Kate Közzétéve: Június 4, 2020 Közzétéve: Június 4, 2020 Ez nem igaz. sok helyen de, orvoslással is foglalkoznak.
Kate Közzétéve: Június 4, 2020 Közzétéve: Június 4, 2020 Nem tudom következhetek-e, de ha igen, íme a következő kérdés: Ki volt Myerra Valerys? Mi volt a leghíresebb tette? Hol halt meg ? Három válasz együttes megoldása lesz a helyes
Coryss Közzétéve: Június 4, 2020 Közzétéve: Június 4, 2020 Megvan, túl jól tudok kereseni. De túl lusta vagyok kérdést kereseni. Sneer és Kate kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 5, 2020 Közzétéve: Június 5, 2020 Mi az a Holdárnyék klán és hol van a székhelye?
TAO Közzétéve: Június 5, 2020 Közzétéve: Június 5, 2020 17 órával ezelőtt-kor Coryss írta: Megvan, túl jól tudok kereseni. De túl lusta vagyok kérdést kereseni. De hol vannak a válaszaid?
Coryss Közzétéve: Június 5, 2020 Közzétéve: Június 5, 2020 Bocsi lemaradt íme: Mint például Myerra Valerys ereni boszorkány, aki 15 évesen ment férjhez először és 30 esztendős korára kereken 100 férjet „elfogyasztott”. Természetes halállal csak az első halt meg, a tőle örökölt vagyon láttán kapott vérszemet. Az Anublie-tóvidéken érte utol a végzet és a halott férjek miatt bosszúért lihegő sereg, melyet egy befolyásos erioni nemesember gyűjtött össze a Myerrát kutató hozzátartozókból. Szabályos csatába bonyolódtak az asszony testőreivel, aki végül törött bal kézzel, a saját Hasadékában lelte halálát. Kate és TAO kedveli ezt
Csupakosz Közzétéve: Június 6, 2020 Közzétéve: Június 6, 2020 (szerkesztve) On 2020. 06. 05. at 11:10-kor Coryss írta: Mi az a Holdárnyék klán és hol van a székhelye? Én is tudok keresni. "A legkiterjedtebb törpe tolvajszervezet, ami a renegát törpék legnagyobb felszíni városában, Fazardban működik, Zakhul területén. Mint minden törpe tolvajszervezet, ez is a felszínen működik, és soha nem károsít meg törpéket. Soha nem tevékenykednek nyíltan, s bár szakmájukat a törpékre jellemző alapossággal űzik, gyakran valamely tisztességes mesterség álcája mögé bújnak, s még fajtársaik sincsenek tisztában, hogy a bizonyos kovács klán nem teljesen tisztességes munkából szerezte jövedelmét. Egymást bármilyen szorult helyzetben kisegítik, és szívesen kereskednek adatokkal is. Állítólag Zakrul mindenkori királya a klán feje és iányítója, persze titokban. (Summarium, 107/2/2; Szürkecsuklyás, Északfölde)" Szerkesztve ekkor: Június 6, 2020 , Csupakosz által Pontatlan idézet. Darabolo kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 6, 2020 Közzétéve: Június 6, 2020 Jól van ok megkaptam A válasz tökéletes. De most te jössz.
Csupakosz Közzétéve: Június 8, 2020 Közzétéve: Június 8, 2020 Bocsánat a késedelemért! A kérdés: milyen bestiáriumi lény képes egy kalandozó tapasztalati szintjét csökkenteni?
Darabolo Közzétéve: Június 8, 2020 Közzétéve: Június 8, 2020 Elvben bármelyik életerővel táplálkozó élőhalott képes lehet rá! Sebzésük hatására a legutóbbi d3 nap emlékei elvesznek.
MagyarGergely Közzétéve: Június 9, 2020 Közzétéve: Június 9, 2020 Üdv! @Csupakosz, a kérdés jó, bár kicsit megtévesztő... ugyanis a választ nem a Bestiáriumban közölték le, hanem egy kései kiegészítésben - ha jól emlékszem.
Csupakosz Közzétéve: Június 9, 2020 Közzétéve: Június 9, 2020 @MagyarGergely igazad van, ráadásul a te egyik összeállításodban találtam - ha jól emlékszem - viszont a szabály a bestiáriumi lényekre vonatkozik és a kérdésben nem a válasz helyére utaltam. Ellenben ennek fényében talán kicsit tovább tarthat 24 óránál a megfejtésre szánt idő.
Coryss Közzétéve: Június 9, 2020 Közzétéve: Június 9, 2020 Na azért ennek a kérdésnek a válaszára kíváncsi leszek.
Kate Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 Igazából én is találtam leírást, aminek ugyanaz a lényege amit @Darabolo is leírt. Annyi pontosítással hogy d6 nap
Darabolo Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 25 perccel ezelőtt-kor Kate írta: Igazából én is találtam leírást, aminek ugyanaz a lényege amit @Darabolo is leírt. Annyi pontosítással hogy d6 nap Gondoltam nehogy már jobban tudd, hát megnéztem én a Bestit, mit képzelsz, majd jól ide írom az oldalszámot neked! Erre bszki, neked van igazad Sneer és Kate kedveli ezt
Csupakosz Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 No, azt hiszem eleget vártam. @Darabolo válasza majdnem jó, annyi pontosítással, hogy nem csak az életerővel táplálkozó élőholtak, hanem az összes életerővel táplálkozó lény (Rúna 2. évfolyam, I. szám: "Ami a bestiáriumból kimaradt": "Gyakran hivatkozunk arra - elsősorban az Élőholtaknál -, hogy egy lény Életerővel táplálkozik, azaz Életerőt von el áldozatától."). Ugyan teljesen pontos válasz nem érkezett, de nem szőrözök, Daraboloé a következő kérdés joga. Darabolo és tetra kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 Megtisztelő Csak a kiváncsiság miatt, tudnál még életerővel táplálkozó lényt mondani? Kérdésem sajnos nekem is homályos egy kicsit. De azért tudok győztest hirdetni Mi a különbség az alidari nő és a Lótusz leányai között. Egy kis kifejtést is kérnék hozzá.
DartonCF Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 A közös bennük, hogy bármelyik megkaphatna egyszer (csak a nejem meg ne lássa :D) Alidari nőket külön megrendelésre (többek között mágikusan kondicionálva) "tenyésztik", míg a Lótusz leányai az Ellana papnők. (asszem) De így os fogalmazhatnék: Ugrálj fél lábon és ugass (Amerikába jöttem) vs dubajozó Carter ügynök. Darabolo kedveli ezt
Coryss Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 Hali! Ez egy külön kérdésként is megállná a helyét: Csak a kiváncsiság miatt, tudnál még életerővel táplálkozó lényt mondani? Idézet darabolót . (elrontottam a beillesztést) (mert itt azért vannak furcsaságok, szerintem)
Csupakosz Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 1 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Megtisztelő Csak a kiváncsiság miatt, tudnál még életerővel táplálkozó lényt mondani? Ahogy Coryss írta, ez egy külön kérdés lehetne és az is lett volna, ha nem válaszol senki, szóval most nem mondanék példát. A kérdésedre szerintem DartonCF már megadta a választ. Ezért is kerül az alidari nő 5000 - 30000 aranyba, mert az megrendelés függő - ha 6 karú, sötétlila (90-60-90), kardokkal jól bánó elfet akarsz, aki egyszerre főz pálinkát és pörköltet, akkor annak borsos az ára - míg egy papi "áldás" az adományokról szól - a papnőknek.
Coryss Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 Na de akkkor ki is jön milyen kérdéssel? Esetleg milyen kérdésre várunk választ?
Csupakosz Közzétéve: Június 10, 2020 Közzétéve: Június 10, 2020 A jelenlegi kérdés Daraboloé: 2 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Mi a különbség az alidari nő és a Lótusz leányai között. Egy kis kifejtést is kérnék hozzá. Még nem hirdetett győztest, szóval vagy nem olvasta még a témát vagy vár egy pontosabb, jó/jobb válaszra.
Darabolo Közzétéve: Június 12, 2020 Közzétéve: Június 12, 2020 @DartonCF csak egyet érteni tudok veled! Bár lenne valahogy rá mód, hogy a kettőt egyszerre, vagy akár külön-külön is megtapasztalhassam... Tied a kérdés joga. DartonCF kedveli ezt
DartonCF Közzétéve: Június 12, 2020 Közzétéve: Június 12, 2020 Köszönöm a lehetőséget Melyik istenhez tartozott eredetileg Krilehor kiválasztott népe?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés