nekdolan Közzétéve: Április 30, 2017 Közzétéve: Április 30, 2017 Tudom, hogy volt már ehhez a témához fórum téma, de úgy éreztem ez hír megérdemli a saját topicját. A Delta Vision tesztelőket keres az új új MAGUS törvénykönyvhöz (2017.04.29. 20:54:04). Jelentkezni a magus@deltavision.hu címen lehet a következő kérdőívvel: Idéz - Név:- Becenév (ahogy online ismerhetünk): - Életkor:- Email cím (mindenképpen külön írd ide légyszíves, mert úgy egyszerűbben másolható):- Hány éve játszol szerepjátékokat?- Milyen játékokkal játszottál már?- Van mesélői tapasztalatod? - Nagyjából hány történetet meséltél már? - Milyen rendszerekben van mesélői tapasztalatod?- Mikor kezdtél M.A.G.U.S.-t játszani?- Mely M.A.G.U.S. szabályrendszer verziókat ismered?- Ha van M.A.G.U.S. mesélői tapasztalatod, akkor hány M.A.G.U.S. mesén vagy túl? - Mely tesztekben tudnál elkötelezetten és teljes időráfordítással részt venni? (Alfa1, Alfa2, Béta1, Béta2) Források: http://www.deltavision.hu/hirek/magus-teszt-alfa1http://kronikak.hu/2017/04/25/m-jovojerol-delta-vision-reszerol/ Amúgy minek nevezzük ezt a törvénykönyvet? DVTK ?
MagyarGergely Közzétéve: Május 2, 2017 Közzétéve: Május 2, 2017 Üdv! Volt már - nem is olyan régen - egy MAGUS tesztelés, a DV-Lunír égisze alatt... abból, ha jól emlékszem, éppen a kalandozók.hu tesztcsapata lépett ki először... persze van, akivel ugyanazt kétszer is meg lehet etetni. Hajrá!
Con Salamander Közzétéve: Május 2, 2017 Közzétéve: Május 2, 2017 Üdv, egyetértek, én is szkeptikusan fogadom a fejleményeket már, lévén én képviseltem azt a kalandozós tesztcsapatot annó... Ezt a törvénykönyvet én ÚLBTK (Újabb Lehúzott Bőr Törvénykönyv) névre kereszteltem el. Remélem Kyel megtréfál ezúttal.
nekdolan Közzétéve: Május 2, 2017 Szerző Közzétéve: Május 2, 2017 @Con Salamander elmondhatsz bármit arról a verzióról azon kívül, hogy nem tetszett? Mondjuk, hogy szerinted melyik másik szerepjáték rendszerre hasonlít... A BTK nem rossz név sztem. Kyelnek kegyes könyv lenne.
Con Salamander Közzétéve: Május 2, 2017 Közzétéve: Május 2, 2017 nekdolan: kötöttem velük egy titoktartási szerződést, de azért ilyesmit elárulni nem igazi titok. Szerintem egyikre sem hasonlított. A mostaniról annyit viszont tudok, hogy egy más játékokkal állítólag már kipróbált és jól működő rendszer az alapja.
nekdolan Közzétéve: Május 3, 2017 Szerző Közzétéve: Május 3, 2017 Akkor ez nem az lesz mint amit teszteltetek?
Jibe Führer Közzétéve: Június 17, 2017 Közzétéve: Június 17, 2017 Hello! Nem tudom hogy olvastátok-e már Meran beszámolóját a kronikak.hu-n, de mindenesetre úgy gondoltam itt érdeklődnék a véleményetekről! Valaki nem olvasta még akkor itt a link: Betekintés az új M.A.G.U.S. szerepjáték rendszerbe
bűvdudás Közzétéve: Június 17, 2017 Közzétéve: Június 17, 2017 Halihó! Jibe Führer; köszi a linket! Nekem pl új volt. Az olvasottak alapján ugyan nehéz valamirevaló véleményt mondani, de a szisztéma újszerűnek hat, és semmi olyan nem ötlött a szemembe, amitől riadtan hőköltem volna hátra. Ez már valami. Reméljük, a teszterek jó munkát végeznek az alapokon - ha már születik egy rendszer, legalább legyen jó (azaz átlátható, játszható, ötletes és hangulatos). Senkinek sem hiányzik még egy csalódás.
Jibe Führer Közzétéve: Június 29, 2017 Közzétéve: Június 29, 2017 Idéz A rendszerben nincsenek kasztok csak iskolák lesznek. A háttér az, hogy a világban számos csoport van akik magukhoz gyűjtötték a tudást és az gyűjtik. Pl.: boszorkánymester szekták, fejvadász klánok… . Nekik a tudásanyaguk, varázslatkészletük és azoknak hatásai (lásd majd mágia) különböznek. Persze nem tudom pontosan hogy ez hogy fog működni, de nekem eddig úgy hangzik hogy a karakterlapon "kaszt" helyett "iskola" rubrikába fogjuk írni hogy a Törvénykönyv melyik oldalára kell lapozni a képességeinkért. Hogyha valaki egy boszorkánymester szekta tagja, és boszorkánymester mágiát használ, akkor az egy boszorkánymester.
Hulla Közzétéve: Augusztus 10, 2017 Közzétéve: Augusztus 10, 2017 Idéz Az első heti kérdéseink elsősorban a képzettségekre koncentrálnak - az átfogó, nagyobb mértékű jellegzetességektől a kisebb, konkrétabb részletekig. A szavazásokhoz nem szükséges külön regisztráció, ... A válaszaitok sokat segíthetnek a fejlesztésben, ... Bárki bárhogy be tud segíteni ebben, előre is nagyon köszönjük! Aki kedvet érez egy kis felméréshez, véleményt nyilváníthat ITT
Sir Thomas Közzétéve: Augusztus 12, 2017 Közzétéve: Augusztus 12, 2017 A szerepjáték nem autó. Ez nem egy fejlődési ív. De ami leginkább zavar, az a kezdet. Azért egy ekkora háttérrel rendelkező kiadó igazán biztosra mondhatná, ha nekikezd egy könyvnek...
Sir Thomas Közzétéve: Augusztus 12, 2017 Közzétéve: Augusztus 12, 2017 Gemmel történelmi jellegű könyvei nem jók. A jó könyveitpedig angolul olvastam már, mire kiadtátok.
Hulla Közzétéve: Augusztus 21, 2017 Közzétéve: Augusztus 21, 2017 Két újabb kérdőív került ki az oldalra. H.
Daru Közzétéve: Augusztus 28, 2017 Közzétéve: Augusztus 28, 2017 Elolvastam a témában felelhető információkat a DV oldalán. Megnéztem a kérdőíveket. A szó jó értelmében ÉRDEKES. Ami kiszivárgott az új rendszerről, az számomra ötletes és ígéretes. Bár, ha jól emlékszem ezt mondtam az egyel korábbi próbálkozásra is, csak aztán ott roppant módon elbonyolították. Na, kiderül itt mi lesz vége. Szóval amit el kell fogadni: k100-as rendszert el kell engedni. Ez nálam vegyes fogadtatást jelent. Egyrészt tök igaz, mert a k100-as rendszert sokan bírálták, hogy rossz. Vagyis akkor kell valami más helyette. De hát még is ez volt az "eredeti" MAGUS rendszere. Igen ám, de egy szerepjátékot mi határoz meg jobban: a világa, vagy a rendszere? Ha jobban játszható egy új rendszer, úgy, hogy közben maga a világkép nem csorbul, akkor végül is... miért ne! Újdonságra fel! Ami a kérdőíveket illeti: tényleg nem értem miben segíti a munkát az, hogy "melyik papai mágiát használod szívesebben"? Ez milyen kérdés? ... Amelyiket az adott szituáció megkívánja és amire van MP-om. Há nem? Hát DE! Na ezért nem is töltögettem tovább őket. Bár a fórumon bizonygatják, hogy nagyon átgondolt okból tették fel a kérdéseket... én nem látom az értelmét. De lehet nincs igazam. Ez csak az én benyomásom. Ha igaza a hír, két béta teszt lesz még hátra. 1-1 hónapban. Lesz-e ebből decemberi kiadás? Nem kizárt. 25 évfordulóra szép cél. Én egyébként várom, mert lehet hogy hamvából kel éltre ez a játék (lehet, cégen belül Főnix a projekt neve). De engem nem is az új szabálykönyv kiadás érdekel. Mert az egy nagyon kicsi lépés egy hosszú úton. Lesz-e folytatás? Lesznek kiegészítők? Meg is jelennek? Lesz magazin? Rendesen megjelennek? Lesz-e hivatalos MAGUS oldal a játékos közönségnek? Lesznek-e szabálykönyvek e-könyv formátumban (mert pl mindig is hiányoltam a MAGUS szabálykönyveket e-formában - persze, értem: hülyék lennének kiadni, amikor új könyvön dolgoznak - jogos)? Igen, a jövő nagyon homályos... a tél meg közeleg (ennyit megtanulhattak volna már a Trónok Harcából :D). Talán egy jövő novemberi reklámkampány még beleférhet. Addig meg felvállalt csend, néha pár értelmetlennek tűnő kérdőívvel... kicsit ez fura nekem. Azért havi egy státuszjelentést elereszthetnének. Hogy pl. jól haladnak a tesztek és már egyeztetnek a nyomdával. Vagy mit.to (mito-domén, érted... ). Addig meg vegyünk sok-sok k6-ot. Leenarya kedveli ezt
Dorani magiszter Közzétéve: December 27, 2017 Közzétéve: December 27, 2017 Tud valaki valamit a fejleményekről?
nekdolan Közzétéve: December 30, 2017 Szerző Közzétéve: December 30, 2017 On 12/27/2017 at 14:13-kor Dorani magiszter írta: Tud valaki valamit a fejleményekről?
MagyarGergely Közzétéve: December 30, 2017 Közzétéve: December 30, 2017 Üdv! Van a fejlesztésnek saját oldala, azt érdemes nézegetni információért... sokat elárul az is, hogy nincs rajta semmi már jó ideje...
tetra Közzétéve: December 31, 2017 Közzétéve: December 31, 2017 12 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Van a fejlesztésnek saját oldala, azt érdemes nézegetni információért... sokat elárul az is, hogy nincs rajta semmi már jó ideje... Én értem, hogy nem szívlelsz semmit, ami nem ETK és a köre, de a káröröm azért túlzás. Én örülnék, ha lenne valami jó, nem lesz, de nem örülök a sikertelenségnek.
Sigurd O'romell Közzétéve: Május 5, 2020 Közzétéve: Május 5, 2020 Az etk van az a jó hogy aki eleve nem szereti a szerep játékot még azt is az ujjai köré csavarja Novák Csanád eszméletlen jó szövege.🙂
nekdolan Közzétéve: Június 5, 2020 Szerző Közzétéve: Június 5, 2020 https://ipon.hu/magazin/cikk/milyen-lesz-az-uj-m-a-g-u-s-interju-erdelyi-raon-istvannal-a-delta-vision-illetekesevel
Bitschak Közzétéve: Június 5, 2020 Közzétéve: Június 5, 2020 Jelenleg milyen árfekvésben gondolkodnak, mennyire kell majd mélyen a pénztárcájába nyúlnia annak, aki első kézből szeretne meggyőződni arról, hogy milyen lett a végeredmény? Lesz-e e-könyv változat és mikorra várhatjuk a megjelenést? Válasz: Hadd éljek egy belsős kikacsintással – ezek igen jó kérdések. Tervek már vannak, ezeket a nyílt teszt kiértékelése után véglegesítjük. Bravó.
Greol Közzétéve: Július 20, 2020 Közzétéve: Július 20, 2020 Eszerint ezen a nyáron már lesznek nyílt tesztek. Antail kedveli ezt
tetra Közzétéve: Július 20, 2020 Közzétéve: Július 20, 2020 TTK > MMK, gyűlölködők gyűlölködni fognak.
Cundior Közzétéve: Július 20, 2020 Közzétéve: Július 20, 2020 Én már várom, de csak nyugtával dícsérd a napot...
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés