tetra Közzétéve: Június 2, 2020 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2020 2 órával ezelőtt-kor DartonCF írta: És mitől 20.000 az ETK? Minden annyi, amennyiért elmegy. Az, hogy mennyit kér érte, nem jelenti, hogy annyiért el is fog menni, de ez nagyon nem ide tartozik már. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Június 3, 2020 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2020 Annyiért elmegy, láttam már 35.000-ért is, az is elment. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Június 3, 2020 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2020 Kereslet-kínálat, etc...lehet megmagyarázni, szerintem egyszerű lehúzás. Mindig is utáltam a vadkapitalizmust Leenarya kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Június 4, 2020 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2020 Köszönet Lozartannak, amiért biztosított számomra egy rég keresett első kiadású Renegátot! Lozartan és Con Salamander kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lipi Közzétéve: Július 8, 2020 Megosztás Közzétéve: Július 8, 2020 Sziasztok! Az alábbi MAGUS kiadványok eladóak (az állapotuk szerintem egész jó de inkább döntsétek el Ti a képek alapján): MAGUS alapkönyv > 7000 MAGUS D20 > 8000 (ezt dedikálhatom is, van benne képem) Codex > 8000 Magus és Codex kiegészítők > 6000 Magus és Codex könyvek > 2000 Sajnos rengeteg a meló, úgyhogy sok időm nincs találkozni, ha valaki kijön Rákoskeresztúrra (15-20 perc az Örstől vagy Kökitől) akkor egyenként is eladóak, ha nekem kell kimenni Örsre vagy Kökire találkozni akkor minimum 15e vagy nagyobb értékű együttes vásárlásnál. Ha valakit érdekel akkor keressen meg Messengeren (Lipták László - egy csajfej van a FB headerben, hehe https://www.facebook.com/laszlo.liptak.5458 ) Képek a könyvekről: http://www.jmu.hu/magus-elado.pdf Köszönöm, Lipták László Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Sziasztok! Szükségem lenne egy ETK ra. Ha vkinek van eladó kérem jelezze. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 23 perccel ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Sziasztok! Szükségem lenne egy ETK ra. Ha vkinek van eladó kérem jelezze. Könyv vagy pdf? Tudod mennyit ér? Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Könyv. Ha jól tippelem kb 10 -15 ezer forint. Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 18 perccel ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Könyv. Ha jól tippelem kb 10 -15 ezer forint. Mivel újonc kalandozó vagy és szinte egy napon születtünk, a kalandozok.hu oldalától megkapod ingyen. Keresd Con Salamandert. Forgasd örömmel. Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Na neeee. Ez komoly? Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 Várunk az oldal Főmágusainak válaszára, de úgy gondolom, komoly. Nem szoktunk ilyesmivel viccelődni. Adományba szokott érkezni pár darab időnként, azért (is) működik az oldal, hogy a ti generációtokban népszerűsítse a MAGUS ETK rendszerét. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 Hát nem is tudom mit mondjak. Lozartan és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 Nagyon jó fejek vagytok Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Mordecai von Kahre Közzétéve: Január 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2021 Sziasztok! Mostanában elkezdtem az egyetemi haveroknak KM-kedni és arra jöttem rá, hogy a pdf-ek egyszerűen nem kényelmes megoldások (legalább is nekem). Most vadászok egy minél teljesebb gyűjteményre, de első lépésként nagyon jól jönne egy ETK vagy UTK (mind kettőt játszuk) , ha van itt valakinek eladó. Tiszában vagyok a jelenlegi horribilis árakkal, de úgy érzem, ha valahol itt talán találok legalább is értelmes kinálatot. Amint be tudtam szerezni a TK-kat (egyiket vagy mind kettőt) fogok posztolni a többi keresett könyvről is. Részletekkel keressetek itt és megbeszélünk valamit. Előre is köszönöm! Üdv Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Január 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2021 4 órával ezelőtt-kor Mordecai von Kahre írta: Most vadászok egy minél teljesebb gyűjteményre, de első lépésként nagyon jól jönne egy ETK vagy UTK (mind kettőt játszuk) , ha van itt valakinek eladó. Ezt megértem. Pont a héten lett elege az egyik csapattagnak ugyan ebból az okból kifolyólag, és most szerezte be élete első ETK-ját (én nem is értem, hogy lehet pdf-ből játszani ). A lényeg, amiért ezt írom, hogy több eladót is talált, a facebookon Pilling Zoltán hírdet (hírdetett pár napja) ETK-t. ÚTK-t sajnos nem tudok, az elég ritka... Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Január 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2021 1 órával ezelőtt-kor Cundior írta: én nem is értem, hogy lehet pdf-ből játszani Ha szöveges (tehát kereshető) és van kattintható tartalomjegyzék hozzá, akkor meglepően könnyen. Akárhány pdf lehet nyitva előtted, könnyű belőle másolni (akár szövegként, akár képként), nekem bejött, tegnap is öt SR5 core szabálykönyv volt előttem nyitva meg pár cheat sheet. Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Január 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2021 4 órával ezelőtt-kor tetra írta: Ha szöveges (tehát kereshető) és van kattintható tartalomjegyzék hozzá, akkor meglepően könnyen. Na igen, az már más történet! Az én pdf-jeim egyszerű scannek, fotók, horror bennük scrollozgatni állandóan. Még azt sem szeretem a pdf-ben, hogy első olvasásra is nehezebb, tehát nem lehet átlapozni, nehéz valamiért igazán átlátni a különféle fejezeteket, területeket. Viszont, ha ismered a könyvet, és tudod mit keresel, akkor valóban egy profi, kereshető pdf jó lehet. Lehet nekik kéne ugranom egy OCR-el! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Január 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2021 Üdv! Teljesen jogos a felvetés és az igény. Ezért ajánlatos gépelt változatot használni a szabálykönyvekből. Persze semmi sincs ingyen, dolgozni kell vele. Cundior kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Mordecai von Kahre Közzétéve: Január 11, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 11, 2021 Sziasztok! Ahogy korábban írtam, ha sikerül TK-kat szereznem (UTK továbbra is kerestetik) elkezdem a kiegészítőket is begyűjtögetni. Már több kiegészítőre kaptam privátban ajánlatot és jelenleg csak a Geofrámiát keresem, ha valakinek van eladó kérem írjon üzenetet. Köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Február 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2021 Most b már átrágtam magam az ETKn és kezdek kifogyni az Ynevre kalauzoló könyvekből unatkozni kezdtem. Nekem pedig megvan az a rossz szokásom h ha unatkozom akkor olvasok... Van vkinek eladó Bestárium, Summárium, PPL,HGB? Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Február 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2021 Bestit és PPL-t találsz a Silver könykerben. Bontatlan foliázott darabok, és nem is drágák. Én 3000-ért vettem az a bestit. Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Február 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2021 Nekem is van egy ötletem, ahhoz viszont lenne egy kérdésem: van-e e-book olvasód? Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Február 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2021 5 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Bestit és PPL-t találsz a Silver könykerben. Bontatlan foliázott darabok, és nem is drágák. Én 3000-ért vettem az a bestit. Tudsz adni címet vagy linket? Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Február 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2021 silverland.hu Sigurd O'romell kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Március 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Március 14, 2021 Sziasztok, Van valakinek Geofrámiája, UTK-ja és Új Bestiáriuma, és, ha igen, akkor le tudná fényképezni oldalanként és abból csinálna nekem egy PDF dokumentumot? Mennyibe kerülne ez a művelet? Üdvözlettel, Legolol345 Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés