Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Delta Vision MAGUS tesztelés


Recommended Posts

Tudom, hogy volt már ehhez a témához fórum téma, de úgy éreztem ez hír megérdemli a saját topicját.

A Delta Vision tesztelőket keres az új új MAGUS törvénykönyvhöz (2017.04.29. 20:54:04).
Jelentkezni a magus@deltavision.hu címen lehet a következő kérdőívvel:

Idéz

- Név:
- Becenév (ahogy online ismerhetünk): 
- Életkor:
- Email cím (mindenképpen külön írd ide légyszíves, mert úgy egyszerűbben másolható):
- Hány éve játszol szerepjátékokat?
- Milyen játékokkal játszottál már?
- Van mesélői tapasztalatod? 
- Nagyjából hány történetet meséltél már? 
- Milyen rendszerekben van mesélői tapasztalatod?
- Mikor kezdtél M.A.G.U.S.-t játszani?
- Mely M.A.G.U.S. szabályrendszer verziókat ismered?
- Ha van M.A.G.U.S. mesélői tapasztalatod, akkor hány M.A.G.U.S. mesén vagy túl? 
- Mely tesztekben tudnál elkötelezetten és teljes időráfordítással részt venni? (Alfa1, Alfa2, Béta1, Béta2)

Források:

http://www.deltavision.hu/hirek/magus-teszt-alfa1
http://kronikak.hu/2017/04/25/m-jovojerol-delta-vision-reszerol/

Amúgy minek nevezzük ezt a törvénykönyvet? DVTK ? :D

 

Link a hozzászóláshoz

Halihó!

Jibe Führer;

köszi a linket! Nekem pl új volt. Az olvasottak alapján ugyan nehéz valamirevaló véleményt mondani, de a szisztéma újszerűnek hat, és semmi olyan nem ötlött a szemembe, amitől riadtan hőköltem volna hátra. Ez már valami. Reméljük, a teszterek jó munkát végeznek az alapokon - ha már születik egy rendszer, legalább legyen jó (azaz átlátható, játszható, ötletes és hangulatos). Senkinek sem hiányzik még egy csalódás.

Link a hozzászóláshoz
Idéz

A rendszerben nincsenek kasztok csak iskolák lesznek. A háttér az, hogy a világban  számos csoport van akik magukhoz gyűjtötték a tudást és az gyűjtik. Pl.: boszorkánymester szekták, fejvadász klánok… . Nekik a tudásanyaguk, varázslatkészletük és azoknak hatásai (lásd majd mágia) különböznek.

Persze nem tudom pontosan hogy ez hogy fog működni, de nekem eddig úgy hangzik hogy a karakterlapon "kaszt" helyett "iskola" rubrikába fogjuk írni hogy a Törvénykönyv melyik oldalára kell lapozni a képességeinkért. Hogyha valaki egy boszorkánymester szekta tagja, és boszorkánymester mágiát használ, akkor az egy boszorkánymester. 

Link a hozzászóláshoz
Idéz

 

Az első heti kérdéseink elsősorban a képzettségekre koncentrálnak - az átfogó, nagyobb mértékű jellegzetességektől a kisebb, konkrétabb részletekig.
A szavazásokhoz nem szükséges külön regisztráció, ...

A válaszaitok sokat segíthetnek a fejlesztésben, ...

Bárki bárhogy be tud segíteni ebben, előre is nagyon köszönjük!

 

 

Aki kedvet érez egy kis felméréshez, véleményt nyilváníthat ITT

Link a hozzászóláshoz

Elolvastam a témában felelhető információkat a DV oldalán. Megnéztem a kérdőíveket.

A szó jó értelmében ÉRDEKES. Ami kiszivárgott az új rendszerről, az számomra ötletes és ígéretes. Bár, ha jól emlékszem ezt mondtam az egyel korábbi próbálkozásra is, csak aztán ott roppant módon elbonyolították. Na, kiderül itt mi lesz  vége. Szóval amit el kell fogadni: k100-as rendszert el kell engedni. Ez nálam vegyes fogadtatást jelent. Egyrészt tök igaz, mert a k100-as rendszert sokan bírálták, hogy rossz. Vagyis akkor kell valami más helyette. De hát még is ez volt az "eredeti" MAGUS rendszere. Igen ám, de egy szerepjátékot mi határoz meg jobban: a világa, vagy a rendszere?

Ha jobban játszható egy új rendszer, úgy, hogy közben maga a világkép nem csorbul, akkor végül is... miért ne! :) Újdonságra fel!

Ami a kérdőíveket illeti: tényleg nem értem miben segíti a munkát az, hogy "melyik papai mágiát használod szívesebben"? Ez milyen kérdés? :D ... Amelyiket az adott szituáció megkívánja és amire van MP-om. Há nem? Hát DE!
Na ezért nem is töltögettem tovább őket. Bár a fórumon bizonygatják, hogy nagyon átgondolt okból tették fel a kérdéseket... én nem látom az értelmét. De lehet nincs igazam. Ez csak az én benyomásom.

Ha igaza a hír, két béta teszt lesz még hátra. 1-1 hónapban. Lesz-e ebből decemberi kiadás? Nem kizárt. 25 évfordulóra szép cél. Én egyébként várom, mert lehet hogy hamvából kel éltre ez a játék (lehet, cégen belül Főnix a projekt neve). :D De engem nem is az új szabálykönyv kiadás érdekel. Mert az egy nagyon kicsi lépés egy hosszú úton. Lesz-e folytatás? Lesznek kiegészítők? Meg is jelennek? Lesz magazin? Rendesen megjelennek? Lesz-e hivatalos MAGUS oldal a játékos közönségnek? Lesznek-e szabálykönyvek e-könyv formátumban (mert pl mindig is hiányoltam a MAGUS szabálykönyveket e-formában - persze, értem: hülyék lennének kiadni, amikor új könyvön dolgoznak - jogos)?

Igen, a jövő nagyon homályos... a tél meg közeleg (ennyit megtanulhattak volna már a Trónok Harcából :D). Talán egy jövő novemberi reklámkampány még beleférhet. Addig meg felvállalt csend, néha pár értelmetlennek tűnő kérdőívvel... kicsit ez fura nekem. Azért havi egy státuszjelentést elereszthetnének. Hogy pl. jól haladnak a tesztek és már egyeztetnek a nyomdával. Vagy mit.to (mito-domén, érted... :D ).

Addig meg vegyünk sok-sok k6-ot. :D

Leenarya kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
12 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta:

Üdv!

Van a fejlesztésnek saját oldala, azt érdemes nézegetni információért... sokat elárul az is, hogy nincs rajta semmi már jó ideje... :twisted:

Én értem, hogy nem szívlelsz semmit, ami nem ETK és a köre, de a káröröm azért túlzás. Én örülnék, ha lenne valami jó, nem lesz, de nem örülök a sikertelenségnek.

Link a hozzászóláshoz

Jelenleg milyen árfekvésben gondolkodnak, mennyire kell majd mélyen a pénztárcájába nyúlnia annak, aki első kézből szeretne meggyőződni arról, hogy milyen lett a végeredmény? Lesz-e  e-könyv változat és mikorra várhatjuk a megjelenést?

Válasz:

Hadd éljek egy belsős kikacsintással – ezek igen jó kérdések. Tervek már vannak, ezeket a nyílt teszt kiértékelése után véglegesítjük.

Bravó.

 

 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...