Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámolók


Recommended Posts

  • téma Antail által kitűzve

A szállás minden tekintetben gyenge közepest kap, kivéve a vizesblokk, az fasza volt (és még a mutogatós hajlamaimat is ki tudtam élni biztonságosan a bukóablak melletti kabinnal). A kaja kevés és ergya, a közösségi terek szűkek, a sportolási lehetőségek és a nyílt teri játékhelyszínek hiánya kifejezetten zavaró volt. Jobban szólt volna az az AFRAD a szabad ég (meg egy fa hűsítő lombkoronája) alatt.

Ha már Arel, a csapatom, a Számlálhatatlan Aggastyánok (vagy valami ilyesmi) kiváló szórakozást nyújtottak a mesélőnek (gyk nekem). Nem tudom, mennyire volt szándékos, mivel a csapat ebben a formában még nem játszott együtt, többen nem is ismerték egymást, de nagyon jól hozták a körülmények által (újra, és akaratuk ellenére) összevetett csapatot, a hitegyezőség (5 papja a Sólyomasszonynak) ellenére voltak merőben eltérő hozzáállások helyzetekhez. Valamennyit harcoltunk is, és a végső ereklyementő akció azért egy könnycseppet is csalt Ville szemébe (maga a harc nem volt igazán epikus, de a felkészülés és maga a terv merész volt, csak aztán a gyávák eszközét, a láthatatlanságot vetették be a derék atyák). Nyugodj békében Ranog Ruk, bátran szálltál szembe a Napisten haragjával. De az íjász szabálytól a hit nem véd meg.

A modul maga sok kritikát vonzott be, ezt még rágom magamban (bár nem én írtam, de mint a tesztmese résztvevője és a modulhoz hozzáférő mesélő, talán tehettem volna többet). Nekem a helyszín nagyon tetszett, persze a szigort valamelyest vissza kellett fognom, leginkább a tiszteletlenségével folyamatosan börtön és testi fenyítés felé kacsingató Ranug miatt és mert öt papot a mágia feltűnőségének felhúzásával kiherélni talán nem a legjobb opció a szórakoztató mese felé.

TAO-nak a repülő csészealja szépen zenélt, az fasza volt, nyugtatós.

Legfőképpen a Rizikófaktor( Deluxe Edition)nek, de sok más embernek is köszönöm a rengeteg társast, amit játszhattam/kipróbálhattam, az Egri Kóla most már felkerült a listámra, amin azok a játékok vannak, amikkel kéne játszani, de nagyon kényelmetlen, mert túl hülye vagyok hozzá (itt van még a Go és a Supreme Commander, csak hogy változatos példákat hozzak). Az Unikornisok cukik, de nem nyűgöztek le, viszont a Rock Paper Wizard megfelelően pszichológiai hadviselés ahhoz, hogy érdekes lehessen pár alkalom után is.

Vassitól és a többiektől elnézést, hogy a komoly játékot elvittem a testépítő tippek irányába, de azért remélem azóta helyrehoztátok az edzésterveket (sok fehérje, kevés szénhidrát, súlyokat megfelelően adagolni, alacsony ismétlésszám tömegnöveléshez).

Hullának szívesen, hogy segítettünk finomhangolni a modulját, hogy a többieknek még jobb szórakozás legyen, és még a TTK-hoz is kiesett pár csiszolandó részlet.

A tokaji bor elég jó volt, azt javaslom mindenkinek, az Erdős pincészet megfelelően megalapozta az estéket.

15 órával ezelőtt-kor Antail írta:

jùlius 11 24:00-ig

Képet nem készítettem (azt hiszem, ez a jó parti jellemzője), de akkor jár le a bérletem, szóval ez nem lehet véletlen!

Link a hozzászóláshoz

Szállás, étkezés: Mivel voltam elég sokáig kollégista, így (talán) nem érintenek annyira mélyen a negatívumok, mint a legtöbbeket. Ettől függetlenül persze voltak kifogásolható elemek (Pl. a hely által beígért szobánkénti hűtő hiánya, kevés közösségi hely). Bár nem volt sok közösségi hely, sikerült találnunk egy olyan helyet a versenymodulhoz, ami nem volt jelölve a térképen. (Vélhetően valamiféle titkos Ranagolita-, esetleg Tharr-szentély lehetett.) A kajaadag kissé karcsú volt számomra.

Modul: Vélhetően érdemes lett volna egy nem káosz, illetve halál jellemű, beállítottságú csapattal érkezni, így kissé agyfasz volt. (A morális szabály eléggé elkélt... :D) A helyszíne nekem tetszett, bár sok modult még nem volt szerencsém lejátszani. (Ettől függetlenül úgy tűnik, teljesen mindegy, hova sikerül keverednie karaktereimnek, az ottani csoportosulásokat, népet sikerül megutálni... :D) Köszönet a modulért Pacinak és Bitschaknak (Csabinak)! :)

KM: Alapvetően elégedett voltam Nekdolannal, bár azért megvoltak a hibái. Néha kissé bizonytalan volt, egy-két szituációt meglátásom szerint nem kezelt megfelelően, de mindenképp meg kell említenem, hogy egy elég nagy barom csapatot kapott szegénykém. A kis alkoholos filces táblája és annak kihasználása és az NJK-k átadása nekem kifejezetten tetszettek. Egy kis érdekesség: Az eleinte kedves, visszafogottabb Nekdolanból sikerült egy pszichopata állatot teremtenünk 3-4 nap alatt... :D Köszönet Nekdolannak, amiért kibírt minket! :)

Csapat: Egy olyan csapat részese lehettem, ahol eleinte egyáltalán nem ismert mindenki mindenkit. (Rizikófaktor Deluxe Edition) Bár a csapatösszhangon lenne még mit javítani, a szórakozás nem szenvedett csorbát! Köszönet a csapattársaknak! :)

Egyéb programok: A modulon kívüli társasok, egyéb játékok nagyon tetszettek. Rendkívül jó ismerkedési, névtanulási és csapatépítői erővel bírtak. (A kockázásnál, vagy a jó ég tudja, hogy hívják csapatépítés szempontjából volt baromi jó, kiderült, ki mennyire rohadék g*ci :D, a gyilkosos játék pedig névtanulás szempontjából volt rendkívül hasznos.)

A legintenzívebb élményem (ez az egész eseményre értendő) a Hulla által kreált Tiltott törvénykönyv alapján lejátszott pár órás szösszenet volt. A játék kezdését követően kb. 5 perc elég volt a visítva röhögéshez (ebben Hulla egészen profi) és nem egyszer a könnyeimet kellett törölgetnem nevetés közben az egyes jeleneteknél. A nagy Swarovski és a homártestvérek nevében még egyszer köszönöm Hullának! :D

Összességében ismételten baromi jól éreztem magam, így borítékolható, hogy megjelenek a következő Téli táborban is! Köszönet a szervezőknek áldozatos munkájukért és mindenkinek, aki hozzájárult ezekhez a felejthetetlen napokhoz! :)

 

Ui.: A Téli táborra nincs csapatom (illetve egyik NYT-s csapattársamnak, GéGének sincs), le lehet csapni ránk! :P

Link a hozzászóláshoz

Yo!

Szállás: jól összefoglalták az előttem szólók, annyira nem volt jó, mint amilyen messze volt. (a vizesblokk viszont az eddigi legjobb volt)  A közösségi terek valóban csak beltérre korlátozódtak, és még az az egy nyamvadt focipálya is le volt zárva. A kajával nekem személy szerint nem volt bajom, sejthető, hogy kb 5 forint 20 fillérből próbáltak kihozni egy adagot, de ahhoz képest kimaxolták (gyümölcs, "süti", egyéb kiegészítő támadások) a kreativitást. Messze nem a legrosszabb NYT menüt kaptuk szerintem (leszámítva a szombati gyümölcslevest, ami több ponton megsértette az 1971-es biológiai- és toxinfegyver-tilalmi egyezményt).

Csapat/KM/Modul: ott találkoztunk és ismerkedtünk a táborban, ez nyilván meglátszott a játék gördülékenységén is. Viszont valamennyire mindenki vevő volt a kreténségre, ami automatikusan eredményezte a változó szerepjáték-színvonal mellett a magas szórakozási faktort. Nekdolannak köszönet és tisztelet, hogy a stílusunk megtapasztalása után nem állt fel kb 1 óra után az asztaltól és becsülettel végigmesélte a modult. Sőt, -ahogy Elovit is írta előttem- a végére még az élvezet látható jeleit is produkálta néha! A modulról érdemi kritikát nem tudok megfogalmazni, mivel érzésem szerint nem nagyon karcolgattuk a mélységeit, így csak megköszönöm, hogy valakik megírták, hogy én játszhassak.

Egyéb programok: Gyilkosozás, kockázások, Everyone is John, Unstable Unicorns, Agricola, kávézgatások, surströmming-fogyasztási videó többszöri megtekintése ebéd közben - mind nagyon jó volt. Illetve nekem is kiemelkedő volt Hulla alternatív magus szabályrendszerének tesztjátéka. Tényleg taknyosra röhögtük magunkat, ami felettébb jól esett. Csak azt sajnálom, hogy túl sok konstruktív inputunk nem keletkezett a rendszerhez mert a moduljátszást hamar az autofelláció irányába tereltem.

Összefoglaló: A negatívumok messze nem voltak elegek ahhoz, hogy ne érezzem jól magam. Ezekkel az emberekkel csak NYT-n találkozom, magus-t csak évente egyszer, itt játszom. Ez az igazi piros hetes.

Köszönet:

  1. A szervezőknek és lebonyolítóknak, hogy lett és hogy ott lehettem
  2. A csapattársaknak, és a mesélőnknek, hogy jól érezhettem magam
  3. Felonnak, hogy minden évben egyre kreatívabb ajándékokkal rukkol elő (csajom tök megörült a vágódeszkának!)
  4. Hullának és a két homártestvérnek a könnyekért
  5. És mindenki másnak, aki adott sört/megpróbált nevetni a vicceimen

Jövőre ugyanekkor ugyanitt:

-Miki-

Link a hozzászóláshoz

Üdv

Én a rizikófaktornak meséltem, és alapvetően meg voltam elégedve a produkciójukkal. Szerintem a csapat és a km jól összeillettek. Káosz, halál jellemű kalandozókból állt a csapat és káoszt és halált hoztak Hilom városára és közvetlen környezetére, úgyhogy bizonyos szempontból teljesítették azt, ami elvárható volt tőlük. Szerintem jót szórakoztunk. Persze néha érdekes szituációk alakultak ki. Például, amikor a ruhákat összepakoló nyanya észreveszi, hogy a törpe tolvaj bement a konyhába, mert ott meglátott egy fakanalat, ami iránt éghetetlen vágyra gerjedt a benne szunnyadó homálytestvér, és mert képtelen volt a csábításnak ellen állni a szintén ott tartózkodó boszorkánymesternek kellett véglegesen elaltatni a nagymamát, és mindeközben a csapat másik fele épp a fogadóban lakmározik, kivétel a másik wiert, aki a fogadósból lakmározik, majd elkezdi hentesbárddal a konyhában kisebb darabokra szedni a testét, amire azonban felfigyel a kint étkező darton paplovag, aki benyit, de útját állja egy szekrény, amit a wierünk a  - mint kiderült - kifele nyíló ajtó eltorlaszolására helyezett oda, amit a paplovag a kisujjával lazán arrébb tolt.... Szal voltak ilyenek. A harcos szívott, a káosz törpe káoszkodott, a wierek gyilkoltak, a paplovag pedig megpróbált nem tudomást venni a körülötte kialakuló pusztulásról.

Sokat kellett használni a morális szabályt, de ez általában a kockának volt köszönhető. Arról pl, hogy az egyik ranil paplovag belevágta a félmeztelen törpöt a parázstartóba egyáltalán nem én tehettem. Meg arról sem amikor a harcos elhagyta a harc közben a pajzsát és a kardját is mert két támadása epic fail-volt, amit én egy dupla nullával tettem emlékezetessé.

Köszönöm a csapatnak a felejthetetlen pillanatokat. Én végig jól éreztem magam, még ha ez nem is látszott talán rajtam :D .

Szállásról és kajáról többiek már elmondták a véleményem, de alapvetően nem volt rossz a hely, igaz volt már jobb is.

Link a hozzászóláshoz

Hmm. Nekem a Sziámi 100 bolha c. dalocskája cseng a fülemben, miközben az idei nyári táborral kapcsolatos élményeimen gondolkodom ("Százból ha, százból ha, százból ha egyszer jó.
Százból ha egyszer jó, az már nagyon jó."). Ez a "százból, ha egyszer..." - élmény elsősorban annak szól, hogy ritka az a találkozó, tábor, ahol teljes lenne bennem a harmónia (hely-kalandmodul-km-kaja és szállás-társaság-belső hangulat összefüggésében nézve). Ennek ellenére mégis jó szájízzel jöttem el, és mostanra már arra is rájöttem, miért. :)

Nagyon tetszik ez a Kalandozók Egyesülete és a mögötte meghúzódó - javarészt homogén - ideológia és attitűd. A ti lelkesedésetek képes öt-tíz évvel is megfiatalítani az embert, aki már bőven a negyedik x-et tapossa. CS-nek külön hála, mert láthatóan tényleg érdekelte, ki hol mit csinál a táborban és hogy érzi magát (őt emeltem ki, mert tőle tapasztaltam, de gondolom a többiek meg mástól is). Ez különösen annak fényében nagy szó, hogy tudvalevőleg erősen antiszociális vagyok (aki ismer, tudja miért).

A helyszínnel kapcsolatosan: külön tiszteletet érdemel a szervezők lehetetlen küldetése (ti. hogy lehetőleg mindenki jól érezze magát és minden szempont szerint a legjobb helyet sikerüljön megtalálniuk a táborra). Én emlékszem, hogy több, mint húsz helyszínt említettek, amit a szervezési folyamatban végigjártak, elemeztek. Tokaj annak ellenére is jó választás volt, hogy sokaknak több okból sem nyerte el a tetszését. Engem a levegőtlen szobák zavartak ingerküszöbön túlnyúlóan. De csak addig, amíg rá nem jöttünk, hol kell kinyitni a kettős ablak másik szárnyát és bevállaltuk a szellőzésért a szúnyogokat. :) 

Az étkeztetést erős közepesre értékelném. Mennyiségi problémát könnyen lehetett orvosolni: újra sorba kellett állni. Vagy nem így működött? :D Viccet félretéve többé-kevésbé elégedett voltam, főleg az opcionális kávéfőzetési lehetőség miatt (sokat dobott a reggeleken). 

Közösségi életet nem nagyon éltem - de a szükséges és elégséges mértékig persze belementem (Zombiecide társasozás, FATE-játék, udvari rögtönzött beszélgetések). Ja és köszönet Catsmile-nak a finom TEÁ-t. :D

A kalandmesterünk - a hely körülményeihez igazodva - Mosquito volt, akiben pozitívan csalódtam. Úgy készültem, hogy egy vérpisti KM, aki kéjes izgalommal öli majd halomra játékostársaimat, engem pedig utoljára hagyva feltörli testemmel a vértől iszamlós padlót. Nem így történt: a sárkánygyík harapot derékba - de nem küldött morálisba, mert szerencsésen elájultam. Sajnos a szerepjátékot feláldoztam kicsit a modulmegoldásért és a kényelemért, ezért nem sikerült igazán arelita udvari orkként reagálnom számos helyzetben (pl. láthatatlanságvarázs leple alatt rejtőzve a csatornarendszerben, nem nekimenve a katonáknak, stb.). Ennek ellenére társaim remekül ellenpontoztak, sokszor életre keltve a kaland folyását. Itt át is mennék a modulról alkotott véleményemre. Zseniális az alapötlet, de játékosként kifejezetten frusztráló volt. Mintha egy lódarázsfészekből kellene dögmelegben, részegen kicsempészni a királynő tojását (és a sikerre is ennyi esélyt láttam végig: hangyapöcöknyit). :) Végül mégis sikerrel jártunk, nem kis részben a következetes, de jóindulatú KM miatt. Szerintem ő is jól szórakozott a bénázásainkon, aranyköpéseinken (pl. mikor a ranil pap inkvizítor Igaz szó varázslatot alkalmazva vallatta tolvajunkat, ő meg kinyögte: a pyarroni titkosszolgálatnak végzünk el egy feladatot). Jó volt, na. :)

Köszönöm csapattársaimnak, Vassinak és Fülinek, no meg persze Krisztának is az élményt, végül, de nem utolsó sorban kalandmesterünknek a türelmet és a sok röhögést.

Legközelebb remélhetőleg mesélőként veszek részt a rendezvényen - meghoztátok hozzá a kedvemet.

 

Link a hozzászóláshoz

Szállás: A többiekkel ellentétben nekem tetszett a szállás, tágas terek álltak rendelkezésre a játékhoz, rendben voltak az ágyak, zseniális volt a vizesblokk, stb.  A probléma csak a más csapatokkal volt. Több oldalról jött a panaszáradat, h hangosak vagyunk (egy ilyen beszélgetést magam is végighallgattam). Nem győztem csukogatni az ablakokat esténként, h elejét vegyem a hisztinek. 

Étkezés: A kaja ennyiért teljesen jó volt, ennyiből otthon sem tudnék mennyiségben + minőségben jobbat főzni. A napközbeni nassolással kiegészítve tulajdonképpen elég volt. Nem ettem meg mindent, de a többsége ehető volt, egyszer elment. Nem szoktam a menza megoldást választani, de ezért az árért annyira olcsó volt, hogy nem veszítettem rajta. 

Modul: Legyünk őszinték, ez most nem volt jó. A két hangulatkeltő, gyorsan elhíresült hangulat-rombolóként, és akkor a helyesírásról és egyéb finomságokról nem is beszélünk.  Bíztam benne, hogy a modul nem ilyen lesz, de sajnos tévedtem. Kezdtünk egy harmatgyenge motivációval. Ha nem írtunk volna a csapatos előtöribe kötelező szívességet, akkor biztosan nem is állunk neki a modulnak. Konkrétan nevetőgörcsöt kaptam, mert nem hittem el, hogy ez így előfordulhat megbízásként. És mégis. A modul innen tovább folytatta mélyrepülését, véletlenszerűen lerakott njk-kkal, boss-okkal és grindeléssel, mint afféle középszerű mmorpg. Mindenki rá volt izgulva a hagymára, pedig a város 1000+ éves történetében ott egy Ranil angyal, illetve egy sárkány(gyík). Érdekes, ezekre semmilyen ráutaló nyomot nem találtunk a kaland közben... bezzeg a cseszett hagyma-mánia mindenhonnan ömlött. A Dwyll unió közepén véletlenszerűen ledobott goblinok és gyakorlatilag minden egyéb helyszín és njk is teljesen céltalanul, egymásról tudomást sem véve és interakció nélkül lézengenek a városban, legalábbis nekünk ez jött le játék közben. A modul utólagos átfutása sem adott magyarázatot egyébként arra, hogy az angyal miért nem avatkozik be akár 3 mondattal 1000 év alatt, vagy hogy hogyan kerülhet be egy Kyel ereklye a Ranil templomba anélkül, hogy ezt tudná a Ranil egyház (vagy ha tudja, akkor főleg). Szóval az az érzés volt bennem végig a kaland folyamán, hogy ráfért volna az anyagra egy tüzetesebb átnézés és kiegészítés, mert ez így csak egy kidolgozatlan alapötlet.

Nem segített a helyzeten, hogy a mesélőnk (legalábbis az én verzióm szerint) nehezen kezelt öt játékost. Valszeg ez sok volt neki, más magyarázatot ugyanis nem találtam arra, hogy miért hagyta figyelmen kívül szinte minden felvetésemet vagy kérdésemet a játék során. Rettentő demotiváló, ha 4 napon át levegőnek nézik az embert. Persze lehet jobb, vagy plasztikusabb magyarázat, de amikor a mesélő szemébe nézel és épp magyarázol, ő közben feláll és minden szó nélkül, rezzenéstelen tekintettel (mintha amúgy semmi épp nem történne) feláll és elhagyja a termet, akkor már érzed, h valami nem okés. A srácoktól meg is kaptam az MIP díjat (most ignored player). Azt sem értem meg, hogy miért kell annyira triggerelten mesélni, hogy a korábbi ciklusokban felvetett kérdéseinket újra fel kelljen dobni következő ciklusban ahhoz, hogy válaszokat kapjunk. Szenvedtünk a játék alatt és nagyon sajnáltam, hogy nem tudunk önfeledten, élvezettel játszani. A teljesítményünk is ezt tükrözte, s bár mindenki hozta, amit elvártunk magunktól, összességében iparosmunka lett az eredmény, senki nem lehetett különösebben büszke magára. Egy kiemelkedő jelenetünk volt, amikor egyik játékosunk "in character" olvasott be a mesélőnek (hogy elvegye az élét a kritikának), így segítve őt, hogy mindenféle kellemetlenség nélkül módosíthasson a stíluson. Nem hatott sajnos, a mesélő szerintem nem értette meg az üzenetet... Hát ja... megpróbáltuk. Játékosi zsenialitás villant fel akkor, köszönöm ezt a különleges pillanatot. Összességében véve a többiek egész jól elvoltak, én meg főttem a levemben, így többségében a háttérbe húzódtam, vagy - pl. minden necces mesélői húzásnál - egyszerűen kimentem a teremből pár percre, h ne pusztítsam feleslegesen az agysejtjeimet. Konklúzió: keep smiling képzetsség-próbára sokat kellett dobnom a héten. :D

Esti játékok: Na azok legalább rendben voltak. Idén két EP és két Kult kört futottam. Nehéz volt ellazulni ilyen napok után (meg amúgy sem voltam épp a legjobb formámban), ezért könnyedebbre fogtam a figurát, de szerencsére a játékosaim nem morogtak érte. Kiváló játékosok és remek alakítások, köszönöm mindenkinek a sok élményt! Remélem nem zavartuk a többieket nagyon - az EP alatti nagy nevetések és a Kult-os hangzavar próbára tehette a környezetünket... 

Köszönet:

  • csapatomnak a sok támogatásért és a közös játékért;
  • Tao-nak a nyugtató zenékért, amik segítettek kiadni a feszkót és koncentrálni az előttem álló mesélésre;
  • minden játékosomnak a remek alakításokért, a sok nevetésért és a könnyekért(!)
  • új játékosaimnak  a bizalomért (elsősorban az új Kult csapatban) - Owden, Kati, Goblin;
  • Antailnak a szervezésért és a reklámlehetőségért;
  • minden ismerősnek a beszélgetésekért.

Legközelebb egy kicsit ügyesebben és rákészültebben. Egs.

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!

Az idei Nyári Táborban most sem csalódtam, vidámra, hangulatosra, és érdekesnek bizonyult, örömteli napokkal biztosította a nyár egyik legjobban várt eseményét. Ismét egy felejthetetlen összejövetel volt számomra több okból is! A szállás a helyszínhez képest nem volt rossz, de nem is volt ideális, kb. 3,6-ra értékelném. A közösségi terek azért nem nyerték el teljesen a tetszésemet, mert hiányzott egy nagyobb kialakítású közös tér, és a kisebb termek sem voltak teljesen jól kihasználhatóak, valamint kevésnek bizonyultak, a csapatunk törzshelye így került egy folyosósarok beugrójába kialakításra, amely meglepően végül teljesen elviselhető és alkalmas helynek bizonyult. A vizesblokk volt a legkellemesebb része a szállásnak, a szobák kialakításával és használatával sem voltak gondok, a hűtőszekrények problematikáját a szervezők remekül kezelték. Talán túl sokáig túl hangosak voltunk, amivel zavartuk a szállás többi lakóját de ez szerintem előre borítékolható és elkerülhetetlen volt, nem szerencsés ebben a felállásban egy ilyen szálláshely. Az étkezés ebben az árkategóriában kész csoda hogy benne volt az árban, cserébe az első napi vacsora kivételével számomra nem volt értékelhető minőségű, így került nálam egálba ez a dolog. Az idei versenymodullal vannak fenntartásaim, de az is lehet, hogy egy ideje el vagyok kényeztetve e téren. Alapvető problémáim voltak vele: borzasztóan hiányzott belőle a karakterek motiválása, frusztráló volt a küldetés megfoghatatlansága, kihívásnak brutálisan erős volt a sárkánygyík, az ereklye hatalma nekem valahogy kevésnek hatott, nem volt érezhetően nagyobb jelentősége, inkább mintha "csak" egy  egyszerűbb varázstárgy lett volna. Viszont a hagymaünnep kifejezetten tetszett, jól passzolt a városhoz, kidolgozott és szórakoztató eseményként éltem meg a csapattársaimmal együtt, sőt igazából ez adta a játék savát-borsát.  A kalandmesterünknek köszönhetően vált a versenymodul kifejezetten élvezhetővé, szerintem erőn felül teljesített és mentette a menthetőt, minden elismerésem az övé. A mostani táborba egy teljesen új felállásban frissen alapított, Vadásztestvérek névre keresztelt csapattal neveztünk be, régi és új tagokkal együttműködve. Korántsem volt egyszerű és könnyű dolgunk se a karakteralkotás, se az előtörténetek, se a regisztrálás (Vadásztetvérek, Kalandozók kegyesület), se a csapatzászló, se az együttműködés terén. Kitartásunk, elszántságunk, és összetartásunk végül meghozta a gyümölcsét, hiszen sikerült a modult együtt és egészen jól végigjátszani minden akadály ellenére.  Csaptunk rengeteg igen vicces, izgalmas és reménytelen helyzetbe bonyolódott, mesélőnk példásan végezte a dolgát, nem hagyta a csapatot unatkozni egy percre sem. Kalandmesterünknek sikerült megnyernünk Weilont, számomra ő egy példakép, és mások sem alaptalanul tartják az egyik legjobb mesélőnek, hihetetlen jól mesélt szerintem. Realista, néha kicsit szigorú, de igazságos, ugyanakkor segítő és hangulatos mesélőnek ismertem meg, és igen, minden legenda amit mondanak róla igaz. :-D Sok nagyon élvezetes programban volt lehetőségem részt venni, sikerült több, egy éve nem látott ismerőssel diskurálni, együtt játszani, szórakozni és jó sokat nevetni. Tao a "Just trippin" programmal igen kellemes meglepetést okozott, bízok benne hogy a következő táborokban a handpan keze ügyébe kerül és játszik nekünk még rajta! A zenélést kérem szépen legközelebb fix programként feltüntetni, mert szerintem nagyobb igény lenne rá, köszönöm a teljesen egyedi hangszerelésű és remek hangulatot a zenészeknek! Több társasjátékban részt vettem, a zombikat zombisat magam szerveztem, és másodmagammal bonyolítottam le. A Zombicide társasjáték egy teljesen új aspektusát sikerült a mostani játékosok által megtapasztalnom, de hazudnék, ha azt mondanám nem élveztem már-már sírva röhögősen minden percét! :lol: A ballisztikus Sir Schwarz, a kisállatok réme Ratmaster, Sámson az őrült törpe, Lividia a kincsesláda Őrzője, Brannog a törpe zombikalapáló,  uzsgyineki Kelsey a varázsló, és a Zombikat megtáncoltató Nelly mind vicces személyiségek voltak, köszönöm, hogy eljátszottátok nekem őket, kegyetlen jó játékalkalom volt!  Továbbá Köszönöm szépen Nekonak a Gyilkosos Játékokat, részvételemre mindig számíthattok bármilyen szerepbe is kerüljek! Idén különösen örültem annak, hogy egy régi barátom elkísért ebbe a táborba, és velem tartott a kalandozásokban, első táborosként remélem legalább annyira élvezte ezt a pár napot, mint jómagam. Felonnak köszönöm szépen a minden évben meglepetéssel szolgáló ajándékot, ezt most nem merem rendeltetésszerűen használni, megmarad ereklyének! Hatalmas köszönet a szervezőknek, modulíróknak, kalandmestereknek, programszervezőknek, minden egyesületi és segítő tagnak, támogatónak az idei Nyári tábor megszervezését és biztosítását! Fantasztikus hangulatú tábor volt ismét!

A tábor bevezető hangulatáról a 72%-os Tátratea, Jack Daniels Fire, és Weilon féle házi pálinka gondoskodott, a nekromanta szenvedélyemet a Zombicide enyhítette, a közösségi kapcsolattartást a két estés Gyilkosos Játék, a pánikot kiváltó Dolog fertőzését a Légy résen játék biztosította.

Végül köszönöm ezt az emlékezetes tábort minden idei táborlakónak és a Kalandozok.hu közösségnek!

 

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok mindenki!

Kezdő M.A.G.U.S.-ozóként számomra minden majdnem új volt, éppen ezért nem voltak magas elvárásaim mint  már tapasztaltabb kalandozótarsaimnak.

Engem Tokaj nosztalgiával töltött el ( itt volt nővérem esküvője) szóval ez mindenképpen pozitív volt. A szobákba úgyis csak azért a 2-4 órás alvásért jártam be szóval az nem volt gáz. A fürdő-wc külön kiemelendő. Kár, hogy a hűtőbe egyszerre csak 8 sör fért be :( de valahogy megoldottuk. A kaja számomra igazából az ehető kategóriába tartozott kivéve Alec Baldwin által is említett "gyümölcslevest".

Mint fentebb említettem , nem voltak magas elvárásaim a kalandmodul iránt. A Rizikófaktor Deluxe Edition tagjaként  én csak jól akartam érezni magam és ez maximálisan sikerült is. Szerencsére a kaland során okoztunk néhány sírva röhögős pillanatot Nekdolannak és ez fordítva is igaz. Az esti játékok remek ismerkedési lehetőséget nyújtottak... Everyone is John egy igazi elmebeteg játék :D Szuper volt a kockázás, a gyilkosos játék is,  valamint Hulla alternatív kalandja. Ami valóban alternatív lett hiszen alternatívan egy melegbárban kötöttünk ki.(persze csak in-game) 

Szeretném megköszönni a szervezőknek a szervezést, a résztvevőknek a részvételt ,a zenélőknek a zenélést, a gyilkosoknak a gyilkolást, a kockázóknak a kockáztatást,  a hosszútávfutóknak a hosszútávfutást. 

Plusz köszönet Alec Baldwinnek és Matt Damonnak hogy befogadtak minket Elovittal. Nem tudnám felsorolni, azt a sok röhögésforrást így csak egyet: " I'm just a regular everyday normal motherf*cker!

Külön szeretném megköszönni Elovitnak ezt az élményt akinek hatására kóstoltam bele a M.A.G.U.S-ba. Jövő nyáron ismét szeretnék részese lenni ennek a feledhetetlen élménynek.

FONTOS: Elovit és én (GéGé) a Téli táborra keresünk befogadó menhelyet. Értsd úgy : csapatot!

Üdv Mindenkinek,

                             GéGé 

 

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

Szállás
Mixed feelings. Vannak előnyei, hátrányai, mint minden helynek, így alapvetően nem volt rossz. A hátrányai általában kompromisszumokkal áthidalható (pl. egyes szobák levegőtlensége és melegsége) vagy csak elfogadható (pl. távolság, vagy sport hiánya), de ami engem nagyon zavart, az más vendégek jelenléte volt (ahogy mi is zavartuk őket). Ez az egyetlen pont, ami miatt örülnék, ha legközelebb nem ott lenne a tábor, hogy kialakulhasson egy olyan privátabb szféra, amilyen szokott lenni a táborainkban. Ahol ordíthatunk szerepjáték közben, nem szólnak ránk a zene miatt, sikítva röhöghetünk társasozáskor, és BigMac (Daelon, stb, szabadon helyettesíthető más névvel) nyugodtan intézheti a vasárnap hajnali hányását a vécén. :mrgreen: Nekünk is kellemetlen ezeket más vendégek kárára tenni. Emiatt remélem, hogy jövőre nem itt lesz, de ha mégis, akkor is jövök! :twisted:

Étkezés
Az előttem szólók már leírták a lényeget. A gyenge minőséget kompenzálta a korrekt mennyiség és az olcsó ár. (Mondjuk nem minden esetben, mert ha egy gyümölcsleves ehetetlen, akkor nem előny, hogy legalább sokat kaptál.) Alternatívák adottak voltak (több bolt, kajálda a környéken), úgyhogy ez kiváltható, ha valakinek nem tetszik.

Modulverseny
A modul szerintem idén átlagon aluli minőséget hozott, számos gyerekbetegsége volt. Első volt a motiváció hiánya a karakterek számára (a mi csapatunk esetében csak az volt, amit mi saját előtörinkből próbáltunk erőltetni). Második a modul formázása és fogalmazása. Harmadik a következetlensége:

  • mit keres egy Kyel ereklye egy Ranil-templomban? 
  • hogy nem veszik észre az ereklyét a dwoon mágiatudók és Ranil papjai? 
  • ha észreveszik, miért ne adnák oda önként és dalolva a pyarronitáknak a jó kapcsolat érdekében, ha ők úgysem tudnak vele mit kezdeni?
  • Ranil angyalának mi dolga van a városban? 
  • ha már ott az angyal, és tud az ereklyéről, miért nem segít megoldani a dolgot, hiszen nem érdeke, hogy megvárja, hogy a várost szétverjék a kalandozók vagy az északi szövetség más ügynökei? 
  • miért kellettek a Dwyll Unióba teljesen oda nem illő goblinok?
  • ... és folytathatnám a sort.

Mindezek ellenére köszönjük Bitschaknak és Pacinak a modult, mert láthatóan raktak bele energiát, és jót akartak. Első tábori versenymoduljuk, elsőnek nem rossz. A többi modulíró (beleértve engem is) követett el hibákat korábbi táborok moduljaiban, tanuljunk belőle. A szervezőknek próbáltam adni némi építő kritikát, hogy ezt a jövőben hogyan lehetne nagyobb eséllyel elkerülni, mert szerintem a szervezők ugyanannyira felelősek ebben. ;) 
Kalandmesterünk, tetra, szegény küzdött velünk rendesen. :) SirTom erre vonatkozó véleményét kiegészíteném azzal, hogy nagyon nem voltunk könnyű csapat. 5 Vén (na jó, én nem vagyok az a többiekhez képest, sem korban sem tapasztalatban), összesen 100+ év szerepjátékos és mesélői tapasztalattal, egyéni világképpel és rigolyákkal, magas elvárásokkal... hát KM legyen a talpán, aki megtalálja a közös nevezőt ilyen játékosokkal. Igazából megszívattuk magunkat, mert nem biztos, hogy volt most ilyen KM a táborban. Úgyhogy le a kalappal tetra előtt, küzdött velünk és értünk, megtett minden tőle telhetőt. Én sem hiszem, hogy jobban teljesítettem volna a helyében.

Egyéb játékok és programok

  • Az első esti zenebona nagyon királyul sikerült! Eric jól ellensúlyozta az amatőr-kezdő handpan játékomat, és egy egész élvezhető ricsaj jött ki belőle. :) Köszi a gitárosoknak is csatlakozást és egyéni performanszokat, jó hangulatot teremtettek.
  • Vassi FATE játéka idén is jól sikerült, nem olyan jól, mint tavaly, de jól. tetra izompacsirtáját legközelebb lenyomjuk kicsit, és akkor több idő jut másokra is, talán ez is lehetne egy külön küldetés. :D
  • SirTom KULT játékai már KULTuszt teremtettek, szerencsések, akik bejutnak egy-egy ilyen alkalomra... bár nem mindenkinek való, kell hozzá egy bizonyos fokú nemtudommi. De kell. Úgyhogy jövőre is, máskor is, még ilyeneket! Eclipse Phase-re megint nem jutottam el, de majd egyszer, ha nagy leszek.
  • Társasjátékokból is ismét jutott pár új élmény, még akkor is, ha valamelyikkel nem is játszottam, csak néztem. :D
  • Az Ynev-kvíz idén szerintem gyengusz volt. Nem a nehézsége, hanem a módszer és élményfaktor. Az, hogy az emberek egymástól függetlenül írnak egy-egy dolgozatot, majd beadják, nem túl érdekes és nem közösségi esemény. Nekem jobban bejött az a múltbeli módszer, amikor kivetítés volt, és kategóriákból lehetett választani, hangosan és interaktívan játszottak a csapatok egymás ellen. "Jelhordozók, 5000-ért!" :) Persze az több energiát és időt igényel, és nem biztos, hogy van rá valódi igény a játékosok részéről. Viszont az idei módszer nem okozott maradandó élményt, ami abból is látszik, hogy az előttem leírt élménybeszámolókban az Ynev-kvíz egyszer sem volt megemlítve.
  • Privát beszélgetésekből most nem jutott sok, jó pár emberrel nem beszéltem annyit, amennyit szerettem volna, tőlük elnézést kérek.
  • Just trippin'-ről lehet szó a jövőbeli táborokban is, ha van rá igény. :)

Köszi a szervezőknek a szervezést, modulíróknak és KM-eknek a játékba rakott sok energiát, és mindenkinek az összélményt! :)

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

Ennek a tábornak is vége és mostanra bennem is leülepedtek az élmények. Az ilyenkor szokásos metódus szerint röviden szaladjunk végig a dolgokon.

Helyszín. Bepillantást nyerhettem a helyszínkutatás kálváriájába, így azt kell mondanom, örülnünk kell annak, hogy ez most így összejött. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy tartósan a tokaji szentély mellett kellene maradnunk. Az előnytelen földrajzi elhelyezkedés, a Mások jelenléte, a fokozott mértékben lelakott szobák vagy a kültéri helyszínek hiánya. Ezek mind olyan dolgok, amiket nem ellensúlyoz a frissen felújított vizesblokk vagy a loot helyek (Penny, éttermek, KVzooK) közelsége. Az ellátás megítéléséről egyezik a véleményem az előttem szólókkal, csak én még a gyümölcslevest is megettem! ;)

Modul. Az idei sztori nem volt nagyon rossz és nem volt jó sem. Nálam egy erős kettessel következő évfolyamba léphet. Viszont azt is fontosnak tartom elmondani, hogy az írópáros első szárnypróbálgatásáról beszélünk, ahová azét odatették magukat. Játékosként jómagam az alkotási folyamatban nem voltam ott, de úgy érzem, itt a segítők érdemelnek egy virtuális kokit. A mesélők többsége nem elsőbálozó volt, így nekik kellett volna verni az asztalt, hogy ezzel így gondok lehetnek! Az emberek többsége alapból konfliktuskerülő (vagy lusta), és ez most egy kicsit megbosszulta magát. Legközelebb másképp lesz ígérném, de én is voltam már hasonló helyzetben.

Játék. Én jól éreztem magam a Vének között. A KM-ünktől is nagyrészt azt kaptam, amire előzetesen számítottam tőle. Van olyan élethelyzet, amikor emberek között nem működik a kémia, és ez most nálunk is így jött ki. 

Egyebek. A hivatalos programokon túl én szinte végig TTK-ztam a mindenkori jelentkezőkkel. A dolog jól működött és idén már, szemben a tavalyival, nem a rendszerkedésről, hanem a játékról szólhatott a dolog. Persze idő híján a végére egy esetben sem értünk a sztorinak, illetve maga a sztori is komoly evolúciós fejlődésen ment át a tábor végére. Összességében - szerintem - jól teljesített a rendszer és kijelenthető, hogy játszható állapotban van.

 

Zárásképpen mindenkinek köszönöm a közös szórakozást. Kezdve a szervezőkkel, folytatva a játékostársaimmal és mesélőmmel, zárva a tesztjátékok résztvevőivel, illetve nem megfeledkezve mindazokról, akikkel egy közös társas vagy gondtalan szócséplés erejéig összefutottam az idei tábor alatt. Kellemes napok voltak.

 

Jövőre ismét nekifutunk!

 

Üdv,

H.

Link a hozzászóláshoz

Kedves Barátaim!

Idén egy kicsit elmaradtam az élménybeszámolómmal, de az emlékeim még frissek! Hogy is hívták azt a várost, ahol együtt kalandoztunk? Hilom? Tokaj? ... :) 

Félretéve a tréfát, idén is nagyon jó volt veletek. Bár meg kell mondjam, hogy a kollégiumi léttől már alaposan elszoktam. Első nap talán még nosztalgikus volt egy kicsit, de az első éjszaka után tudtam, hogy legközelebb a bejárós opciót fogom választani. Alig, hogy lehunytam a szemem (2:50), Ranil napjának komisz sugarai bekúszott a függöny alatt ( meg kell hagyni, nem volt nehéz dolguk) és nem hagytak aludni. Amikor Tao meghirdette "Just trippin" programját, álmomban sem gondoltam, hogy én leszek az első... Ezzel az erővel, akár még Mosquito reggeli tornájára is benevezhettem volna. A sokak által kedvelt vizes blokk pedig, akkor vált számomra is igazán értékessé, mikor véletlenül betévedtem az első emeleti női mosdóba... Vizes blokk terén a második emelet el volt kényeztetve!

Közösségi tereink is voltak, a bökkenő ott volt, hogy a nagyobb tereket rajtunk kívül mások is használták. Zavartuk egymást, ez nem kérdés. Legközelebb, ha lehetséges olyan helyet válasszatok, ahol rajtunk kívül nincs másik társaság. 

A mi csapatunknak igen kellemes "játszótér" jutott, egy dél-keleti fekvésű galambdúcban, kisebb szépséghibákkal pl. XX. századi iskolaszékeken toltuk végig a három és fél napot. Ezzel amúgy nem lett volna baj, ha nem éppen egy gerincproblémás ember ül rajta órákon át. De ezt a kérdést is klasszul megoldottuk, egy-két "piknik paplannal". 

Vicces volt, hogy rajtunk keresztül járt a Rizikófaktor Deluxe Edition a játszóhelyére és nálunk volt a hűtő is, így meglehetősen nagy volt a forgalom. Sajnos későn jutott eszünkbe vámot szedni. :) 

A kaja nekem elég volt, nem mindig az ízlésemnek való, de ehető. Ár-érték arányban OK. Életmentő volt a reggeli kávé is, hiszen nyolc előtt nem nagyon lehetett máshol kávét kapni a városban, ahhh.  Nagy tanulság számomra, hogy legközelebb nem indulok el kávéfőző nélkül. 

Modul: Ne legyünk szigorúak a modulírókkal! Bár Pacit nem ismerem Bitschak nagyon rendes, lelkes fiatal srác, jó logikai és stratégiai érzékkel. Éppen csak ez volt az első modulja! Ahhoz képes viszont nagyon is jó volt az alap ötlet. Kétségtelen, hogy a KM-eknek így sokkal több dolguk volt az idén, több kevesebb sikerrel meg is oldották a feladatot. Az élménybeszámolókból ki is derül, hogy melyik KM-nek sikerült ez egy fokkal jobban. A mi KM-ünk, Daelon, próbálkozott a csapatra szabni a modult, ezért voltak igazán jó pillanataink is. A csapattársaimnak köszönhetően, akik mindannyian zseniális szerepjátékosok (Panka, Dekker, Catsmile, Gábor), voltak heroikus küzdelmeink, hatalmas agyalások, nagy dilemmák, jóízű kacagások. Mindent együttvéve kis hiányérzettel bár (nem sikerült befejezni a modult), jól szórakoztunk.

Bitschak, azért egy kicsit irgum-burgum! A logikai bukfencekre legközelebb figyeljetek oda és mindenképpen kérjétek ki a "Nagy Öregek" tanácsát! De hoppá! Ezt most is megtehettétek volna, hogyha a Nagy Öregek  nem bújtak volna el éppen itt-ott,  egy-egy csapatban a játékosok között. :) Na, de Őket is meg lehet érteni, néha Ők is szeretnének játszani! Csak talán nem kéne mindegyiknek egyszerre! :) Lehet, hogy ezekért a gondolatokért Ranil tüze súlyt majd le rám, de talán, egy ilyen vénasszony, mint én megengedheti ezt magának. 

Az alternatív programok idén zseniálisra sikeredtek. Régi vágyam teljesült azzal, hogy Kultozhattam egyet Sir Thommal. Hatalmas élmény! Zseniális volt az egész! A csapattársaim kitettek magukért. Jadisról tudtam, hogy remek szerepjátékos, de Goblin, Owden és Tao igazán megleptek! Remélem jövőre is lesz alkalmunk folytatni! 

Hatalmas élmény volt, az EP-is, bár a scifi nem az én világom. Nyilván én voltam a legbénább hajóskapitány, akit valaha hátán hordott az Univerzum. De! A zseniális mérnökömnek (Dio-nak), az eszes programozómnak (Andoronnak) és a bátor bányászmérnökömnek (Slam-nek) köszönhetően, akár még túl is élhettük volna ezt a kalandot, ha éppen nem SirThom a mesélő. :) Andoron, Dio, Slam, megtiszteltetés volt a kapitányotoknak lenni!

Az One night werewolf mindig nagyszerű játék, még ha vámpír is a vérfarkas! Köszi Necdolan. A gyilkosos játék is szuper, bár az idén, csak egy éjszakát éltem túl. Tartok tőle, hogy ez már így lesz ezentúl. De azért én lelkes résztvevője leszek mindig a játéknak, Panka számíthatsz rám jövőre is! Idén Résen voltam! Nem hagytam megvezetni magam és a "Dolognak" esélye sem volt a "kutatók" ellen. De azért ügyesen próbálkoztál Attila, remélem legközelebb is játszol velünk!

Kedves Szervezők! Idén is szuper volt minden és köszönöm, hogy időtöket nem kímélve lehetővé tettétek számunkra a közös játékot. Remélem jövőre is így lesz! A zászlókészítés számomra különösen élvezetes felkészülő feladat volt. Bár az én kezem munkája volt a kivitelezése, az ötlet és a dizájn a csapat kreativitását dicséri. Köszönjük még egyszer az elismerést.

Annyi mindent szeretnék még írni, de így is hosszúra nyúlt már a beszámolóm. A végére csak ennyi:

Jövőre veletek akárhol!  Remélhetőleg a valódi Napfény városába! :) 

Üdv.

Kata  

Link a hozzászóláshoz

Megkésve bár, de törve nem a rövid beszámolóm.

Szállás: szem előtt tartva, hogy tökéletes szálláshely gyakorlatilag nem létezik, az ideinek szerintem a legnagyobb problémája az volt, hogy nem voltunk egyedül. Nagyon zavartuk a másik csapatot, ahogyan ők is minket. (És igen, a második emeleti vizesblokk összehasonlíthatatlan az első emeletivel, de még önmagában is megállta a helyét.)

Étkezés: nem tudom, milyen volt, nem kértünk. Praktikus volt viszont, hogy elérhető közelségben voltak éttermek, illetve bolt reggeli beszerzéséhez.

Versenymodul: első modulnak nem volt rossz, az alap ötlet tetszett, de a már fentebb is említett gyermekbetegségek és logikai bukfencek sokat rontottak az élvezhetőségén (mégha ezekből többet a KM-ünk igyekezett javítani, enyhíteni). Én is javasolnám a modulok alaposabb "szétszedését", elemzését tábor előtt, ami ugyan plusz munkát ró a KM-ekre, de talán könnyít is annyit, hogy nem mesélés közben kell ezeket imprózva korrigálni.
Köszönet Morricknak, hogy mindezek és nem éppen pille könnyű csapatunk ellenére élvezetessé tette a játékot. (De azért a fene egye meg a végén azt az 1-es dobást. "Rossz kocka, pfuj!")
Illetve köszönet illeti a csapatot is a jó hangulatért és feledhetetlen pillanatokért.

Esti játékok: Sir Tom Kult játékai ismét üdítő színfoltjai voltak a tábornak és külön öröm volt egy másik Kultos csapatban is játszani, nagy élmény volt az is. (Az összeszokott csapatnak ez már szinte rutinból megy... :) )
Hulla Patch szabályrendszere is alakulgat, szerintem még kell némi idő a kiforráshoz, de javulgat. Legközelebb nem hagyhatjuk ki az íjász vs. varázslót (nem feltétlen egymás ellen, de kezdeményezési sorban).

Köszönet a Szervezőknek a fáradságos munkáért és a remek végeredményért!

Link a hozzászóláshoz

Mégjobban megkésve, de jólesett a nyaralás a kemény tábor után :)

Szóval csapongok ahogy szokta a helyszínel nekem nem volt gondom, talán csak a  közösségi tér hiánya, ár érték arányban szerintem jó lett kihozva, kaját nem kértem tehát passz.

Versenymodul egy nagyon jó alapötlet kicsit kevésbé jól elkészítve, de egy jó csapattal kis kreativitással nagyon jól éreztem magam. Nem egy szokványos csőmodul volt korlátokkal, és igen mindennel lehet kötözködni mindenkinek más a rendszer, de én jólérezni mentem a táborba és igyekeztem, hogy a csapatom is élményekkel távozzon ne csak én éljem ki szadista hajlamaimat. :) És úgy érzem sikerült is legalábbis ha a JK-k nem félelemből írták amit írtak akkor mindenki kikapcsolt egy kicsit :) Szóval igyekezz mindenből kihozni a legtöbbet és a legjobbat és akkor baj nem lehet. Modulíróknak jó volt kicsit remélem tanultak is a dolgokból és nem is adják fel (rohadt nehéz versenymodult írni).

Köszönetnyilvánítások mert ilyet is szoktak: köszönöm a családomnak hogy támogatott és elengedett ily hosszú időre(fizetett választási hirdetést olvashattatok), köszönöm amit itthonról kaptam hamubasűlt pogácsát(4 liter házipálinka személyében), köszönöm a szobatársaimnak, hogy elvisletek és nem kímélve szellemi egészségüket ittak velem mindig (szinte). Az esti és napközbeni félrészeg mélyreható beszélgetéseket egyegy fárasztó nap után. Pancsáéknak a gyilkososdit( itt jegyezném meg, hogy nem értettem azt a magasfokú diszkriminációt, hogy miért engem öltek meg mindig először :) lehet a szerénységem miatt), köszönöm Goblinnak az emlékezetes lovagi tornát amelyben megmutathattam Ericnek, hogy harcol egy lovag ;), a Kalandozók csapatának, hogy egyszer régen befogadtak és vannak, Cs-nek és Cz-nek Valamint Daelonnak a brutális ezeréves tábori fotókat.

Üdvözlettel,

Weilon

 

U.I.: jah majdnem elfelejtettem ;) felejthetetlen élményt kaptam a csapatomtól és nemcsak az édességek sósságok és Whiskyk miatt, hanem a sok színes karakter és kijátszásuk miatt, mert fontos hogy a KM is élvezze a játékot különben a JK-k sem fogják :), szóval Köszönet. A jóságos boszinak, a szakálltalan félszerzettörpének, Krad felkentjének, a csendes harcművésznek és nemutolsósorban a fehér bundájú cicafiúnak ( a khálok tényleg tudják nyalogatni a saját hátsójukat? ). Szóval köszönöm csapat és köszönöm szervezők kaptam egy löketet, hogy várjam a következő NYT-t !!!! :D

 

 

Link a hozzászóláshoz
On 2019. 08. 29. at 22:03-kor Crowstone írta:

Hát tudom, hogy itt az élményekről kellene írnom de igazából én egy képet szeretnék az első két helyezett csapattól a nyereményükkel (az üveg borral). 

Köszönöm. 

 

Üdvözlet!

Sajnálom, hogy nem figyeltünk időben a kérésedre Crowstone, Cs segítségét második csapat nevében is köszönjük!

Hogy teljes legyen a kérésed, az első helyezet csapatáról egy fénykép:
image.thumb.png.968fa654dddcbbf3ac581e928e7bea5c.png

Én viszont nagyon szívesen olvasnék Tőled is egy élménybeszámolót!
;-)

 

Szerkesztve ekkor: , Shordanus által
Javítás, bővítés
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...