Vatta Közzétéve: Április 18, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 18, 2007 Sziasztok!keresek jó állapotú M.A.G.U.S. könyveket!ETK,MTK,Summarium stb... érd:itt vagy vatta@citromail.hu Link a hozzászóláshoz
Sevi Közzétéve: Június 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2007 Hali!Érdekelne: M.A.G.U.S-Új tekercsek, ill. Első törvénykönyvelérhetőségem: sevi90@freemail.hu Link a hozzászóláshoz
Gwarihir Felagund Közzétéve: Június 14, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2007 Üdv! Ha lenne eladó Halál hét arca és/vagy Kék éjszakák árnyai azt sürgősen megvenném. Fontos lenne. Ha nincs de ismertek valakit annak a címét is szívesen elfogadnám. A csere-bere is megoldható lenne vannak Tolkien könyveim meg van egy Vampire könyvem. Ha jól tudom Vérkötelékek a címe. Elérhetőségeim: pm emil (dexteriti@citromail.hu) és msn (dexteritike@citromail.hu) Link a hozzászóláshoz
Yith Közzétéve: Június 24, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2007 Hell!Ha van valakinek eladó Summarium, Papok paplovagok kézikönyve, illetve ET, ÚT, Bestiárium kivételével bármilyen MAGUS könyve, kérem írjon a trantum@freemail.hu címre! Link a hozzászóláshoz
Erto Közzétéve: Július 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2007 Nkem Tier nan Gorduin os könyvek kellenének föleg régebiek Észak lángjai stb Link a hozzászóláshoz
Amarilis Közzétéve: Július 22, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 22, 2007 Üdv! Kétségbeesetten keresek bizonyos MAGUSos könyveket, mint; summarium, A renegát, Boomen úr könyvei, Legendák és enigmák, régi szabálykönyv. Ha valaki tud róluk valamit szóljon! Köszi! Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Július 24, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 24, 2007 Sziasztok!Lenne egy nagy kérésem, főleg azokhoz, akiknek esetleg az idei nyári táborból két pólójuk lenne. Szóval habár nem tudtam ott lenni, szeretnék egy pólót, természetesen cash-ben kifizetve. Ha esetleg valaki rendelkezik felesleges pólóval és eladná, kérem keressen meg, msn, e-mail, vagy itt privátban.Előre is köszönöm. Link a hozzászóláshoz
Obscuritas Közzétéve: Július 24, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 24, 2007 Üdv.! Andoron: Nekem ugyan nincs két pólóm, de amim van, azt szívesen felajánlom, bár vélhetően méretbeli különbségek vannak közöttünk. TAO: Rábeszéltem magam arra az első kiadású AK-re. Még csak kitépett szív sem kell hozzá... Nem tudom előre mikor megyek haza, de akkor majd igyekszem nem megfeledkezni róla, és felhozni. A póló itt van velem, ha nem gond, hogy kicsit nagyobb, mint megfelelő, akkor meg tudjuk beszélni a találkát (BPen). voltam tisztelettel: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 24, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 24, 2007 TAO: ... Pszi üzenet ment. Link a hozzászóláshoz
agvar Közzétéve: Augusztus 29, 2007 Megosztás Közzétéve: Augusztus 29, 2007 Üdvözlet Kalik!Keresem Wayne Chapman:Két hold c. könyvét,ha valakinek van fölös példánya k.jelezze!köszke! Link a hozzászóláshoz
Obscuritas Közzétéve: Augusztus 29, 2007 Megosztás Közzétéve: Augusztus 29, 2007 Üdv.!Hiányos gyűjteményem kiegészítése érdekében keresem a 3. kiadású Magus alapkönyvet.Várom a jelentkezők emaileit az alábbi címen:snl kukac freemail pont huKöszönettel: Link a hozzászóláshoz
OdassynCeriak Közzétéve: Október 14, 2007 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2007 Üdv!Ha esetleg vkinek lenne eladó Hawkwood könyve a Beriqueli sorozatbol (Farkasének, Link a hozzászóláshoz
Elleshar Közzétéve: November 4, 2007 Megosztás Közzétéve: November 4, 2007 MAGUS első törvénykönyvet, Titkos fóliánst, és Bestiáriumot keresek. Aki tud segíteni, az írjon: elleshar@citromail.huelőre is kösz! Link a hozzászóláshoz
Amarilis Közzétéve: November 4, 2007 Megosztás Közzétéve: November 4, 2007 Ha valakinek van "fölös" ETK-ja, vagy csak tudj, honnan/kitől tudnék szerezni, az írjon!!! PM-be, vagy ide: fruzsina.havassy@gmail.com, vagy akár ide: hfruzsi89@hotmail.comKöszi, köszi, köszi!!! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 4, 2007 Megosztás Közzétéve: November 4, 2007 Használt UTK-t vennék! üdv. Z Link a hozzászóláshoz
Amarilis Közzétéve: November 6, 2007 Megosztás Közzétéve: November 6, 2007 Használt UTK-t vennék! üdv. Z Tényleg? És ETK-t nem cserélnél inkább érte? Link a hozzászóláshoz
Rahinnen Közzétéve: December 14, 2007 Megosztás Közzétéve: December 14, 2007 Lithas!Valaki nem tud véletlenül valamit a Summarium második kötetéről, mely a Számok könyve alcímet kata, vagy kapta volna. Nem tudom kiadták-e egyáltalán? Sajnos mindenhol, csak utalásokat találtam a kiadásával kapcsolatban... Előre is köszönöm!E-mail: lumineshel@gmail.com Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: December 14, 2007 Megosztás Közzétéve: December 14, 2007 Nem adták ki. Link a hozzászóláshoz
Croatush Közzétéve: December 23, 2007 Megosztás Közzétéve: December 23, 2007 Nincs valakinek egy eladó Első Törvénykönyve? Link a hozzászóláshoz
Muki Közzétéve: Február 10, 2008 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2008 Szoszi Everybody!Van egy eladó, kifelyezetten jó állapotban lévő Nagy Zöld Könyvem, azaz, nem az van az elejére írva, hogy ETK, hanem, hogy "KÉZIKÖNYV KALANDOZÓKNAK ÉS ÚTMUTATÓ KALANDMESTEREKNEK"!Nos ki mennyit adna érte? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 10, 2008 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2008 Üdv! Hátha ad valaki érte egy alig használt UTK-t. :) Komolyra fordítva: Keresem a Rúna magazin I/1 és I/5 számait, eredeti, jó állapotban. Árban megegyezünk. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 10, 2008 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2008 Sziasztok!Ha valakit esetleg érdekel van olcsón Eladó Magus Alakpkönyv.(ez a D20-as)üdv,Sneer Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 10, 2008 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2008 Üdv! Na, alakul ez... egy D20 alapkönyv, meg egy UTK együtt már majdnem ér egy KKUK-t... súlyra legalább is mindenképpen. Link a hozzászóláshoz
Muki Közzétéve: Február 17, 2008 Megosztás Közzétéve: Február 17, 2008 Lithas!Valaki nem tud véletlenül valamit a Summarium második kötetéről, mely a Számok könyve alcímet kata, vagy kapta volna. Nem tudom kiadták-e egyáltalán? Sajnos mindenhol, csak utalásokat találtam a kiadásával kapcsolatban... Előre is köszönöm!E-mail: lumineshel@gmail.comCsaó!Engem is érdekelne ez a kiadás, nem lehetne szólni Csanádéknak, vagy az új kiadónak, hogy dobják össze és adják ki?Mert az UTK biztosan überjó, de ha már előtte igérgettek itt mindenféle kiegészítőt, akkor először nem azokat kéne kidobni a piacra? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 17, 2008 Megosztás Közzétéve: Február 17, 2008 Üdv! A Summarium 2, a számok könyveit nem véletlenül nem adták ki. Sok egyéb más probléma mellett (gondolom, a MAGUS háza táján akkor sem volt felhőtlen minden) eszméletlenül bonyolult, élvezhetetlen táblázathalmaz lett volna... maguk is azt mondták, szerencsére, hogy ezt inkább ne. (Nem voltam ott, persze, de ezt hallottam) Szóval nem baj, hogy nem jött ki, és nem is igen hiányzik. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés