más szerepjáték"-ba befér-e egy rövidebb kaland ÚTK rendszerrel? Már jó ideje megvan a könyv, de még nem lett felavatva sajnos... Illetve nem tudom istenkáromlás-e, de ugyan ez a helyzet fennáll az új WoD, Werewolf kiegészítőjével is. (Ez utóbbit, még sosem próbáltam, de a fordítással úgy ahogy megvagyok.) Simán. Bármilyen rendszer és világ belefér, amire csak találsz vállalkozó kedvű játékostársakat. (Mint fentebb láthatod, KrimiLive is szerveződik, ha van rá igény.) Játékosokat kereshetsz előre is (fórumon, pm-ben, emailben), ha már meglesz a résztvevők listája, illetve esélyesebb, hogy majd a táborban, élőben tudsz verbuválni csapatot.
Rayen Reval Közzétéve: Április 1, 2010 Közzétéve: Április 1, 2010 Üdv! Köszönöm TAO. Akkor hivatalosan is KM-et és játékosokat keresnék MAGUS ÚTK, és WoD; Werewolf: The Forsaken játékokhoz.
Daru Közzétéve: Április 2, 2010 Közzétéve: Április 2, 2010 Aquir foci, ork kosár, és goblin ping-pong idén is lesz? Esetleg terveződik ez rendezett keretek között, mondjuk csapat és/vagy közösség építő tevékenységként?
Con Salamander Közzétéve: Április 4, 2010 Közzétéve: Április 4, 2010 Üdv!Aquir-foci mindig van NYT-n labdákat hozni!Goblinpingpong szintén csak felszerelés kérdése.Csapatépíteni meg fogunk valószínűleg, tervek már vannak.Üdv!
Cz Közzétéve: Április 20, 2010 Közzétéve: Április 20, 2010 Megbízható forrásaim szerint Con Salamander kolléga készül egy rövid de ütős magus mesével, ahol - IQ < 8 - városőröket kell alakítani.Szeretnék elsőként jelentkezni.
Hulla Közzétéve: Április 20, 2010 Közzétéve: Április 20, 2010 Megbízható forrásaim szerint Con Salamander kolléga készül egy rövid de ütős magus mesével, ahol - IQ < 8 - városőröket kell alakítani.Szeretnék elsőként jelentkezni. Második!
Catsmile Közzétéve: Április 21, 2010 Közzétéve: Április 21, 2010 ööö... vérpisti versenyre lehet készülni, vagy idén is elmarad?
TAO Közzétéve: Április 21, 2010 Szerző Közzétéve: Április 21, 2010 ööö... vérpisti versenyre lehet készülni, vagy idén is elmarad? Engem is érdekelne, akár meg is rendezném, ha lenne rá időm (de nincs). Egyetlen reményem van csak etéren: talán részlegesen vagy kicsit más formában beépül a szituációs versenybe (pl.: JK(k) vs. sárkány vagy valami ). Jó lenne arról a versenyről is kapni valami infót a rendezőktől
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés